PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #55

29 oktober 2017

Terugkijkend kan ik de afgelopen week met recht een kwakkelweekje noemen. De eerste dagen was ik zelf vooral aan het bijkomen van de week in Tsjechië waar ik vorige week uitgebreid over vertelde. Vervolgens werd Lise niet lekker en deden we het dus maar een beetje rustig aan. Maar naarmate de week vorderde was er gelukkig ook weer tijd voor leuke dingen. 

De eerste dagen na thuiskomst verliepen voor mij zoals gezegd in een heel rustig tempo. Ik dacht eigenlijk dat ik me prima door die week met veel te weinig slaap en iets teveel bier heen had geslagen, maar eenmaal thuis merkte ik toch dat het een aanslag is geweest. Gelukkig kreeg ik wel meteen energie van de kinderen, die allebei enorm gegroeid leken in een week tijd. Kijk dat mannetje daar nou zitten!

En toen ik weer een beetje was bijgekomen, werd Lise niet lekker. Ze was maandagochtend al wat hangerig en ging gewoon naar de peuterspeelzaal, maar eenmaal weer thuis bleek ze koorts te hebben en viel ze op de bank in slaap. Arm meisje! Gelukkig was ze de volgende dag toch alweer bijna helemaal opgeknapt. Bizar eigenlijk hoe snel dat bij die kleintjes kan gaan.

Bij Kruidvat scoorde ik deze week maar liefst twee tangle teezers, mijn absolute favoriete haarborstel! Het exemplaar dat ik nu gebruik is wel aan vervanging toe en omdat ze nu maar €7,99 kostten sloeg ik er meteen eentje extra in.

Samen met mijn moeder gingen we woensdagmiddag even winkelen in een winkelcentrum in de buurt. Eentje waar ik de auto voor niet al teveel geld kan parkeren. Eigenlijk ideaal en ook weer eens wat anders dan het centrum van Eindhoven. Ik kocht wat kleding voor mezelf, we gingen bij Intertoys even kijken voor Lise’s verlanglijstje en we dronken een 4-uurtje bij HEMA. Waar Quinn met oma nog even een ererondje maakte. Hij vindt lopen echt het allerleukste wat er is!

Ik had de buggy bij me en gelukkig besloot meneer ook nog even een dutje te doen. Met de nadruk op even, want volgens mij was het na een half uurtje al voorbij.

Aangezien Quinn komende week jarig is en Lise drie weken later ook haar verjaardag viert, ben ik alvast wat dingetjes gaan kopen voor de traktaties. Bij Action scoorde ik alvast een hoop van deze diertjes voor 50 cent per stuk…

Lise heeft het er al tijden over en deze week was het bij de gastouder alvast zover: Halloween! Knutselwerkjes in Halloweenthema en jezelf verkleden als heks… Groot feest! Met als klap op de vuurpijl het Halloweenfeest hier in de straat, waar we zaterdagavond even een rondje trick-or-treat zijn gaan doen.

Hoe was jullie week? Hebben jullie (kindjes) ook last van ziek of verkouden zijn? En doe je wat aan Halloween dit jaar?

1 reactie

  • Reply MarjonS 29 oktober 2017 at 08:52

    Bij ons in het dorp en omliggende dorpen wordt niks gedaan aan Halloween.

    Gelukkig duurde het ziek zijn niet lang bij jullie in huis.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.