PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #58 XL

26 november 2017

Vanwege de Sinterklaashop én Lise’s vierde verjaardag vorige week zondag, kwam er geen weekoverzicht online. En dus heb ik vandaag extra veel leuke foto’s om te delen! Wat we de afgelopen twee weken zoal deden? Sinterklaas verwelkomen, feestjes vieren, afscheid nemen, wennen en nog veel meer…

Twee weken geleden waren M en ik een weekend in Maastricht. Eigenlijk om Sint- en kerstinkopen te doen, maar uiteindelijk hebben we vooral nieuwe outfits gescoord en lekker gegeten.

We aten zaterdagavond bij het naast ons hotel gelegen Dadawan. En dat was smullen zeg, en helemaal niet duur! Het was zo lekker dat we zondag besloten er nog eens heen te gaan en wat af te halen om in de trein op te eten. Mmm!

We gingen een drukke week in, want Lise nam afscheid bij de gastouder en op de peuterspeelzaal. Ze mocht er popcorn trakteren! De leuke popcornbakjes en vrolijke rietjes vond ik bij Søstrene Grene. Ik zocht een redelijk eenvoudig te maken traktatie die er toch heel leuk uitziet en volgens mij is dat wel gelukt.

Daar stond ze dan. Voor de laatste keer ‘regulier’ naar de gastouder. Ze zal er zo af en toe op vrije schooldagen nog weleens heen gaan, maar we sloten hier toch wel echt een fase af. Zo grappig hoe je Quinn ziet spieken op de achtergrond.

Het was de week van GLOW en hoewel we een enorm drukke planning hadden lukte het woensdagavond om toch even een rondje te maken. Mijn lieve broer Eric paste ondertussen op de kinderen.

Lise ging ook voor de laatste keer naar de peuterspeelzaal. En ze nam op een hele bijzondere manier afscheid, want het was de dag dat alle peuters én de papa’s/mama’s een herfstwandeling gingen maken in het bos. Na afloop werd er op de speelzaal nog een feestje gevierd en mocht Lise wederom trakteren.

Wij gingen gewoon als gezin mee, wel zo gezellig! Lekker samen met Lise door de blaadjes rennen 🙂

De Sint kwam aan in Eindhoven en daar moesten wij natuurlijk bij zijn. Een dag eerder lag ik nog doodziek in bed, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om de intocht over te slaan. Mijn broertje en papa gingen gezellig mee.

Op zondag vierden we Lise’s verjaardag met vrienden en familie. We hadden een hele mooie Jip & Janneke taart laten maken. Van HEMA ontvingen we ook nog een prinsesboltaart. Echt een snoepje om te zien en LEKKER! Het buitenste randje is witte chocolade en van binnen is het chocoladecake met chocoladecreme en aardbeienvulling. Need I say more?

Ik kon niet naar mijn vaste sportlesje XCO deze week en dus ging ik op een andere dag bij een andere sportschool. Die ligt iets verder weg dus ik moest met de auto, maar het beviel enorm goed! Dat ik dat niet eerder heb gedaan is echt een raadsel. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Vrijdagmiddag waren de kinderen op school en bij de gastouder en had ik tussen mijn drukke bezigheden door even tijd om te gaan lunchen met een vriendin. Ik had in zo’n beetje alles zin wat op de kaart stond, maar ging uiteindelijk voor dit uitermate WW-proof bordje roerei met gerookte zalm en spinazie. Erg lekker en prima vullend!

Niet lang daarna was het tijd om eerst Quinn te gaan ophalen. Samen met hem fietste ik naar de school van Lise. Ik vind het zo leuk om haar uit school te halen. Alle kinderen komen zelfstandig naar buiten en ze komt altijd zo blij naar me toe rennen. Heerlijk. Ik probeer er thuis na school altijd even een momentje van te maken met thee en wat lekkers. Om te horen hoe ze het gehad heeft op school. Zo gezellig!

En vrijdagavond was het tijd voor… Racoon! Samen met M een vriendin en mijn broertje & vriendin.

Een bericht gedeeld door Monique | Moonoloog.nl (@moonoloog) op <<<&t;><<<

Ook mede #fangirl en (blog)vriendin Bregje was van de partij. We hebben gezellig bij elkaar gestaan, biertjes gedronken, gelachen en genoten.

De kindjes waren uit logeren, dus M en ik konden zaterdag heel luxe rustig opstarten. We maakten meteen maar van de gelegenheid gebruik om flink wat op te ruimen in huis. Ongelooflijk hoe productief je bent als de kinderen er niet zijn. Toen het tijd was om ze op te halen reden we daarna meteen door naar de speelschuur om nog even lekker te klimmen en te klauteren. Quinn deed voor het eerst mee en vond het heel leuk! Zeker voor herhaling vatbaar dus.

En vandaag genieten we van onze zondag. Lise gaat Sinterklaas nog een keer zien en ik ga zingen met mijn koor. Wat zijn jullie plannen vandaag?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.