PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – aan de studie

18 januari 2015

Het is zondag en daarmee natuurlijk weer tijd voor een terugblik op de afgelopen week. Een fijne, maar ook drukke week omdat er voor mij een examen aan zit te komen. Desondanks heb ik gelukkig genoeg momentjes op de gevoelige plaat kunnen vastleggen om vandaag met jou te delen in deze gloednieuwe ‘Snapshot Sunday’. Kijk je mee?

snap1

Zondag was het tijd voor quality time met het gezinnetje. We besloten Lise voor de allereerste keer mee te nemen naar Ballorig, een indoor speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Het was erg druk en Lise keek in het begin dan ook behoorlijk de kat uit de boom, maar toen ze eenmaal los kwam, had ze het enorm naar haar zin. En wij genoten natuurlijk mee!

snap2

Maandagochtend leek Lise nog een beetje moe van die drukke middag bij Ballorig. Ze had geen zin om zelf te spelen en dus besloot ik een aflevering van Kipper voor haar op te zetten en gezellig met haar onder een dekentje te kruipen. Dinsdag werd er wel weer veel gespeeld. Als ik aan tafel achter mijn laptop zit en Lise speelt, komt ze vaak even bij me kijken. Dat vind ik zo lief! Aan het eind van de middag mocht ze in bad spelen. Daarna heeft ze altijd supermooie krullen!

snap3

Woensdag ging Lise een dagje naar mijn ouders, zodat ik me op de studie kon storten. Bij mijn ouders kreeg ze een super leuke meisjeshamster van Albert Heijn. Die had mijn tante daar afgegeven, omdat ze haar wel bij Lise vond passen, haha. Thuisgekomen zag ik dat mijn bestelling van Tumble ‘N Dry was gearriveerd. Het vestje bleek nog mooier dan verwacht en maat 86 bleek ook nog eens de juiste maat. Het is nu nog erg ruim, maar zo kan ze het lekker lang dragen.

snap4

Donderdag had M een vrije dag genomen, zodat ik weer wat extra tijd had om te leren. Zo lief! En voor hem natuurlijk ook leuk om een dagje met Lise op te trekken. Vrijdag ging Lise naar de gastouder. Ik maakte een lekkere lunch en zat de hele middag af te tellen wanneer ik haar weer mocht ophalen. Normaal heb ik dat niet zo erg, maar ik had haar de afgelopen dagen voor m’n gevoel zo weinig gezien… Ik was heel blij toen we weer naar huis liepen 🙂

snap5

Zaterdag moest ik er toch weer aan geloven: leren! Ik kon me thuis heel slecht concentreren en M kwam met een briljant idee: de bieb! Voordat ik moeder werd ging ik daar wel vaker zitten om te studeren, maar ik had er nu gek genoeg helemaal niet aan gedacht. We lunchten nog even gezellig samen en daarna vertrok ik. M nam Lise mee naar de markt. Ze had die ochtend helemaal niet geslapen en viel op de terugweg dan ook in slaap. Ik kreeg die schattige foto via de app binnen toen ik in de bieb zat en ik smolt helemaal! Om half vijf hield ik het voor gezien en leende ik nog wat boekjes voor Lise en een paar boeken voor mezelf.

Studeren in de bieb beviel me uitstekend, dus dat ga ik zeker vaker doen! Misschien ga ik vanmiddag ook nog even. Hoe was jouw week? Een hele fijne zondag vandaag!

5 Comments

 • Reply angelique 18 januari 2015 at 09:08

  Fijn dat in de bieb leren voor jou werkt! Altijd fijn om je even terug te kunnen trekken. Wat heb je toch een prachtig meisje

 • Reply Mieke 18 januari 2015 at 09:42

  Een druk weekje weer dus. Slim om in de bieb te gaan leren. Veel succes nog met de laatste studieloodjes en natuurlijk met het examen!

 • Reply zomersproetje 18 januari 2015 at 11:48

  Leuk dat je naar Ballorig bent geweest! Vanaf welke leeftijd is dat ongeveer geschikt? Waren er veel kindjes van Lise’s leeftijd? Lijkt me ook erg leuk voor Eline. Succes met leren!

 • Reply Seline 18 januari 2015 at 12:33

  Super fijn dat je even naar de bieb kon om te leren! Ballorig lijkt mij erg leuk als Milan en Noah oud genoeg er voor zijn! Beviel het goed? Knap dat je het allemaal zo kunt combineren!

 • Reply Francesca 18 januari 2015 at 22:40

  Ik ging vroeger (klinkt ouououd!!) ook altijd in de universiteitsbieb zitten. Heerlijk rustig en gelijkgestemden. Ik mis die tijd wel eens..

  Mijn week was verder prima, lekker bezig met plannen uitwerken. Succes met leren!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.