PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – badkamer, hup Holland en Efteling

29 juni 2014

Hee daar op deze mooie zondagmorgen! Ik blik weer terug op de afgelopen week. Een drukke week met veel geklus (en bijbehorende rommel) in huis, een zere nek, maar ook hele leuke dingen. Kijk gauw mee!

week26

Vorige week zondag was het weer babyzwemmen en mocht M met Lise het water in. We merken echt dat ze het leuker vindt naarmate ze wakkerder is. Onze oplossing is daarom om haar op zondagmorgen wat vroeger wakker te maken, haar pap te geven en haar dan snel weer in bed te leggen zodat ze nog even slaapt voordat we moeten vertrekken.

Zondagmiddag had ik dienst bij de Kindertelefoon. Ik zat helaas helemaal in m’n eentje en dat is altijd wat saai, maar gelukkig had ik een aantal goede en ook leuke gesprekken!

Maandag begonnen ze met onze badkamerverbouwing. Ze zouden die dag gaan slopen en omdat dat veel lawaai maakt, besloot ik met Lise een dagje in het huis van mijn ouders te gaan zitten. Die zijn op vakantie en hebben een babybedje boven staan, dus dat was ideaal. Op de foto ligt ze op mijn oude boxkleed van vroeger te spelen, zo lief!

Maandagavond speelde Nederland tegen Chili. Lise was er helemaal klaar voor zoals je ziet en haar aanmoedigingen hebben geholpen want we wonnen met 2-0!

Ik moest maandagmiddag trouwens ook nog even naar de bouwmarkt om een douchegoot te gaan halen. Verwachtte dat ik dat makkelijk mee zou krijgen met de kinderwagen, maar het was toch iets lastiger dan gedacht. Gelukkig wilde Lise haar beentjes wel even intrekken zodat ik die enorme doos kwijt kon 😉

De badkamer werd elke dag een beetje meer ‘af’. Hier zie je dat woensdag het bad er al in staat! Ook de grijze tegels op de vloer en tegen de zijkant van het bad zijn al geplaatst. Het wordt steeds meer een echte badkamer. Gelukkig, want steeds ergens anders moeten douchen is alles behalve praktisch!

Donderdag werd ik wakker met een stijve nek. Ik heb dat wel vaker als ik verkeerd heb gelegen in mijn slaap. Maar nu trok het niet weg, maar werd het gedurende de dag alleen maar erger. Heel vervelend! M gaf me de tip mijn kersenpitkussentje warm te maken en dat verlichtte de pijn gelukkig wel wat.

Vrijdagochtend werd ik wakker en was de nekpijn helemaal over. Wel zo fijn, want we hadden een drukke dag voor de boeg. We hadden namelijk met vrienden en hun kindje en mijn broertje en z’n vriendin afgesproken om een dagje naar de Efteling te gaan! Het was Lise’s allereerste keer en ze deed het super goed en vond vooral Carnaval Festival en Droomvlucht prachtig 🙂

Toen we vrijdagavond moe thuiskwamen stond hij daar… Mijn nieuwe moederfiets! Mijn schoonvader paste op ons huis omdat ze nog steeds in de badkamer bezig waren en kon dus mooi de fiets in ontvangst nemen toen die werd bezorgd. Het is een lichtblauwe Cortina Roots Transport. Ik ben er helemaal verliefd op en kan niet wachten om er samen met Lise tochtjes mee te gaan maken. Nog even geduld…

Had jij ook zo’n drukke week?

4 Comments

 • Reply julia 29 juni 2014 at 19:47

  Leuke foto’s zeg!

  Wat een leuke blog heb je! Ik heb je ontdekt via de spam je blog post van Malou 😉
  Ik kijk uit naar je volgende artikel!

  ~Xx~ Julia

  • Reply Monique 30 juni 2014 at 10:45

   Dankjewel Julia, ook voor je lieve reactie! Er verschijnt elke dag een nieuw artikel op mijn blog, dus je hoeft niet lang te wachten. Veel leesplezier 🙂

 • Reply Mieke 29 juni 2014 at 21:16

  Wat vervelend, zo’n zere nek. Is altijd zo vermoeiend. Gelukkig is het nu weer over.
  En hopelijk kunnen jullie snel in jullie eigen nieuwe badkamer douchen!

  • Reply Monique 30 juni 2014 at 10:51

   Ja pfff ik kon aan het eind van de middag mijn hoofd niet eens meer recht houden. Dat hoop ik ook!!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.