PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #77

8 april 2018

Eigenlijk was het plan om vanochtend vroeg dit weekoverzicht in elkaar te zetten. Maar het was zo’n lekker weer dat ik mijn laptop heb gelaten voor wat hij was en lekker de tuin in ben gegaan. Ik gok dat de meesten van jullie dat ook hebben gedaan, want wat was het heerlijk weer vandaag! En nu is het bijna etenstijd en heb ik even tijd gevonden om terug te blikken op de afgelopen week.

Vorig weekend was het natuurlijk Pasen. Na een gezellig en stevig paasontbijt gingen M en ik naar Paaspop, samen met mijn broertje. En dat was gaaf! Het was mijn allereerste Paaspop, maar ik weet nu al dat het niet mijn laatste zal zijn. Ik heb nog nooit binnen een paar uur zoveel verschillende muziekstijlen gehoord en verrassende acts gezien. Het enige nadeel vond ik dat het best koud was zondag. Nu is alles wel in tenten, maar je zult soms toch van tent naar tent moeten lopen. En dat was koud!! Maar al met al was het dus een enorm geslaagde dag.

Tweede Paasdag konden we lekker uitslapen, want de kinderen sliepen bij mijn ouders. Rond de middag gingen we daar naartoe voor een gezellige paasbrunch. Er lagen ook eieren verstopt in de tuin, dus dat vond Lise één groot feest.

De brunch was heerlijk, maar wel wat veel en daarom gingen we even onze beentjes strekken in het speeltuintje in de buurt. Dik ingepakt zoals je ziet, want het was nog steeds niet al te warm helaas.

En toen begon dinsdag de ‘gewone’ week natuurlijk weer. Lise vond het een beetje moeilijk dat ze weer naar school moest, maar had er toch een fijne dag. Er kwam een vriendinnetje uit haar klas spelen en dat was super gezellig!

’s Avonds kwam opa oppassen en gingen wij met mijn broertje en schoonzus naar Den Bosch voor een voorstelling van Ronald Goedemondt. Echt hilarisch die gast, zo leuk! Als je hem nog niet kent, check zijn shows dan zeker even op Netflix of YouTube. Ik vind hem geniaal.

De identiteitskaarten voor de kinderen waren klaar en moesten dus opgehaald worden. Beide kinderen moesten daarvoor per se mee, dus het moest na school. Gelukkig waren we snel aan de beurt en stonden we ook snel weer buiten.

We hadden maar liefst drie verjaardagen de afgelopen week, waarvan de eerste op vrijdagmiddag. Meteen toen we Lise uit school hadden gehaald reden we daar naartoe. De taart viel goed in de smaak en er kon ook lekker buiten gespeeld worden. Op de terugweg bleken beide kinderen toch wel erg moe. Ze waren allebei in slaap gevallen 🙂

Lise zit echt in een teken- en kleurfase. Met deze projector maakt ze de mooiste dingen, zo leuk! Ik krijg er altijd veel vragen over als ik hem laat zien op Instagram stories, maar het heet Dessineo. Aanrader als je een kind hebt dat net zo dol is op tekenen en kleuren als Lise.

Zaterdag was het opnieuw heerlijk weer. Ik had een tijdje geleden leuke nieuwe kleren van Z8 voor beide kinderen gekocht uit dezelfde collectie. Een jurk met ijsjes voor Lise en een stoer shirtje met hetzelfde groen erin voor Quinn. Het was er perfect weer voor en dat kwam helemaal goed uit omdat we die dag maar liefst twee verjaardagen hadden.

Op de verjaardag van Lise’s neefje stond zelfs een trampoline in de voortuin!

Kiekeboe! Voor Quinn is het wel even wennen dat we nu continu naar binnen en naar buiten lopen de hele dag.

Na twee kinderverjaardagen was ik wel toe aan een wijntje. Ik had afgesproken met mijn Nijmeegse vriendinnetje voor wijn en tapas en dat was heerlijk!

En vandaag zijn we dus eigenlijk alleen nog maar buiten geweest. We zijn even naar het tuincentrum geweest voor klimplanten voor tegen onze garage en zijn daarna nog even boodschappen gaan doen voor een barbecue. M kon niet meer wachten en ik stiekem ook niet! Met een speciaalbiertje erbij wordt dat een perfecte afsluiter van het weekend gok ik zo.

Genieten jullie ook zo van het mooie weer?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.