PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #56

5 november 2017

Het is weer zondag en dus blikken we terug op de afgelopen week. Een week die voor mij wat stilletjes begon, want ik was mijn stem compleet kwijt! Gelukkig kan ik inmiddels weer praten. En zingen, want ik heb een muzikaal weekend!

Vorige week zondag moest ik even rustig op gang komen. De avond ervoor had ik een 80’s en 90’s discoparty met een aantal vrienden van mijn koor. Met logeerpartijtje na afloop. En een uitgebreid ontbijt zoals je kunt zien. Super gezellig!

Bij thuiskomst trof ik dit tafereel aan. Het was lekker weer, dus M besloot de tuin op te ruimen. En Lise was een goede hulp!

Aan het eind van de middag reden we naar Westerhoven. We hadden nog een cadeaubon liggen voor restaurant Bij de Neut en besloten die maar eens te gaan gebruiken. Het restaurant is helemaal ingericht op gezinnen met kinderen, dus er is voor kleintjes van alles te doen. Een groot feest voor Lise! En de pizza’s en pasta zijn ook goedgekeurd. Daar gaan we vaker heen!

Met een ijsje als toetje was het feest natuurlijk helemaal compleet!

Maandag ging Lise naar de peuterspeelzaal, maar niet voor we gezellig samen geluncht hadden. Zo lief hoe ze Quinn helpt met zijn beker. Inmiddels kan hij het trouwens helemaal zelf, maar als er nog maar weinig water in zit, snapt hij nog niet goed dat hij hem dan omhoog moet houden. Fijn als je grote zus je daar dan bij helpt!

Ik legde ook de laatste hand aan Quinn zijn traktatie voor bij de gastouder. De plastic diertjes kocht ik bij Action en de doosjes rozijntjes zijn van De Kleine Keuken. Het dienblaadje is van Lise’s serviesje en bleek totaal onpraktisch om het spul op te vervoeren, maar voor de foto stond het leuk.

Bij de gastouder was het driedubbel feest, want ook haar eigen dochter was dinsdag jarig én het was natuurlijk Halloween. Quinn genoot met volle teugen van alle aandacht en de liedjes die ze voor hem zongen.

En of dat nog niet genoeg was, kreeg hij van de gastouder ook nog cadeautjes! Een stoere broodtrommel en deze vrolijk gekleurde bal. Die hij helemaal te gek vindt.

Thuis ging het feest gewoon verder, want in de middag kwam er wat visite. We hebben er bewust voor gekozen de verjaardag klein te vieren en dat bleek zo’n goede keuze! Voor Quinn was het rustig en ik had gezorgd dat er Chinese tomatensoep en hapjes waren zodat iedereen kon blijven eten. Bij HEMA lieten we een taart met foto maken en we kochten er nog een carrotcake bij.

Er was nog wat van de soep over en Lise, die eigenlijk helemaal niet zo dol is op soep, wilde graag nog een kommetje bij de lunch. Zelf nam ik er ook een, want hij was toch wel erg lekker! Ik schrijf binnenkort trouwens nog een aparte blog over Quinn’s verjaardag, waarin ik ook zijn 12 maanden update verwerk.

En we hadden ook nog wat taart over. Hè, vervelend… Omdat ik echt even aan het werk moest woensdag bracht ik de kinderen ’s middags naar mijn ouders en voordat ik aan de slag ging genoot ik van een latte macchiato en een stukje carrotcake. Mmm…

Er kwam deze week belangrijke post voor Lise! Van haar meester(!) van groep 1 kreeg ze een kaartje met daarop de data dat ze mag komen oefenen. Het begint nu serieus dichtbij te komen en ik vind het super spannend!

Lise en ik maakten samen deze pasta ovenschotel. Ze vindt het echt leuk om me te helpen in de keuken en dat is zo gezellig. Hij was trouwens ook nog eens erg lekker!

Ik mocht laatst kaartjes weggeven voor KreaDoe. Daarbij werd mij aangeboden dat ik zelf ook naar de beurs mocht als ik dat zou willen. Eigenlijk dacht ik dat ik niet kon, maar toen ik vrijdag opeens toch wat meer tijd had én ontdekte dat ik nog een OV-dagkaart had liggen besloot ik toch te gaan. En wat was het leuk! Ik ben geen creatief wonder en heb (of maak) veel te weinig tijd om ermee bezig te zijn, maar ik heb leuke inspiratie opgedaan, wat dingetjes gekocht voor mijn bullet journal en wat cadeautjes voor Lise en Quinn.

Na de beurs ging ik het centrum van Utrecht nog even in. Op aanraden van een vriend dronk ik koffie bij de Coffeecompany. En die was inderdaad lekker!

Aan het eind van de middag moest ik snel terug naar Eindhoven, want die avond stond een optreden van Guus Meeuwis op de planning. Samen met mijn broertje, dus super gezellig. Het was nog mooier en leuker dan we vooraf hadden gedacht! Erg genoten, gezongen, gedanst en biertjes gedronken. Wat wil een mens nog meer?

Naar de karaokebar bijvoorbeeld 😉 Eigenlijk leek het me geen heel verstandig idee, maar ik vond het te gezellig om al naar huis te gaan. Uiteindelijk hebben we het gelukkig niet heel laat gemaakt en lag ik alsnog om een redelijke tijd in mijn bed. Klaar voor de rest van het muzikale weekend. Waar ik in de volgende update meer over vertel, want ik zit er nu nog middenin.

Ik wens je een heel fijne zondag! Wat zijn jouw plannen vandaag?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.