PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #95

2 september 2018

Lieve poppenoma’s zijn wij hè? Vorig weekend vierde dochtertje Coco van Janske haar tweede verjaardag en wij kwamen natuurlijk even langs om haar te feliciteren. Toen Lise besefte dat grote zus Lola ook een Luvabella pop heeft, moest die van haar natuurlijk mee. En dat resulteerde in deze ‘reünie’!

Lise vond het zo gezellig dat ze niet meer mee naar huis wilde. Ik vind trouwens dat ze zo enorm groot lijkt op deze foto! Maar ik hoor de laatste tijd van meer mensen dat ze vinden dat Lise gegroeid is, dus ik denk dat ze gewoon een groeispurt achter de rug heeft. Zucht… kleine meisjes worden veel te snel groot!

Na het feest zette M mij af op het station, omdat ik meteen door ging naar Nijmegen voor ‘Back to the 90’s’. Wat de afgelopen jaren zo’n heerlijk warm en zonnig feestje was, viel nu helaas compleet in het water. Daar vonden we niet veel aan, dus gingen we vroegtijdig naar huis om op te warmen en zijn we later nog op een toffe plek een speciaalbiertje gaan drinken.

Quinn kan, als hij er zin in heeft, heerlijk geconcentreerd zitten spelen. Met deze houten gereedschapskist bijvoorbeeld. Hij doet zijn (achter)naam eer aan zullen we maar zeggen.

Mijn schoonouders pasten weer een middag op en dus had ik tijd om even een paar uurtjes te gaan werken op locatie. Ik koos weer voor mijn favoriete koffietentje in de stad. Al dronk ik er dit keer thee. Deze week heb ik nauwelijks nog ’s avonds aan het werk gehoeven en dat is natuurlijk zoals het hoort te zijn. Heerlijk! Nu moet ik het nog zien vol te houden.

We gingen weer eens samen op pad, Lise en ik. We waren namelijk uitgenodigd voor de launch van twee nieuwe kinderwagens: de vernieuwde iCandy Peach en de iCandy for Landrover. Beide prachtige, ruime wagens die toch heel compact opvouwbaar zijn. Voor een greenscreen mochten we met een iCandy for Landrover op de foto. Omdat we allebei groen droegen zag je de jungle eerst doorlopen over onze kleding, maar dat wist de fotograaf mooi te herstellen. Lise vond het trouwens maar vreemd dat we opeens in de jungle stonden. Verder deden we nog wat ontspannende yoga-oefeningen en smulden we van de hapjes op een ‘herbeleef je babyshower feestje’. Erg leuk georganiseerd!

Maandag en dinsdag was Lise thuisgebleven van school omdat ze niet lekker was. Omdat het woensdag weer goed leek te gaan nam ik haar toch maar mee naar het event, maar eenmaal daar bleek toch dat haar energieniveau nog wat aan de lage kant was. De geplande pannenkoek in Utrecht na afloop lieten we dus maar schieten en we kozen voor een ‘snelle hap’ in de trein terug naar Eindhoven.

Donderdag haalde ik Quinn op bij de gastouder en liep ik op de terugweg de buurvrouw tegen het lijf. Die vroeg of hij een koekje mocht. Ik had al ‘ja’ gezegd voordat ik had gezien dat er chocolade op zat. Nou ja, hij vond het in ieder geval overduidelijk lekker.

Voor Lise was het nogal een kwakkelweekje. Donderdag voelde ze zich na een goede nacht slaap weer kiplekker en wilde graag naar school. Vrijdag werd ze toch weer moe wakker en heb ik haar maar thuis gehouden. ’s Middags is ze even meegelopen naar de gastouder om Quinn op te halen. Die vond het heel leuk om haar weer eens te zien en zei (dus ook al) dat ze zo gegroeid is. Nu maar hopen dat een rustig weekend haar goed doet en ze volgende week weer fris en vol energie op school kan starten.

Gistermiddag genoot ik met een vriendin van een heerlijke high tea, nog voor mijn verjaardag. We konden lekker buiten zitten en hoewel het niet echt een traditionele high tea was met scones en dergelijke, was het alsnog erg lekker! Dit was de hartige ronde en hierna kwam nog een soort ‘grand dessert’ met allemaal kleine zoete gerechtjes.

M kwam aan het eind van de middag met de kinderen ook naar de stad, zodat we nog even naar foodfestival Lepeltje Lepeltje konden. Het was er vrij druk (de foto maakten we in een uithoek waar het wat minder druk was) en de kinderen waren allebei een beetje moe. We zijn dus niet zo lang gebleven, maar ik vond dat er wel een heel fijn sfeertje heerste. Morgen zal het er niet meer van komen om te gaan, maar volgend jaar komen we zeker terug!

Hebben jullie een fijn weekend? Geniet van het lekkere nazomerweer vandaag!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.