PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #46

13 augustus 2017

Veel van jullie zijn al op vakantie geweest of zijn nog druk bezig met vakantievieren. Voor ons zat de zomervakantie er deze week ook eindelijk aan te komen. Maar voor het zover was gingen we maar liefst twee keer naar de kermis. Ook ontving ik een lieve verrassing van Weight Watchers en probeerde ik op tijd alle spullen voor de vakantie ingepakt te krijgen. Een hele uitdaging kan ik je vertellen…Β 

Zondagmiddag gingen we met de ouders van M, zijn broer en nichtjes en neefje naar de kermis. Het was enorm lekker weer en we vermaakten ons prima. Lise wist al precies waar ze allemaal in wilde, want zij was zaterdag al een keer gaan kijken met M en mijn broertje. Dit soort attracties zijn in elk geval een groot succes!

En ik mocht mee in de vliegende olifantjes. Wiehoeeeee!

En dat was serieus een leuke attractie πŸ™‚ Mijn nichtjes wisten me later nog over te halen in de octopus te gaan. En met een avondje terras (en iets teveel bier) achter de rug vond ik dat toch een beetje spannend. Maar het ging goed gelukkig. Haha!

Lise ging met haar grote nicht in het treintje. Wat lijkt ze hier al groot he?

Voor het slapengaan vroeg Lise opeens of ze nog in de draagzak zou passen. We hebben een Tula toddler en ik besloot het gewoon eens te proberen. En warempel, ze past nog! Meteen vroeg ze of we hem dan meenemen op vakantie. En waarom ook niet?

Lise kon niet wachten tot we eindelijk op vakantie zouden gaan. En daarom maakte ik maandag voor haar een aftelkalender waarop ze elke dag een vakje kon inkleuren. Het vakje met het zonnetje staat voor de dag van vertrek!

Die maandagochtend liep ik eerst met de kinderen naar de bibliotheek en vervolgens de stad om daar nogal bedrogen uit te komen. Ik schreef het van me af en zal dezelfde fout niet snel nog eens maken! We lunchten lekker buiten en Quinn speelde er in zijn Aeromoov, waarover ik binnenkort een review ga schrijven. Zoals je ziet vond hij het heerlijk!

Er kwam een super lief pakketje binnen van Weight Watchers. Om me te feliciteren met mijn bereikte streefgewicht en Lifetime Membership, kreeg ik het gezinskookboek. Ik had er op de cursus al eens in gekeken, maar vond het toen toch wat prijzig om ‘zomaar’ te kopen. En nu heb ik het gewoon gekregen. Echt heel erg lief en ik ga er met veel plezier lekkere gerechten uit koken!

En nog meer leuk nieuws op deze maandag, die wat minder leuk begon, ik kreeg namelijk te horen dat ik het examen dat ik laatst maakte gehaald heb! Joehoee! Ik hoef nu echt nog maar 1 examen en mijn scriptie en daarmee komt het einde van mijn studie nu eindelijk echt in zicht.

Dinsdag waren de kinderen bij mijn ouders zodat ik aan het plan van aanpak voor mijn scriptie kon werken en duizend andere klusjes die nog lagen te wachten eindelijk eens kon oppakken. En dat resulteerde dus in een dag geen foto’s maken. Tijdens het avondeten was Quinn nog niet klaar met zijn potje toen het toch echt al op was. Als ik het maar een beetje bij hem in de buurt hield deed hij zijn mond open, haha.

Ja, je ziet het goed. Woensdagmiddag waren we ALWEER op de kermis! Het leek me leuk eens alleen met Lise te gaan. Ik hoopte dat het op een doordeweekse middag wat minder druk zou zijn dan in het weekend en dat bleek. We gingen met de bus, wat voor Lise een avontuur op zich was. En ondanks dat ze in precies dezelfde attracties wilde als afgelopen zondag hadden we een heerlijke middag.

Donderdagochtend probeerde Lise haar nieuwe set van Play-Doh uit. Binnenkort komt daar een aparte review van online, maar ik kan alvast verklappen dat het bij Lise een dikke hit is! Dit gezichtje maakte ze op de mond na helemaal zelf. Knap he?

Quinn vindt het lang niet altijd even leuk in de box, maar als hij met het poppenhuis van zijn grote zus mag spelen is hij zo een half uur zoet. Lekker ding πŸ™‚

Tja en donderdag stond verder voor een groot deel in het teken van spullen verzamelen en inpakken. Wat een klus! Ik dacht even dat ik het nooit op tijd klaar zou krijgen, maar gelukkig is het met M zijn hulp vrijdagochtend allemaal toch nog goed gekomen.

En vrijdagmiddag was het dan zover. Na een reis van ongeveer twee uur (ik heb de hele rit zelf gereden en daar ben ik trots op!) kwamen we aan bij ons huisje in Domburg. Met een glijbaan voor de deur!

De schoonmaak was nog bezig en daarom moesten we even buiten wachten. Maar dat was geen straf zoals je ziet. Lekker in het zonnetje!

Vrijdagavond kwam mijn broertje bij ons en zaterdagochtend ging hij samen met Lise het strand op om een zandkasteel te maken. Ondertussen reed ik naar Middelburg om een nieuwe bikini te scoren. Ik had er thuis eentje online besteld, maar die was na ruim twee weken nog niet geleverd. Erg balen, maar gelukkig slaagde ik in Middelburg voor een prachtexemplaar. Wel een duur prachtexemplaar overigens, maar omdat hij als gegoten zat en hij gelukkig met 30% was afgeprijsd vond ik dat ik hem mocht kopen. Misschien durf ik op een later moment nog een fotootje te delen πŸ˜‰

We namen ook onze opvouwbare bolderkar mee. Wat een ontzettend handig ding is dat! Zaterdag gingen we na het avondeten nog gezellig een rondje wandelen. Heerlijk hoor!

Ik ga uiteraard nog een of meer aparte blogjes wijden aan onze vakantie, dus ik deel nog even niet teveel foto’s. Op Instagram en Instagram stories deel ik gedurende onze vakantie ook het een en ander, dus volg me vooral ook daar als je dat nog niet doet!

Ik wens je een heel fijne zondag toe, met hopelijk (ook voor ons) een lekker zonnetje. Is het bij jullie ook al kermis geweest?

6 Comments

 • Reply Nicole 13 augustus 2017 at 06:30

  Ik wil al de hele week naar de kermis maar telkens op de dagen dat wij kunnen is t minder goed weer. Of er wordt minder weer voorspelt. En aangezien t niet even de hoek is.. Jammer dus!

  • Reply Monique 13 augustus 2017 at 21:32

   Ah dat is jammer zeg! En vandaag was alweer de laatste dag… toch?

 • Reply MarjonS 13 augustus 2017 at 08:05

  Fijne vakantie.
  We waren vorig jaar in Hof van Domburg.

  • Reply Monique 13 augustus 2017 at 21:32

   Dankjewel Marjon! Leuk dat jullie hier vorig jaar zijn geweest πŸ™‚

 • Reply Saskia 14 augustus 2017 at 12:51

  Super leuk verslag! heerlijke foto’s. Met plezier gelezen. En uiteraard een fijne vakantie gewenst. Ik kom binnenkort weer even neuzen, kende je blog nog niet.

  • Reply Monique 14 augustus 2017 at 23:25

   Wat leuk om te horen Saskia, dank je! Welkom op mijn blog en tof als je vaker langskomt πŸ™‚

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.