PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #85

10 juni 2018

Vorig weekend was lekker druk. Zaterdag was ik de hele dag in Soest bij Blogger by Nature. Zondag volgde ik op uitnodiging een workshop van de Weber Grill Academy. Daar komt nog een apart artikel over online, maar je ziet me hier alvast ongegeneerd een hap nemen uit het toetje dat we zelf op de barbecue bereid hadden. Lekkerrrrr!

Quinn is echt enorm aanhankelijk momenteel. Super lief en ik voel me stiekem best vereerd als hij weer eens per se door mij vastgehouden of opgetild wil worden. Maar ik kan op dit moment dus bijna niet even rustig zitten of meneer zit naast (of liever nog op) me. Ach, laat ik er maar van genieten voor zolang het duurt want op een gegeven moment wil hij dit vast écht niet meer.

Over echt niet willen gesproken… We gingen deze week met Quinn naar de kapper. Hoewel het zijn derde keer was, was het veruit de minst geslaagde. Hj had er absoluut geen zin in, riep ‘auw’ en sloeg de arm van de kapster weg als ze zijn haar aanraakte. Met veel geduld, een filmpje van Nijntje én een spekje is het uiteindelijk toch gelukt zijn lange manen iets in te korten. Maar man hee, ik kreeg het er warm van!

Ik wilde maanden geleden al naar Ikea, maar een geschikt moment vinden lukte maar niet. Tot M de afgelopen week een ‘papadag’ had en we dus lekker op tijd die kant op konden. We gingen eerst rondkijken voor een nieuwe eettafel en wat andere spulletjes. Die nieuwe eettafel hebben we trouwens meteen besteld en stond de volgende dag al in de woonkamer. We zijn er zo blij mee!

Rond de klok van zes hadden we afgesproken met mijn broertje. Hij kwam vanuit zijn werk ook naar Ikea en zo konden we met z’n allen nog een hapje eten daar voor we weer naar huis gingen. Het was heel mooi weer die dag en een hele fijne avond en dat betekende een ongewoon rustige Ikea. Echt fijn!

Tafels in elkaar zetten? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Dit was trouwens nog het gemakkelijke deel. Het werd pas echt uitdagend toen de tafel omgedraaid moest worden. Zwaar! Maar wel gelukt zoals je op de volgende foto kunt zien.

Had ik al gezegd dat we er blij mee zijn? Onze nieuwe eetkamerstoelen passen er perfect bij en de tafel is lekker groot zodat we er ook met vrienden prima met z’n allen aan passen. Voor nu hebben we de tafel trouwens een kwartslag gedraaid staan ten opzichte van de vorige tafel. We willen even kijken hoe deze opstelling bevalt en of we het dus zo willen laten staan of dat we toch teruggaan naar de oude vertrouwde opstelling.

Even met Lise de stad in om een kaart te kopen… Ik had kunnen weten dat het daar niet bij zou blijven. Ik zag dat Sissy Boy sale had op de kinderafdeling en moest daar dus wel even een kijkje gaan nemen. Naast dit te gekke shirt met watermeloenen kocht ik nog een lichtroze trui. De kaart hebben we trouwens ook gevonden en ook alvast wat cadeautjes voor Lise’s eerste kinderfeestje aanstaande woensdag. Spannend!

En waar we op het moment dat ik dit schrijf letterlijk net vandaan komen is het 12,5-jarig huwelijksfeest van mijn zwager en schoonzus. Ze vierden het op een locatie midden in de bossen en hadden een circusanimatie-act geboekt waar vooral de kinderen maar stiekem ook de volwassenen veel plezier aan beleefden. Het is lang geleden dat ik een bordje op een stok liet draaien en een diabolo de lucht in slingerde. Maar ik kon het nog! Super tof! Lise vond het eerst allemaal maar spannend, maar toen ze eenmaal los kwam wilde ze alles meedoen en lachte ze het hardst om de grappige stunts van artiest Bart Faseur van de Circus Factory.

Deze parachute vond Lise zo leuk!

Na zonsondergang zou Bart nog een vuurshow geven, maar omdat niet alle kinderen daar vanwege het tijdstip bij konden zijn gaf hij eerder alvast een voorproefje. Erg indrukwekkend zo vlak voor je neus! Lise was verdrietig toen we rond negen uur toch echt naar huis gingen. Het ultieme teken dat ze een hele fijne middag en avond heeft gehad.

En nu maar hopen dat de kinderen morgen een beetje uitslapen… Altijd afwachten of dat lukt. We starten de dag rustig, maar aan het eind van de middag ga ik met mijn broertje traditiegetrouw biertjes drinken, dansen en zingen bij Guus Meeuwis. Zin in!

Wat zijn jullie plannen vandaag? Een hele fijne zondag in ieder geval!

2 Comments

 • Reply Nicole 10 juni 2018 at 06:23

  Oh gezellig allemaal! Veel plezier vandaag.. Ik ga met Fay shoppen in Eindhoven 💕

  • Reply Monique 11 juni 2018 at 19:27

   Dankjewel nog! Shoppen is altijd goed en wordt ook steeds leuker naarmate onze meiden groter worden. Tenminste, dat is mijn ervaring 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.