PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Lekker spelen!

17 april 2016

Welkom bij een nieuw weekoverzicht! Toen ik de foto’s aan het selecteren was, merkte ik dat ik er deze week best veel gemaakt heb. Genoeg om te laten zien dus! Voor Lise draaide deze week vooral om spelen. Logisch natuurlijk, welke peuter heeft dat niet als belangrijkste dagbesteding? Maar deze week speelde ze niet alleen ‘gewoon’ thuis, maar bezocht ze onder andere twee speeltuinen en had ze een playdate met haar beste vriendin! Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag deden we het rustig aan. In de ochtend moest ik zingen met mijn koor en daarna ging ik Lise halen die was blijven slapen bij mijn ouders omdat wij op zaterdagavond naar een verjaardag gingen. Op weg naar huis reed ik langs Albert Heijn voor boodschappen. Lise hielp ontzettend goed mee en keek er tijdens het winkelen al uit naar het moment dat ze bij ‘Hammie’ in het bootje mocht. Gelukkig weet ze nog niet dat het ding ook kan bewegen als je er geld in doet… ’s Middags speelde ze nog even lekker in de tuin in de zandbak. Zo heerlijk dat dat nu weer steeds vaker kan!

Maandag begon een nieuwe werkweek. Ik wilde een leuke foto van Lise maken, maar zij besloot liever gekke bekken te trekken. Als ik haar deze foto laat zien, moet ze keihard lachen.

snap2

Dinsdag was het voor Lise weer tijd voor een dagje gastouder. Ze had er weer helemaal zin in. Toen ik ’s middags op mijn werk zat kreeg ik foto’s doorgestuurd van Lise in het zonnetje in een speeltuin. Je kan het slechter treffen. ’s Avonds na het eten wilde ze graag met mama nog even een boekje lezen. De boekjes van Liselotje die ik een tijdje geleden bij Action kocht behoren nog steeds tot haar favorieten!

snap3

Woensdagochtend bracht ik Lise naar mijn ouders. Ondanks dat het zwaar bewolkt was, wilde Lise per se haar zonnebril op in de auto. Zo grappig als ik dan achterom kijk als we stilstaan bij een verkeerslicht en ik dat divagezichtje zie met die zonnebril op. Toen ik terug naar huis reed om vervolgens naar mijn werk te gaan, liepen Lise en oma naar het speeltuintje vlakbij het huis van mijn ouders. Gewapend mét emmertje en schepje uiteraard. Later kreeg ik nog wat foto’s van mijn moeder doorgestuurd van Lise die enorm veel lol had in de speeltuin.

snap4

Donderdag. Lekker vrij! Ik stond op en had enorm veel zin om te bloggen. Daar heb ik dus even lekker gebruik van gemaakt die dag. Maar niet de hele dag, want er stond een playdate op het programma! Ik sprak weer eens af met een van mijn beste vriendinnetjes. Zij heeft inmiddels twee dochters waarvan de oudste maar zeven maanden scheelt met Lise. Ze beginnen nu echt samen te spelen en dat is zo leuk! Samen dansen door de kamer in een prinsessenjurk en toen we boodschappen gingen doen voor de lunch moesten de dames natuurlijk allebei een eigen winkelwagentje… 🙂

snap5

Vrijdagochtend bracht ik Lise naar de peuterspeelzaal en ging daarna meteen door voor wat boodschappen en dingen van andere winkels die ik nodig had. Thuisgekomen nog even aan de studie en toen was het alweer tijd om mijn meisje op te halen. Ze had wat geknutseld voor Moederdag, maar dat mocht ik natuurlijk nog niet zien. Ben erg benieuwd! Het avondeten werd aan huis bezorgd. We hadden in verband met een eerdere klacht nog gratis pizza’s tegoed. Voor Lise bakte ik een minipizza af in de oven waar ik nog wat extra tomaatjes op had gedaan. Ze is gek op pizza (en wij ook)! Daarna mocht ze nog even iets leuks kijken op tv. Heerlijk toch, hoe ze daar ligt te relaxen met haar hoofd op Piep?

snap6

Zaterdag overdag hoefde ik de deur in principe niet uit. Hoog tijd om thuis wat klusjes aan te pakken. En om mijn studieboek er weer eens bij te pakken, want ik loop een klein beetje achter op mijn planning en dat is niet fijn. M was de hele middag druk met het opbouwen van een feestje in de stad waar hij ’s avonds plaatjes moest draaien. Gelukkig kwam hij rond etenstijd even thuis. De burrito’s gingen er bij ons alledrie goed in.

En dat was het alweer. Wat vliegt zo’n week toch altijd voorbij! Heb jij ook een fijne week gehad?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.