PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #88

1 juli 2018

Als je dit leest zitten we op de camping in Zeeland te genieten van het prachtige zomerweer. Ja, onze zomervakantie is al begonnen! De afgelopen week was dus onze laatste school- en werkweek. Daar blik ik vandaag op terug. Het was een leuke, maar wel erg drukke week. Daar kunnen we nu dus lekker van bijkomen. Hoe precies kun je de komende twee zondagen bekijken in de vakantie-editie van dit weekoverzicht: Snapshot Holiday.

Vind je de foto helemaal bovenaan dit artikel ook niet TE schattig? Ik vind het zo mooi dat Lise en Quinn op die foto echt op elkaar lijken. Dat zie ik meestal niet zo, maar op deze foto hebben ze voor mij overduidelijk een zelfde gezichtje. De foto is trouwens, net als de foto hierboven, gemaakt op Duinoord. Daar waren we met de familie van M een dagje ter ere van de verjaardag van mijn schoonmoeder. De kinderen vonden het allemaal fantastisch en wij hadden ook een hele leuke en gezellige dag. Ik speelde voor het eerst in… heel lang, weer eens een partijtje midgetgolf en dat ging super goed!

Op maandag ging ik met Quinn naar de gratis speelinloop van de peuterspeelzaal. Kinderen tot 2 jaar kunnen daar samen met een (groot)ouder gedurende anderhalf uur komen spelen. Er wordt op een vaste tijd fruit gegeten en bij mooi weer wordt er ook buiten gespeeld. Ik had meteen spijt dat we dit niet vaker hebben gedaan. Quinn vond het zo leuk! Een nieuwe omgeving, ander speelgoed én andere kindjes van zijn leeftijd. Bij binnenkomst klampte hij zich nog aan me vast, maar na tien minuten liep hij al nieuwsgierig rond.

Op woensdag was het speeltuindag bij Lise op school. Met alle kleuters gingen ze naar de Klimbim, een speeltuin in de bossen bij Waalre. Ik had me opgegeven om te rijden en mocht naast Quinn en Lise ook nog een klasgenootje van haar meenemen.

Het was een gezellige ochtend, maar wel een intensieve. Quinn wilde namelijk alles behalve stil zitten (logisch ook natuurlijk!), maar had nog niet zo goed door welke klimtoestellen al wel geschikt voor hem waren en welke nog niet. Lise ging gelukkig wel lekker haar eigen gang met haar vriendjes, dus daar had ik geen omkijken naar.

We waren best moe toen we weer thuis kwamen, maar er was geen tijd om uit te rusten. Lise en ik moesten namelijk zo snel mogelijk op het station zien te komen! We waren uitgenodigd in Amsterdam voor het welkomstfeestje van de Luvabella pop, waar je binnenkort meer over leest. Op de terugweg aten we bij Burger King, samen met Lola en Janske. Super gezellig! En hoe hilarisch is deze foto met die gigantische hamburger 😉

Blij maar nu ook wel serieus moe reisden we weer met de trein terug naar huis. Ik kocht voor Lise trouwens nog gewoon een Railrunner, omdat de OV-chipkaart waarmee ze gratis mag reizen helaas nog niet binnen was.

De twee dagen die volgden stonden vooral in het teken van voorbereidingen voor de vakantie en deadlines voor campagnes die opeens allemaal tegelijk kwamen. Druk! Maar het is allemaal gelukt en zoals ik al schreef zitten we inmiddels met onze bibs op het Zeeuwse strand te genieten van een zomer zoals we die een paar jaar niet gehad hebben in Nederland. Heerlijk!

De rest van de foto’s bewaar ik voor de vakantie-weekoverzichten. Dan hou ik mooi alles bij elkaar. Volgende week zondag dus de eerste! Mocht je het trouwens leuk vinden die van vorig jaar nog eens te bekijken. Je vindt ze hier en hier.

Vandaag gaan we lekker naar het strand samen met mijn broertje en schoonzus, die op bezoek zijn. Het wordt hier 27 graden en dat is voor Zeeland echt best warm. Genieten!

Wat zijn jouw plannen deze zondag? En ga je nog op vakantie deze zomer?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.