PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #51

1 oktober 2017

Er stond me een drukke en spannende week te wachten. Studie, werk en niet fit zijn was een uitdagende combinatie. Maar gelukkig was er ook tijd voor ontspanning. Zowel binnen als buiten!

Voor Lise begon de week lekker relaxed, met Play-Doh. Zo lief hoe ze zelf de gezichten maakt. Ze vindt het echt geweldig speelgoed. Voor M en mijzelf was de dag iets intensiever. M was druk met werk en ik was wederom bezig met het plan van aanpak voor mijn scriptie, omdat er dinsdag een afspraak met de opdrachtgever op de planning stond.

Na het avondeten stapten we de auto in en genoten van de Eindhovense Lichtjesroute. Elk jaar zijn vanaf 18 september drie weken lang veel straten in Eindhoven verlicht met mooie kunstwerken gemaakt van lampjes. Ik reed hem vroeger al met mijn ouders en vind het geweldig dat mijn eigen kinderen het nu ook meemaken. Hoogtepunt is de eendjesvijver, waar we altijd even de auto uit gaan om naar de ‘smurfenboot’ en molen in het water te kijken.

Voor Quinn was het de eerste keer. Toen we vorig jaar gingen zat hij nog in mijn buik! Maar hoewel ik dacht dat hij er nog niet zoveel van mee zou krijgen, was hij helemaal in de ban van alle mooi gekleurde lampjes. En om alles goed te kunnen zien mocht hij voor het eerst in zijn nieuwe autostoel. Wat een kereltje is het dan al zeg!

Ik had ook wat technische probleempjes deze week. Zo begaf de voedingskabel van mijn MacBook het opeens. Waardoor ik me realiseerde dat online bestellen zo in mijn systeem zit dat winkelen in een fysieke winkel soms niet eens in me opkomt!

Over ontspanning gesproken… Een vriendin die ik veel te weinig zie is laatst verhuisd naar Breda. We combineerden het bekijken van haar huisje met een high tea om onze verjaardagen te vieren. Dat was niet alleen gezellig, maar ook heel erg lekker! En omdat het lekker weer was konden we prima in de binnentuin van het koffiezaakje zitten.

Donderdagochtend was ik hard aan het werk, maar toen Lise ’s middags terug was van de peuterspeelzaal pakte ik onze nieuwe fietskar en reed met beide kinderen naar het park. Quinn blijkt schommelen geweldig te vinden en ook Lise vond het maar wat leuk om nieuwe speeltuintjes te ontdekken.

Het is zo prachtig daar, zeker met de verkleurende bomen… Bij deze het voornemen om vaker dat park in te gaan!

Nog zo’n leuke plaat uit die Play-Doh speelset. Lise is momenteel helemaal into letters en schrijven (van wie zou ze dat hebben?) en ze vindt het helemaal leuk als ik haar help welke letter er bij welk plaatje hoort.

En dan toch wel zo’n beetje het spannendste van deze week… vrijdagochtend had ik een afspraak bij de Kamer van Koophandel. Ik heb Moonoloog laten inschrijven als mijn bedrijf en ben per vandaag zelfstandig ondernemer! Meer daarover heb je vanmorgen al kunnen lezen, maar wat ben ik blij en trots!

Wie een onderneming begint moet ook een beetje representatief voor de dag komen natuurlijk. Haha, nee hoor ik moest gewoon nodig naar de kapper. En dus deed ik dat zaterdagochtend. Wat kan ik genieten van zo’n verf- en knipbeurt! Even helemaal nergens mee bezig zijn behalve met het lezen van een tijdschrift en het drinken van kopjes thee. Mijn uitgroei is bijgewerkt en de lengtes zijn opgefrist met een wat warmere donkerblonde tint. Ik ben er super blij mee en zal proberen een dezer dagen een fotootje van mijn nieuwe kapsel op Instagram te delen.

Komende week wordt, zoals het er nu naar uitziet, iets rustiger. Al staat er voor volgend weekend een tof feest op de planning en hoop ik heel erg een akkoord te krijgen op mijn plan van aanpak. Hebben jullie het momenteel druk, of valt het mee?

1 reactie

  • Reply Natascha 1 oktober 2017 at 18:49

    Wat een leuke week! 😊

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.