PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #60

10 december 2017

Het was een fijne week, maar wel een behoorlijk drukke. Zo mocht ik maar liefst twee keer voor mijn blog op pad. Vorige week zaterdag vierden we Sinterklaas en toen we zondag in het tuincentrum waren voor het maken van wat kerstige foto’s kwamen we daar zomaar wat Pieten tegen! Wel spannend om mee op de foto te gaan hoor…

Weer thuis van het tuincentrum waren we allemaal moe. Omdat het buiten grijs en kil was doken we thuis op de bank met Vaiana op Netflix. Lise trok haar nieuwe sloffen aan die ze van Sinterklaas had gekregen. Wat zijn ze leuk hè?

Zo rustig als de zondag was, zo actief was de maandag. Voor mij althans, want op uitnodiging van Arena swimwear was ik uitgenodigd in Antwerpen om kennis te maken met de nieuwe Arena Bodyfit badpakken. We kregen les van een voormalig Zweeds zwemkampioene. Echt enorm tof en iets wat ik anders nooit gedaan zou hebben. Ik ben trouwens ook ontzettend blij met het badpak!

Zo leuk deze foto. Ik had zelf maar weinig kans om foto’s te maken tijdens het event omdat ik de helft van de tijd in het water lag. Het was dus fijn dat er een professionele fotograaf aanwezig was die mooie plaatjes schoot.

Ik wilde even snel een selfie maken van mijn hoofd met badmuts en bril. En de fotograaf besloot daar dan weer een foto van te maken. Grappig effect wel 🙂

Ik maakte het gerecht van de Allerhande Kerstbox die ik ter promotie van het Allerhande Kerstfestival als voorproefje ontving. ‘Gerookte zalmbonbons met waterkersmousse’. Heel erg lekker!

We zwaaiden de Sint zaterdagavond al uit en daarom vond ik het deze week tijd voor een klein beetje kerst in huis. De doos met kerstspullen haalde ik nog niet naar beneden, maar ik plakte wel alvast deze sneeuwvlokken op het raam die we zondag bij het tuincentrum meenamen.

En vrijdag kreeg ik een flinke dosis kerstvibes op het Allerhande Kerstfestival. Daar kwam vanmorgen al een blog over online, dus als je die nog niet gelezen hebt zou ik dat zeker even doen. Het was in elk geval weer zo’n event waar ik heel blij van werd.

En… je kon er chocolade proeven zoveel als je wil. Dat is toch hemels?! Ik heb weer een aantal hele lekkere nieuwe smaken ontdekt.

En we hadden nog geen kerstboom in huis, dus die moest gehaald worden. Meestal doen we dat het weekend na Sinterklaas. Zaterdag overdag hadden we geen tijd, maar tijdens het avondeten checkte ik de website van IKEA en ontdekte dat die tot 21:00 uur open was. Ik vroeg Lise of ze na het eten zin had om even mee te gaan en dat hoefde ik geen twee keer te vragen.

Het bleek extreem rustig te zijn. Ideaal! Samen zochten we een mooie boom uit, ik klapte de achterbank plat, zette Lise’s autostoel op de passagiersstoel naast me (wat ze overigens helemaal geweldig vond) en voelde me een heel stoere mama toen ik in mijn eentje die enorme boom de auto in schoof.

Op naar weer een nieuwe week. Eentje waar ik vooral in de avonden veel op pad ben en overdag flink aan de studie moet. Mijn laatste examen komt namelijk in zicht! Maar vandaag gaan we lekker de kerstboom versieren. Hebben jullie hem al staan?

2 Comments

 • Reply Nicole 10 december 2017 at 17:15

  Ja wij hebben hem ook vandaag versierd! Gisteren gehaald hier in het dorp. Wilden eigenlijk een neppe (die op zolder ligt), maar ben toch gezwicht voor een echte!

  • Reply Monique 10 december 2017 at 23:27

   Leuk dat jullie ook een echte boom hebben gekocht!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.