PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Laatste keer Kindertelefoon

2 november 2014

Happy Sunday! Terwijl ik dit overzichtje typ, is het zaterdagavond en lig ik ziek zwak en misselijk op de bank. Bah, ik heb zo’n hekel aan ziek zijn! Ik ga zo maar vroeg m’n bed in, in de hoop dat het morgen over is. Maar niet voordat ik een overzicht heb gegeven van wat we de afgelopen week allemaal gedaan en meegemaakt hebben!

snapshot0

Zondag was het dan echt zover: mijn aller, allerlaatste dienst voor de Kindertelefoon. Het was er daarom eentje met gemengde gevoelens. In december hebben we nog een groot afscheidsfeest, dus de collega’s zie ik gelukkig allemaal nog een keer.

snapshot1

Maandag had ik met Odile afgesproken in Dordrecht. Natuurlijk nam zij Maxim mee en ik Lise. De kindjes vonden het super interessant om elkaar aan te raken en babbelden heel wat af. Ik vind het nog steeds zo bijzonder dat ze op precies dezelfde dag geboren zijn! Odile en ik hebben veel filmpjes en foto’s van het schattige stel gemaakt, maar hebben ook gezellig gekletst en samen geluncht. Een fijn middagje dus!

snapshot2

Dinsdag waren we gewoon thuis. Het was lekker weer, dus besloot ik lopend boodschappen te gaan doen met Lise in de wandelwagen. Ze is opeens helemaal verknocht aan een van haar badeendjes, dus die moest natuurlijk mee!

Woensdagavond gingen we op kraamvisite bij kleine Bo. We hadden al een tijdje een stoer vestje voor hem in huis, dat ik ’s middags nog even mooi inpakte. Het past gelukkig goed en het staat hem super stoer!

snapshot3

Donderdag besefte ik me dat ik even de stad in moest. Ik besloot ’s middags te gaan na Lise’s ochtendslaapje. Ik Whatsappte m’n moeder om te vragen of ze zin had om mee te gaan en dat leek haar leuk. Dat soort shoppingsessies duren dan meestal veel langer dan ik vooraf gepland heb, maar super gezellig was het wel. M werkt in de stad en lunchte gezellig met ons mee. Aan het eind van de middag kocht ik nog een hele lading haarspeldjes voor Lise. Oeps 🙂

Vrijdag ging Lise naar de gastouder en ging ik flink aan de slag met mijn cadeautjes voor de Mamaswap, waaraan ik meedoe. Verder deed ik nog wat noodzakelijke boodschappen en toen ik het ’s middags ijskoud had, besloot ik met een maskertje op mijn gezicht heerlijk even in bad te gaan. Even een verwenmomentje voor mezelf! ’s Avonds ging ik naar een vriendin, die nog wat vriendinnen had uitgenodigd om haar 30e verjaardag te vieren. Het was een super gezellige avond!

snapshot5

En vandaag, tja vandaag heb ik niet veel meer gezien dan de muren van onze slaapkamer en het uitzicht vanaf de bank. Toen ik opstond had ik al hoofdpijn en later kwam daar nog misselijkheid bij en heb ik bijna elk uur wel naar de wc moeten rennen. Verdere details zal ik je besparen, maar het was alles behalve prettig.

Ik was heel blij dat M vandaag thuis was, want mijn vader kwam kijken of hij onze vaatwasser nog kan repareren. Lise vond het interessant om met het gereedschap te spelen. Laat in de middag baalde ik zo dat ik met het prachtige weer al de hele dag binnen had gezeten, dat ik Lise meenam voor een klein rondje park. Ik voelde me super slap, dus het was misschien niet de meest verstandige keuze, maar we waren er in elk geval even uit!

Dat was het voor deze week. Hopelijk ben ik volgende week weer helemaal 100% de oude!

5 Comments

 • Reply Joyce 2 november 2014 at 10:13

  Beterschap meid, hoop dat je snel een beetje opknapt

  • Reply Monique 2 november 2014 at 23:52

   Dankjewel meis. Gelukkig gaat het vandaag al een stuk beter.

 • Reply Angelique 2 november 2014 at 10:48

  Beterschap! Je hebt in ieder geval wel een paar leuke dagen gehad

 • Reply Rory 2 november 2014 at 15:39

  Dat klinkt heel vervelend. Hoop dat je je vandaag wat beter voelt en hebt kunnen genieten van het weer. Op zich ook best een lekker zonnetje…

  • Reply Monique 2 november 2014 at 23:53

   Dank je! Ja vandaag toch nog wel van het zonnetje en de buitenlucht kunnen genieten. Het was heerlijk!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.