PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #53

15 oktober 2017

De week is weer bijna om en daarmee is het de hoogste tijd om wat hoogtepuntjes te delen. Het was mijn laatste week voor een korte vakantie en daarom wilde ik graag wat dingen afronden. En spullen verzamelen, en vooruit bloggen, en, en… Tussen de bedrijven door maakten Lise en ik tijd voor een gezellig uitje met oma!

Zondag deden we online de weekboodschappen. Maandagmiddag ging ik ze samen met Lise ophalen bij Jumbo. Daar waren ze volgens mij nog niet heel erg gewend aan mensen die van de ‘pick up’ gebruikmaken, maar uiteindelijk waren onze boodschappen terecht en werden ze netjes in mijn auto geladen.

Wat een ventje is het al als je hem zo ziet staan he? Ik vind hem echt met de dag leuker worden. Hij begint steeds meer contact te zoeken en die interactie is zo prachtig om te zien. En hoewel we dat natuurlijk met Lise ook ooit meemaakten, vergeet je dat toch weer een beetje naarmate de tijd verstrijkt. Gelukkig mogen we het gewoon nóg eens meemaken allemaal!

Woensdag gingen we de stad in. Voor de gezelligheid, maar ook omdat ik nog wat dingen nodig had voor mijn reisje. Ik appte mijn moeder of ze zin had om mee te gaan en dat had ze. Eerst gingen we lunchen met een tosti bij Krok Madam. Mocht je daar toevallig ooit eens komen en hou je van gerookte zalm, neem dan zeker eens de ‘Smoked Salmon’ tosti. Ik heb echt zitten smullen!

Deze hangstoel wil ik! Het is alleen zo’n gevaarte he… Lise heeft hem in elk geval goedgekeurd. Ze was er bijna niet meer uit te krijgen 😉

Doe jij ook weleens een 4-uurtje bij HEMA? Koffie én een taartje voor maar 2 euro! Even bijkomen van het wandelen.

Die avond stond er zelfgemaakte pompoensoep op het menu. Mmm! Mijn lievelings herfstmaaltje. En lekker snel klaar, want ’s avonds wilde ik weer eens naar de cursus van Weight Watchers. Ik probeer nu zo’n beetje eens per maand te blijven gaan. Om er een beetje in te blijven, maar ook gewoon voor de gezelligheid en om te horen hoe het de mensen die nog bezig zijn vergaat met het afvallen.

Donderdag was een rustiger dagje. Lekker veel tijd om te spelen! Toen Lise naar de peuterspeelzaal was had dit meneertje het rijk alleen…

Maar toen ze weer thuis was hebben ze ook fijn samen gespeeld. Deze playdate samen in de box gaat trouwens meestal maar eventjes goed hoor. Vroeg of laat wordt één van de twee te enthousiast of lomp en stoot de ander zich (meestal Quinn) en dan is het feestje weer voorbij. Maar op het moment van de foto hadden ze veel lol!

En vrijdag heb ik vooral spullen gepakt, wat gestudeerd en geprobeerd vooruit te bloggen. Dat laatste is niet helemaal gelukt, dus komende week zal het iets rustiger zijn hier. Maar dat maak ik daarna gewoon weer goed! Gelukkig had ik in alle drukte nog wel even tijd voor een foto met mijn bijna-kleuter.

De kinderen zullen komende week grotendeels bij mijn ouders doorbrengen, omdat M gewoon moet werken. Lise kijkt er al een week naar uit, dus dat gaat vast helemaal goed komen. En ik ga ze natuurlijk ongelooflijk missen, maar ik ga ook genieten en lol maken in Tsjechië 🙂 Ik ben daar trouwens met mijn koor. Super leuk! Ik zal proberen jullie via Instagram een beetje op de hoogte te houden. Een hele fijne week gewenst en tot snel!

1 reactie

  • Reply Janske 15 oktober 2017 at 09:03

    Veel plezier in Tsjechië Monique!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.