PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – aanloop naar Carnaval

15 februari 2015

Dit artikel komt wat later online, vanwege carnaval. Mijn excuses! Ik heb even getwijfeld of ik het dan maar over moest slaan, maar ik had zulke leuke foto’s om te delen, dat ik toch besloten heb het alsnog te maken.

snap1

Zondagmiddag werd er een babyshower georganiseerd voor een van mijn beste vriendinnen. Ze was voor de gek gehouden, want ze dacht dat ze haar verjaardag zou vieren met een klein groepje. Tot er opeens meer mensen binnenkwamen en het kwartje viel dat het toch echt de dag was van haar babyshower. We hebben een gezellige high tea gehad bij Miss Coffee in Valkenswaard.

Die avond had ik niet veel honger meer, dus heb ik alleen een soepje gegeten. Ik trok mijn meest comfy trui aan en dook lekker op de bank. Toen Lise in bad was geweest mocht ze lekker bij me komen liggen om haar flesje te drinken. Heerlijk momentje!

snap2

Als M pauze heeft loopt hij altijd een rondje door het centrum. Maandagmiddag appte hij me deze foto. De tent op de Markt was alweer bijna opgezet en dat betekent dat Carnaval bijna kan beginnen!

Dinsdagochtend was ik met Lise thuis. M had de middag vrij, omdat we weer een afspraak hadden met een mogelijke basisschool voor Lise. Terwijl zijn ouders met haar speelden, konden wij even samen de deur uit. ’s Avonds ging ik weer naar mijn gebruikelijke XCO-les op de sportschool.

snap3

Woensdag liet Lise zien hoe je hutspot het beste kunt eten. Juist… met je handen dus! En donderdagochtend ging ik weer lekker sporten. We hebben kinderopvang op de sportschool, dus ik kan Lise dan meenemen. Toen ik terugkwam van de les gluurde ik door het raam en zag ik Lise druk in de weer met een babywalker. Ze was helemaal weg van dat ding! We dronken nog even wat met een vriendin in de lounge en toen was het tijd om weer naar huis te gaan.

snap4

Toen Lise donderdagmiddag geslapen had, wilde ik toch nog even naar de stad lopen om mijn carnavalsoutfit compleet te maken. Een dag wilde ik gaan als ‘fitness-juf’ en daar hoort natuurlijk een mooi neon sportbroekje van Primark bij. Ik was daarna ook nog helemaal naar de Carnavalswinkel gelopen en bij thuiskomst voelde ik me zo moe dat ik even moest gaan liggen. Lise vond het prima om gezellig even naast me op de bank te kruipen en Sesamstraat te kijken.

snap5

Vrijdag ging Lise zoals gebruikelijk eerst naar de gastouder. Daarna deed ik haar snel in bad en pakten we haar logeertas in. We brachten haar met de fiets naar mijn ouders en konden zo meteen door naar de stad. M mocht kiezen waar hij wilde eten en dat werd Ribs Factory. Hij nam een burger, ik nam ribs. Mét een biertje natuurlijk. We kregen nog gezelschap van een vriendin en zijn daarna met z’n drietjes naar de tent op de Markt gegaan, waar we de rest van de avond gezellig gefeest hebben.

Dat was mijn week alweer. Er komt uiteraard nog een apart artikel over Carnaval online, met nog veel meer foto’s. Ook van Lise in haar konijnenpak!

10 Comments

 • Reply Daantje 15 februari 2015 at 17:58

  ben erg benieuwd naar het konijnenpak 😉

  Verder begrijp ik de lol van Carnaval niet, maar dat komt vast omdat dat hier niet gevierd word, dus ik ben er ook niet mee opgegroeid 😛

  • Reply Monique 16 februari 2015 at 17:34

   Woensdag komt er een foto-overzicht van carnaval op m’n blog. Ik begrijp het trouwens volkomen als je er niets mee hebt. Vind het zelf ook maar een raar feest als ik erover nadenk, maar als je er middenin staat is dat toch anders 😉

 • Reply Mieke 15 februari 2015 at 19:59

  Wat een fijne week weer zo! Ben benieuwd naar de foto’s van carnaval.

  • Reply Monique 16 februari 2015 at 17:33

   Ze komen eraan! 😉

 • Reply angelique 15 februari 2015 at 22:06

  Super leuk zo’n week. Aan de foto’s op ig te zien heb je het alweer enorm naar je zin!

  • Reply Monique 16 februari 2015 at 17:33

   Haha ja, zeker weten. Als het goed is plaats ik a.s woensdag een overzichtsartikel van Carnaval. Dus bereid je maar voor op nog meer foto’s 🙂

 • Reply Janske 16 februari 2015 at 16:24

  Wat een leuke week! Hoe was het eten in Ribs Factory? Lijkt me wel lekker! Ben benieuwd 🙂

  • Reply Monique 16 februari 2015 at 17:24

   Het was heerlijk! Wel erg grote porties vond ik. Had beter geen voorgerecht kunnen nemen. Maar het is zeker een aanrader 🙂

   • Reply Janske 16 februari 2015 at 20:04

    Goed om te weten! Thanks ☺

 • Reply Mama van Vesper 22 februari 2015 at 10:26

  Lijkt me super!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.