PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #66

21 januari 2018

De afgelopen week was een heel productieve. Echt zo fijn! Ik leverde het literatuuronderzoek voor mijn scriptie in waar ik tijdens de kerstvakantie zo hard aan gewerkt heb. Ik heb een middag in de bibliotheek gestudeerd en dronk daar weer mijn favoriete cappuccino. 

Ik ben ook maar eens de administratie van mijn blog gaan doen voor de belasting. Van een vriendin kreeg ik een handige Excel-template waar ik alle inkomsten en kosten in kan zetten. Dat is nu gebeurd en morgen ben ik van plan de aangifte in te vullen en te versturen.

Lise had deze week haar eerste toneeluitvoering op school en alle ouders en andere aanhang waren welkom om te komen kijken. Zowel Ms als mijn ouders wilden ook graag mee komen kijken en dus nodigden we iedereen na afloop bij ons thuis uit voor koffie en gebak. Het was zo leuk! Ze speelden samen met de meester ‘Wij gaan op berenjacht’. Een boek dat ik toevallig nog ken van toen ik zelf op de basisschool zat.

We aten vrij gezond de hele week (ja, echt!), maar hielden ook een pizza-avond. Af en toe is dat gewoon zo lekker! En het is ook nog eens Lise’s lievelingseten.

Hoewel het nog een paar weken duurt voor het carnaval hier in het zuiden losbarst, was ik met Lise deze week al in de carnavalswinkel voor een nieuwe outfit. We hadden eerst een hele leuke honden onesie gekozen, maar die bleek helaas te klein. Toen wilde ze heel graag als verpleegster. Ik kocht hetzelfde pakje in mijn eigen maat zodat we weer kunnen twinnen. En was enorm aan het twijfelen over een ander jurkje, dat ik uiteindelijk ook maar gekocht heb. De foto rechts is er een detail van.

En gisteravond was het tijd voor het eerste ‘carnavalsfeestje’ dit jaar. Normaal gesproken vieren we met het koor altijd carnaval op de vrijdag voor het officiële carnaval begint. Maar omdat een aantal leden actief is binnen een carnavalsvereniging en de opkomst de laatste jaren wat minder werd besloot het bestuur het feestje een paar weken te vervroegen. Het werd een ‘Past-oe-pak-nog Party’ (in het kader van: past je pak nog). En het was leuk! Er werden stukjes opgevoerd en ik deed mee met de enige echte Spice Girls. Weer even lekker losgaan op ‘Wannabe’, heerlijk!

Vandaag was een beetje een lui dagje. Ik bleef na het feestje slapen bij vrienden in Nuenen en was pas vanmiddag weer thuis. Daar kreeg ik toch wat last van het slaapgebrek (en misschien ook een klein beetje van de wijn ;)). Dus ik bracht de dag voornamelijk op de bank door, met Quinn om me heen. M ging met Lise naar een indoorspeeltuin.

Vanavond maar een beetje op tijd m’n bedje in en op naar een nieuwe, minstens zo productieve week.

4 Comments

 • Reply Maaike 21 januari 2018 at 22:25

  Heerlijk zo’n lui dagje na wat drukke dagen! Een fijne week toegewenst!

  • Reply Monique 23 januari 2018 at 11:42

   Dankjewel, jij ook!

 • Reply Charlotte 22 januari 2018 at 12:01

  Ah dat zusterpakje is schattig! Waar was je geslaagd? En fijn dat je het literatuuronderzoek in hebt geleverd, weer een stapje dichterbij!

  • Reply Monique 23 januari 2018 at 11:43

   Hier in Eindhoven op de Geldropseweg. Leuk is ‘ie he? Ja, zeker fijn! Morgen van start met de interviews…

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.