PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #64

7 januari 2018

 

Happy new year! Sorry van de enorm wazige foto, maar ik vond een toast op het nieuwe jaar wel toepasselijk voor mijn eerste weekoverzicht van 2018! De champagne was trouwens heerlijk (en dat mocht ook wel, want M kocht een belachelijk dure fles) en de oliebollen die mijn papa zelf bakte waren dat ook!

Na de oliebollen, de champagne, het vuurwerk en de nieuwjaarswensen vertrokken M en ik naar de stad voor een feestje in de Effenaar. Een echt ’terug in de tijd’ feestje waarbij je steeds mocht stemmen op het muziekgenre van het volgende nummer dat gedraaid moest worden. Er werden Breezers verkocht en die kon ik natuurlijk niet overslaan. Ik was even vergeten hoe ontzettend zoet dat spul is.

Een vette lasershow mocht ook niet ontbreken en er werden glow in the dark armbandjes en zelfs Flippo’s uitgedeeld. Ik voelde me weer heel even 16 😉

Op nieuwjaarsdag sliepen we uit en gingen daarna naar mijn ouders om de kinderen op te halen. Die hadden, gelukkig voor mijn ouders, ook een beetje uitgeslapen. We aten mee en gingen allemaal een beetje op tijd weer naar bed. Geen foto’s van die dag. Wel van de dag erna, toen Lise lekker rustig muziekjes zat te luisteren terwijl Quinn in bed lag. Heerlijk!

’s Middags gingen we even naar de bibliotheek, waar Quinn het boekje met boerderijdieren het allerleukst vond. Die ging dus mee naar huis, samen met een belachelijk grote stapel andere boekjes. We kunnen dus weer even vooruit!

Die avond kookte ik de chili met zoete aardappel van Chickslovefood. Zo lekker, makkelijk en toch gezond! De kinderen smullen er allebei ook van, dus dit gerecht staat hier regelmatig op tafel.

Woensdagmiddag ging ik met een vriendin en onze kinderen naar Bij de Neut in Westerhoven. Een soort speelparadijs en restaurant in één, dus een groot succes. Wel was het er behoorlijk druk, waardoor we lichtelijk overprikkeld na een paar uur weer buiten stonden. Nadat de twee oudsten samen een ijsje hadden gegeten uiteraard. Helemaal verhit van al het spelen ging dat er wel in!

Zelf ging ik die avond alweer naar een restaurant, met een andere vriendin. Ons favoriete Spaanse restaurant ligt een beetje verborgen, maar ze hebben er de lekkerste paëlla. Die pan kregen we met z’n tweeën trouwens bij lange na niet leeg, maar wat overbleef mocht mee naar huis en at ik donderdag gewoon als lunch.

Het was een en al buiten de deur eten de afgelopen week, haha. Donderdagochtend waren we namelijk te vinden bij IKEA voor een ontbijtje! Mijn ouders waren er ook. Naar aanleiding hiervan maakte ik een artikel met plekken waar je voor 1, 2 of 3 euro een ontbijtje kunt scoren.

Vrijdag heb ik zo’n beetje de hele dag aan mijn scriptie gewerkt. Aan het eind van de middag maakten Lise en ik een carrot cake bananenbrood als hapje voor de high tea waar ik zaterdag heen zou gaan. Omdat ze het wel erg jammer vond dat ze niet mee mocht en dus niet kon meesnoepen, maakten we voor Lise in een kleine vorm een eigen cake.

Zaterdag had ik vrijgezellenfeest van een vriendin. Met een groep van 15 meiden vielen we aan op de high tea, waarvoor ieder een lekker hapje had gemaakt. Het was allemaal super lekker en zag er zo mooi uit!

Daarna volgden we een workshop parfum maken. Iets wat ik nog nooit had gedaan, maar wat erg leuk was om te doen. We moesten eerst van 20 geuren raden wat het was en stelden vervolgens onze favoriete geur samen. Dat viel nog niet mee, maar ik ben best tevreden met het resultaat.

Na de workshop volgde een borrel, toen een 6(!) gangen diner en we sloten af in onze stamkroeg waar een deel van de aanhang zich bij ons aansloot en we tot laat dansten op geweldige (vaak foute) muziek. Topdag!

Toen Lise vanmorgen naar onze kamer kwam en ik op mijn telefoon keek bleek het tot mijn verbazing al 10:00 uur te zijn. Ik heb dus ondanks het late naar bed gaan toch lekker zeven uur kunnen slapen. Vandaag zijn we rustig opgestart, doen we boodschappen, gaan langs de oma van M en moet ik toch maar weer eens wat aan mijn scriptie doen.

Hadden jullie ook zo’n leuke week? Een hele fijne zondag nog!

1 reactie

  • Reply Nicole Orriëns 9 januari 2018 at 09:11

    Wauw, wat een prachtige tafel met lekker eten op dat vrijgezellenfeest zeg. Dat ziet er echt heel goed uit.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.