PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – achterop de fiets!

13 december 2015

Opnieuw een week voorbij. Een drukke week, maar wel eentje vol gezelligheid! Je merkt echt dat de donkere dagen voor kerst zijn aangebroken. Maar ondanks dat zijn we toch ook lekker naar buiten geweest op de mooiere dagen. Kijk je mee naar hoe onze afgelopen week eruit zag?

snap1

Vorige week zondag was het natuurlijk net Sinterklaas geweest. Wij besloten lekker te gaan spelen bij de Brandevoortse Hoeve, waar het voor een zondagochtend vrij rustig was. Lise durfde eindelijk wat meer zelf haar gang te gaan. Fijn om te zien. Ik stalde mijn Sintcadeautjes even uit en kwam tot de conclusie dat ik toch wel weer erg verwend ben dit jaar! M benutte de middag om de garage op te ruimen en het nieuwe fietsstoeltje van Lise op mijn fiets te monteren. Ze is nu over van de Yepp mini naar de Yepp maxi. Een beetje sentimenteel word ik er wel van, maar feit is dat het nu vele malen makkelijker is haar op de fiets te tillen. En dat is toch ook wel wat waard…

snap2

Maandagochtend bracht ik Lise zoals altijd naar mijn ouders, waar ze best even wilde poseren met haar pop die van Sinterklaas nieuwe kleertjes had gekregen. Even later ging ik aan het werk en toen we ’s avonds thuis gegeten hadden, reden we naar Praxis om een kerstboom uit te zoeken. Er was ook een heel winter wonderland gebouwd inclusief treintjes, wat Lise natuurlijk helemaal te gek vond.

snap3

Dinsdag ging Lise naar de gastouder. Ik had haar gevraagd wat foto’s te maken van wat ze zoals op een dag doen. Het was die middag lekker weer, dus zijn ze gaan buitenspelen. En dat leverde een prachtige foto op, vind ik 🙂 Op woensdagochtend was ik samen met Lise thuis en legden we de eerste hand aan het versieren van de kerstboom. Voor Lise nog wat lastig, maar ze vond het al interessant genoeg om alleen maar te kijken.

snap4

Donderdag, weekend! Voor mij en Lise dan. We gingen even op de fiets naar de Action en kochten daar onder andere een vogelvoederhuisje voor in de tuin. De rest van de dag was ik vooral bezig met huishouden en natuurlijk spelen met Lise, die net voor het eten een mooie kleurplaat kleurde. Dat is echt haar nieuwe ding geworden en ze kan er best even zoet mee zijn!

Vrijdagochtend ging Lise weer even naar mijn ouders, terwijl ik aan de studie ging. Toen ze ’s middags thuis kwam, wilde ik boven nog even snel stofzuigen terwijl zij in mijn werkkamer speelde. Dat daar ook de kerstcadeautjes voor Lise’s nichtjes en neefje lagen opgeslagen had ik me even niet gerealiseerd. Cadeautjes moeten worden opengemaakt en daarom keek Lise me een beetje betrapt aan toen ik binnenkwam. Gelukkig is alles nog heel en was het gewoon een kwestie van opnieuw inpakken…

snap5

Vrijdagmiddag kwam het pakket binnen dat mijn swapmaatje voor me had samengesteld. Ik heb namelijk meegedaan met de feestdagen mama swap, waarbij je wordt gekoppeld aan een mama en daar een verrassingspakket voor samenstelt. Omdat ik het openmaken graag wilde filmen, heb ik tot zaterdagochtend gewacht met uitpakken. Dat was best lastig, maar is gelukt! En Lise heeft me uiteraard geholpen. Binnenkort kun je de video hier op mijn blog vinden!

Meteen daarna pakten we de trein naar Roermond. Het oorspronkelijke plan was een dagje Beekse Bergen, maar omdat de weersvoorspellingen slecht waren, leek het ons wel leuk naar de designer outlet te gaan. Lise vond de treinrit helemaal fantastisch en wist zich met de draaimolen in de outlet ook wel raad. Ze kreeg zelfs een muntje voor een extra rondje van een kindje dat op het laatste moment niet wilde. We hadden een heerlijke dag, zijn goed geslaagd en ook Lise vermaakte zich prima. Ze kreeg overal weer enorm veel aandacht en dat we pas om 19.00 uur bij de Mexicaan arriveerden voor het avondeten maakte haar niets uit. Uiteindelijk zaten we om 20.30 uur weer in de trein terug naar Eindhoven. Ja, dat was een mooi dagje!

Hoe was jouw week?

4 Comments

 • Reply Sabrina 13 december 2015 at 19:14

  Wat een leuke week! Op naar de volgende 🙂

 • Reply Lieke 14 december 2015 at 20:46

  Wat een leuke en gezellige week zeg!

 • Reply Simone 14 december 2015 at 21:54

  Het ziet er wel leuk uit hoor, achter op de fiets!

 • Reply Tamara 14 december 2015 at 23:13

  wat een heerlijke week!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.