PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #81

6 mei 2018

Voor Lise begon deze week de meivakantie. Aan het begin van de week was het nog niet zulk heel mooi weer, maar dat werd gelukkig elke dag een beetje beter! Binnen vermaakt ze zich gelukkig vaak ook prima. Bijvoorbeeld met haar Playmobil huis. Hier was ik bezig Quinn in bad te doen en zat zij lief op haar kamertje te spelen.

Als je niet op vakantie gaat vind ik het in de vakantie altijd leuk om dagjes weg te gaan. En dus gingen we met mijn moeder een dagje naar dierentuin Dierenrijk! Waar Lise de dieren interessant vond, maar de speeltuintjes en springkussens nog veel interessanter. Ik had niet verwacht dat Quinn al zo op de dieren zou reageren, maar hij vond het zichtbaar indrukwekkend!

Er waren kleine geitjes geboren, zo lief! Lise vond het voorheen altijd wat eng om dieren te aaien, maar deze geitjes vond ze zo schattig dat ze niet aarzelde.

Er staat een oude schoolbus bij een van de speeltuintjes waar je zelf in kan. We deden net of we samen naar school gingen. Cheese!

En speciaal omdat het vakantie was stond er een kleine draaimolen bij de ingang. Eerst wilde Lise niet, maar even later leek het haar toch wel leuk. Ik vind haar blik prachtig op deze foto. Lucky shot!

We maakten ook nog een ritje naar het tuincentrum deze week. Lekker op de fiets, want het was mooi weer. Al was het nog wel erg fris, vandaar de winterjassen. Ik spreek altijd met Lise af of ze op de heen- of de terugweg in de fietskar wil. Helaas past er in dit model maar één kindje. Ze nam een boek mee en zette haar zonnebril op. Als je dan in zo’n karretje gaat zitten, dan toch in elk geval in stijl!

Weer thuis zetten we de gekochte plantjes meteen in de tuin. Ik had echt een goed hulpje aan Lise! Ze heeft een eigen tuinsetje van Gardena dat ik laatst kocht bij Kruidvat.

Eind vorige week vroeg ik hem aan en deze week was hij geactiveerd: mijn zakelijke bankrekening! Tot voor kort gebruikte ik voor mijn bedrijf nog gewoon mijn privérekening maar ik kwam erachter dat dat eigenlijk niet de bedoeling is. En voor de administratie is het wel zo duidelijk als de inkomsten en kosten gewoon op een aparte rekening binnenkomen.

En gisterochtend ging ik met een K3’tje op pad! Samen met Lise ging ik naar het concert van K3 in het Beursgebouw hier in Eindhoven.

Het was heel geslaagd! Lise vond het verhaal dat ze eromheen hadden bedacht met vlagen wel wat spannend, maar tijdens de liedjes zat ze echt te genieten. En ik stiekem ook, haha!

Hoewel we kaarten hadden voor de eerste rang, zaten we toch wat ver van het podium vond ik. Wel op een van de eerste rijen van de tribune, maar bij rang 1 verwacht ik toch eigenlijk wat dichter bij te zitten. Ach, Lise vond het allang prachtig dus we klagen niet.

En toen we na een lunch bij HEMA weer thuiskwamen, had M het zwembadje opgezet! Eindelijk is het er weer voor, dus Lise kon niet wachten om haar badpak aan te trekken en in het water te plonsen.

Vandaag hebben we een redelijk rustige dag. Ik ga heel even de stad in en daarna mag ik met mijn tante mee naar een wedstrijd van PSV. M en de kinderen zijn gewoon thuis en ik vermoed dat er weer met water gespeeld gaat worden…

Wat zijn jullie plannen op deze zonnige en warme zondag? Enjoy!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.