PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – groot nieuws!

24 april 2016

Wat een week, wat een week! We liepen al weken met een geheimpje rond en deze week mochten we het dan eindelijk bekendmaken. Toch wel een heel bijzonder moment! Verder hadden we een gezellige week, met playdates en gezelligheid. Kijk je mee naar wat we allemaal deden?

snap1

Lise sliep vorig weekend bij mijn ouders. Ik moest zondagochtend eerst zingen en ging haar daarna meteen ophalen. Toen ik binnenkwam zat ze lekker aan een boterham met pindakaas. Haar grote favoriet! De zondag verliep verder vrij rustig. ’s Avonds las M Lise voor het slapengaan een verhaaltje voor. Ik blijf dat zo mooi vinden om naar te kijken… Gelukkig had ik mijn telefoon bij de hand om er snel een foto van te maken.

snap2

Maandag was een gewone maandag, in die zin dat M gewoon naar zijn werk ging en ik in huis wat rommelde tot de middag. Even rustig alleen naar de wc gaan is er echt niet meer bij trouwens. Lise verhuisde haar hele keukentje zo’n beetje naar de wc en ging pal voor mijn voeten verder met koken, haha. ’s Middags ging ik werken en kwam M thuiswerken. Weer thuis aten we gezellig samen en ging Lise daarna nog even in bad. Heerlijk om fris je bed in te kunnen duiken!

snap3

Dinsdag, gastouderdag. Én de dag van de onthulling van ons grote geheim: ik ben namelijk weer zwanger! Vorige week donderdag hadden we de termijnecho, waarop alles er goed uitzag en dus was het de hoogste tijd om het mooie nieuws met alle lieve mensen (en de lezers van mijn blog) te gaan delen. Een geheimpje hebben is leuk en speciaal, maar het mogen delen met heel veel lieve mensen en de geweldige reacties en felicitaties die dit oplevert is natuurlijk nog veel leuker. Het was de hele dag ‘gezellig druk’ op mijn blog. Leuke bijkomstigheid! Lise had een prima dagje bij de gastouder en wilde ’s avonds heel graag op mijn slippers door het huis sloffen. Hilarisch gezicht.

snap4

Woensdagochtend bracht ik Lise zoals elke week naar mijn ouders. Daarna ging ik even langs Albert Heijn voor wat boodschappen en stapte ik bij Ter Stal binnen, omdat die daar toevallig tegenover bleek te zitten. Ik scoorde een geweldig lief badpakje voor Lise en een denim spijkerbloesje zonder mouwen. Ze hadden een actie waarbij je het tweede artikel voor de helft van de prijs kreeg. Zo had ik dus twee hele toffe items voor maar 20 euro.

Donderdag was ik vrij en begon voor mij meteen de meivakantie. Tweeënhalve week vrij! Of, nou ja, vrij… Er is een hoop werk aan de winkel wat mijn studie betreft. Maar daar dacht ik donderdag nog even niet aan. Lise speelde ’s ochtends ontzettend lief met haar speelkeuken. We fietsten ook even op en neer naar Zara om te kijken voor een nieuwe zomerjas voor Lise. Die we hebben gevonden! Daarna gingen we met de auto naar een vriendin wiens zoontje pasgeleden 1 jaar is geworden. Ze had voor een lekkere lunch gezorgd én er was gebak. Wat een feest! ’s Avonds moest ik nog even naar kantoor voor een vergadering. Al met al dus een erg drukke dag, hoewel mijn vakantie toch echt al was begonnen.

snap5

Vrijdag had ik het voornemen het wat rustiger aan te doen. Helaas kwam daar wederom niet veel van terecht. Weliswaar was Lise in de ochtend naar de peuterspeelzaal, ik moest toch nog even aan het werk om wat dingen af te ronden. Anders ga ik niet lekker m’n vakantie in. Mijn moeder kwam Lise mee ophalen en op de terugweg gingen we even langs de supermarkt voor boodschappen. Thuisgekomen bedacht ik me dat ik nog bloed moest laten prikken voor de verloskundige. Mijn moeder wilde wel even thuis op Lise passen zodat ik op en neer kon. Dat was gelukkig snel gepiept en daarna ben ik toch echt met een boek de bank op gedoken. Even niks!

Zaterdagochtend, weer een druk programma. Maar enkel leuke dingen hoor. We maakten snel een ’12 weken foto’, hoewel ik inmiddels al tegen de 13 weken aan zat. Je ziet echt al een minibuikje, zo leuk! Daarna gingen we de auto in op weg naar Vleuten, voor de tweede verjaardag van een van Lise’s vriendinnetjes. Ze zien elkaar niet zo vaak, dus het was een grote verrassing toen bleek dat ze enorm leuk met elkaar speelden. Ze hebben ook nog eens vrijwel hetzelfde krulhaar, dus de cuteness spatte ervan af. Zo lief! Daarna reden we door naar Utrecht voor een kraamvisite. Als je toch daar in de buurt bent kun je het net zo goed combineren… En daarna reden we moe weer terug naar huis, waar ik de bank niet meer af ben gekomen en om 22.00 uur in slaap viel.

Hoe was jouw afgelopen week? 

6 Comments

 • Reply Bregje 25 april 2016 at 14:26

  Bezig bijtje ben je! Zo leuk dat je zwanger bent, lijkt me heel speciaal voor de tweede keer, omdat je al wel een beetje weet wat je te wachten staat, terwijl het weer zo anders kan zijn! En wat een schattige plaatjes van Lise weer!

  • Reply Monique 25 april 2016 at 21:48

   Dank voor je lieve reactie! Ja ik moet een beetje opletten dat ik niet teveel doe, haha. Het is inderdaad heel speciaal. Veel ‘herken’ ik van de vorige keer, maar toch voelt het als een compleet andere zwangerschap!

 • Reply Janske 25 april 2016 at 14:31

  Wat een druk maar leuk weekje en je buikje! Mooi hoor! 🙂
  Welk jasje is het uiteindelijk geworden bij de Zara? Leuke collectie hebben ze nu he…is echt gevaarlijk om nar toe te gaan 😉

  • Reply Monique 25 april 2016 at 21:47

   Hihi thanks 🙂 De rode, die Lola ook heeft (toch?). Stond Lise geweldig! Helaas nu veel te koud weer om ‘m aan te trekken… Inderdaad hele toffe collectie bij Zara ja. Té verleidelijk!

   • Reply janske 25 april 2016 at 22:01

    Ja!die is leuk hè! Nou hè. ..het is bijna winterjassen tijd. ..brrrr

 • Reply Tips voor Papa's 25 april 2016 at 23:43

  Zo, ik ben toch heel benieuwd hoe de rest van je “vakantie” eruit gaat zien als ik deze week al zo zie 😅.
  Leuk om alle foto’s voorbij te zien komen en nogmaals gefeliciteerd met de zwangerschap! Benieuwd of het nu heel anders gaat zijn dan bij de eerste zwangerschap!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.