PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #89

22 juli 2018

De afgelopen week was een behoorlijk veelzijdige! Van sportieve activiteiten, tot feest en van moederen tot werk. Van alles wat dus en dat is eigenlijk hoe ik mijn weken het liefst heb. Al is elke week een feestje bouwen natuurlijk wel iets teveel van het goede. We begonnen vorige week zaterdag met een sportieve activiteit op het water: stand up paddling, ofwel suppen! Het was mijn eerste keer dus ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar het bleek gemakkelijker dan ik had gedacht en vooral heel erg leuk! Wij deden het trouwens op de Spiegelwaal in Nijmegen.

En omdat ik toch in Nijmegen was, kon ik meteen de start van de Nijmeegse Zomerfeesten meepakken. Met de twee vriendinnen waarmee ik ging suppen stond ik die avond bij het optreden van Lijn7 op de Grote Markt. Leuk om onze ‘vaste prik’ tijdens Carnaval en Eindhovense feestband ook eens op een andere plek te zien spelen. Het was enorm gezellig!

Zondag moest ik redelijk op tijd weer naar huis, want er stond me een serieuze klus te wachten. Zoals je misschien al gelezen hebt is mijn scriptie nog niet goedgekeurd en moest ik daar dus nog flink mee aan de slag. Wel even omschakelen van de feeststemming waar ik me de vorige avond nog in bevond, maar het lukte me toch vrij aardig me ertoe te zetten.

Maandagochtend had ik eerst een afspraak voor mijn blog. Ik mocht een e-bike testen! Daar lees je binnenkort meer over.

De kinderen waren bij mijn ouders. Ik had het plan na mijn afspraak in de bieb te gaan zitten omdat het daar altijd lekker koel (en in de zomer ook vrij rustig) is. Helaas ging die pas om 12:00 uur open en daarom ging ik tot die tijd in het vlakbij gelegen DENF zitten. Een van mijn favoriete koffietentjes in Eindhoven.

Dinsdag was ik alweer in de bibliotheek. Dit keer samen met de kinderen en mijn moeder. We kozen nieuwe boekjes uit, aten een tosti en bleven lekker lang hangen. Het was zo benauwd buiten dat de verkoeling van de airco in de bieb echt heerlijk was!

En dinsdagavond pakte ik opnieuw de trein naar Nijmegen. We vierden ’s avonds een klein feestje, waarbij we van plein naar plein gingen.

Maar de volgende ochtend stond ons pas een echte taak te wachten: de wandelaars aanmoedigen! Mijn vriendin woont aan de route die de wandelaars op roze woensdag altijd moeten lopen en daarmee is het bij haar voor de deur de hele dag feest. Met familie en vrienden erbij en een lekker zonnetje was het super gezellig.

Donderdag was ik weer gewoon thuis met de kinderen. Daar geniet ik dan ook weer extra van. M haalde laatst Lise’s oude houten fietsje van zolder en Quinn vindt het helemaal te gek. Hij zet zelfs op de fiets thee voor me!

Sowieso vind ik hem enorm veranderen. Hij begint echt te spelen en zit dan het liefst bij Lise in de buurt. Het gaat niet altijd goed hoor, maar als ze zo aandachtig zitten te spelen kan ik daar echt zo van genieten. Heerlijk!

Samenwerking

Deze week kwam er een leuk pakketje voor me binnen. Donderdagavond nam ik even een momentje voor mezelf om het rustig uit te pakken. Ik ontving een GOODIEBOX voor een ultiem me-time momentje. Nou, dat is gelukt hoor! Ik heb de producten nog niet gebruikt, maar alleen al het uitpakken was een feestje.

De box voor de maand juli heeft als thema: ‘Beauty around the world’. En er zitten maar liefst vijf full size producten in die je in de zomer heel goed kunt gebruiken. Een voetencrème bijvoorbeeld. Ideaal als je net zoals ik snel uitgedroogde voeten krijgt van het vele lopen op open schoenen en slippers. Verder zit er een tanning lotion spray in met spf 30. Die zorgt er dus voor dat je beschermd bent tegen UVA en UVB maar zorgt tegelijk ook voor een lekker bruin kleurtje. Handig! Het derde product is er eentje waar ik erg benieuwd naar ben. De ‘Maroccan Rose Superfood Facial Oil’ beschermt en hydrateert de huid en bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten. Het is de bedoeling dat je de olie gebruikt onder je dagcrème voor een ultiem zachte huid. De laatste twee producten zijn een ‘bubbeling sheet mask’. Ik ben heeel benieuwd hoe dat zal aanvoelen. Lijkt me super fijn! En last but not least een concealer die donkere kringen vermindert en de tere huid onder de ogen versterkt. Elke moeder met slaapgebrek kan wat mij betreft een goede concealer gebruiken, dus ik ben erg benieuwd naar deze!

In de box zit een handig boekje met meer informatie over de producten. Per product staat ook de winkelwaarde vermeld. De box van de maand juli heeft een totale winkelwaarde van €88,- en kost €19,95. Hoe het hele concept in elkaar zit en hoe je je kunt aanmelden lees je allemaal op de website van GOODIEBOX.

Ik geniet inmiddels van een weekendje Duitsland met mijn koorvrienden, dus ik heb dit overzicht vrijdag afgerond. Volgende week dus een extra lang artikel, inclusief foto’s van dit weekend!

Wat zijn jouw plannen deze zomerse zondag? Of ben je misschien op vakantie? Hoe dan ook, enjoy!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.