PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #49

17 september 2017

De afgelopen week vloog weer eens voorbij en was lekker druk. Zo bezocht ik maar liefst twee blogevents, werkte ik aan mijn scriptie, werd er hier in huis geklust en had ik ook nog wat quality time met de kinderen. 

De week begon met het eerste blogevent, vorige week zondag in Amsterdam. Samen met Lise was ik uitgenodigd een kijkje te nemen bij het nieuwste speelgoed van Hasbro. Ook Nicole en Janske gingen er met hun meiden naartoe. Aangezien we alledrie vanuit het zuiden moeten reizen deden we dat gezellig samen. Met de trein! En met drie peuters kun je je voorstellen dat dat een heel gezellige en lekker drukke boel was.

Dankzij de zelfontspanner konden we zelfs met z’n allen op de foto 🙂

Een van de speelgoedmerken van Hasbro is Play-Doh. En laat dat nu een van Lise’s favorieten zijn. Zo testten we toevallig laatst nog Play-Doh Letters & Taal uit. Op het event zagen we welke nieuwe Play-Doh sets er nu in de winkels liggen. Ook was er enorm veel Play-Doh om mee te spelen. We maakten samen een taartje en ik mocht van Lise de koksmuts op…

Strike a pose! Haha, wat ziet ze er cool uit hè? Dat beentje ook! Samen met My Little Pony op de foto, hier trouwens niet zo little.

Maandag was meteen weer een hele drukke dag. Zo druk dat ik geen enkele foto maakte. Lise ging naar de peuterspeelzaal, ik aan de studie en omdat we de hele zondag weg waren geweest moest er in huis ook het een en ander gebeuren.

De foto hierboven maakte ik op dinsdagochtend, toen een enorme vrachtwagen onze IKEA-bestelling kwam bezorgen. We zijn al een tijd bezig met het restylen van de woonkamer en een onderdeel daarvan is een ‘speelwand’, ofwel een wand met kasten en een zitje waar de kinderen kunnen spelen en waar we meteen ook (bijna) al het speelgoed kwijt kunnen. Eigenlijk wilden we het gewoon zelf vervoeren, maar we dachten dat het zo veel zou zijn en waren er niet zeker van of het in onze auto zou passen. En dus lieten we het toch maar bezorgen. Uiteindelijk viel het best mee qua aantal dozen, maar ach, het scheelt toch wel als je alles niet zelf bij elkaar hoeft te zoeken en in- en uit hoeft te laden.

Dinsdagmiddag kwamen mijn schoonouders oppassen en pakte ik mijn studiespullen en vertrok richting bibliotheek. Even knallen! En in de bieb serveren ze zulke heerlijke cappuccino dat ik die bijna niet kan weerstaan. Bovendien kon ik ‘m ook wel gebruiken want het welbekende middagdipje sloeg toe.

Die avond na het eten werd er meteen geklust. Lise wilde heel graag helpen en deed dat ook nog eens erg goed!

Ik kon niet meehelpen met klussen (hè wat jammer ;)), want ik ging eindelijk weer eens sporten! Vorige week kon ik niet en dus was het alweer twee weken geleden. Het was een fijn lesje XCO. En bij thuiskomst stonden bijna alle meubeltjes al. Ik heb nog even meegeholpen en toen was het klaar. Super fijn!

Woensdagochtend kon ik dus meteen beginnen met het inruimen van de kasten en laatjes. Dat is dus echt iets waar ik blij van kan worden. Het was ook meteen een mooi moment om wat dingetjes weg te gooien of naar zolder te verplaatsen. Opgeruimd staat netjes!

Die middag wandelde ik met de kinderen (alweer) naar de bieb. Elke woensdagmiddag is er een voorlees-/knutseluurtje. Ik was daar nog nooit naartoe gegaan, maar het leek me voor Lise heel erg leuk. En dus gingen we! Het was erg druk dus we moesten een beetje dringen voor een plaatsje aan de knutseltafel, maar het was een groot succes. Dat gaan we zeker vaker doen.

Donderdag stond het tweede blogevent van de week op de planning. Samen met Nicole ging ik naar C&A in Arnhem voor de opening van een geheel nieuw winkelconcept. We shopten, genoten van een healthy breakfast, kregen een kleuranalyse en kletsten uitgebreid bij met andere blogcollega’s. Hierboven trouwens een foto van de niet-zo-healthy lunch die we na afloop nuttigden, haha.

Het was een heel leuke en inspirerende ochtend. Binnenkort deel ik de outfits van de kleding die ik geshopt heb, want ik ben enorm goed geslaagd!

Vrijdag was alweer een vrij drukke dag zonder foto’s. De kinderen waren een halve dag bij de gastouder waardoor ik weer aan de studie kon. Ik kreeg mail van de afstudeerbegeleider die vanuit de opleiding aan mij gekoppeld is. Zij gaat komende week mijn plan van aanpak nakijken en eventueel nog feedback geven voor ik het voor de tweede keer ga inleveren. Spannend hoor!

Zaterdag hadden we een heel lui dagje. Quinn was niet helemaal lekker en had een onrustig nachtje achter de rug en wij daardoor ook. We rommelden wat in huis en ik ging nog even aan het werk. Aan het eind van de middag gingen we uit eten met familie. De avond bracht ik al film kijkend op de bank door. En uiteraard zette ik meteen dit weekoverzicht in elkaar.

Ondanks dat Quinn dus niet zo lekker in zijn vel zat, vindt hij knuffelen net zo fijn als anders. Dus dat doen we dan maar lekker veel!

En dat was ‘m alweer voor deze week. Na een rustige zondag belooft de komende week weer lekker druk te worden. Met onder andree een afspraak met mijn afstudeerbedrijf en het inleveren van het plan van aanpak. Ook ben ik van plan weer eens naar de cursus van Weight Watchers te gaan! Ik wens jullie een heel fijne zondag en een goede nieuwe week 🙂

3 Comments

 • Reply Essma 17 september 2017 at 11:17

  Ideaal joh die kasten van stuva! onze kinderen hebben de kasten ook en vind ze heel fijn in gebruik! Succes met de afstudeeropdracht! 😉

 • Reply Nicole 17 september 2017 at 21:06

  Wat een leuke blouse heb je aan 😉 en ben benieuwd naar jullie wand nu! Zag al wat voorbij komen op insta ook dacht ik.. die stoeltjes ook <3 Zijn die ook van de Ikea?

 • Reply Natascha 19 september 2017 at 06:31

  Wat een leuke foto’s van een druk weekje! Heb bewondering voor hoe je je studie weet te combineren met je gezin, je blog en je social life 😊👍🏼 En: wat heeft Lise toch prachtige haartjes en wat wordt ze groot!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.