PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #37

4 juni 2017

Ben ik weer met een foto-overzichtje van de afgelopen week! Een heel zomers weekje mag ik wel zeggen, met soms zowaar tropische temperaturen. Mij hoor je niet klagen, want ik kan het allemaal stukken beter verdragen dan vorig jaar, toen ik geregeld met mijn zwangere buikje op de bank zat te puffen. Ik heb dus te doen met alle zwangeren op die hete dagen! Ik hoop dat je, zwanger of niet, mee kunt genieten van de zomerse plaatjes in deze Snapshot Sunday.

Vorige week zondag verwachtten wij een hoop bezoek. We organiseerden die middag namelijk een BBQ-/poolparty voor vrienden en familie. M en ik zijn beide begin maart jarig, maar omdat het dan altijd veel te koud is voor een buitenfeestje, besloten we het eens in mei te vieren. En we hadden een perfecte dag uitgekozen! Lise mocht het setje dat we ontvingen van Beebielove aan. En het staat haar zo leuk, vind ik! Het begint echt een grote meid te worden…

Dat kledingsetje had ze trouwens maar heel even aan, want al snel was het tijd om het te verruilen voor een zwempakje en in het zwembad te plonzen. Een beetje druk was het wel met zoveel kids, maar ze hadden het ontzettend naar hun zin en dat is natuurlijk wat telt.

En zo werden wij maandag wakker! Heerlijk toch? Ik vind het altijd zo gezellig om, als we er de tijd voor hebben, nog even te knuffelen in bed voor het opstaan. Overigens ben ik hier al wel aangekleed en opgemaakt, maar gewoon weer even terug in bed gedoken.

Toen we allemaal ontbeten hadden wandelde ik met de kinderen naar het park achter ons huis. Dat is het afgelopen jaar helemaal opgeknapt en wordt steeds mooier! Met een zak oud brood gingen we op zoek naar eendjes, die we gelukkig snel hadden gevonden.

Toen de eendjes hun buikje rond hadden gegeten, liepen we nog een stukje door naar een speeltuintje waar Lise even lekker kon spelen. Het fietsen met driewieler over het steentjespad was voor haar alleen iets zwaarder dan ik had gedacht en daardoor was de terugweg een kleine uitdaging. ‘Ik wil op het plankje staan mama, jij moet mijn driewieler dagen!’…

Dinsdagochtend bracht ik de kinderen zoals elke week naar de gastouder, maar niet voordat ik Quinn zijn outfitje had vastgelegd op camera! Het broekje is van Zara en echt geweldig luchtig en mooi (vind ik). Het shirtje met koala komt van Okaïdi en kocht ik toen we vorig jaar een paar dagen in Brugge waren en Quinn nog in mijn buik zat.

Woensdag nam ik de kinderen mee de stad in. Lise had namelijk heel dringend nieuwe sandalen nodig. Toen we daarvoor geslaagd waren was het tijd voor een welverdiend ijsje, mét papa die tussen zijn werkzaamheden door tijd had om even aan te sluiten.

Dit zijn de sandalen trouwens. Van Kipling. Toen ze ze aan kreeg zei ze meteen ‘lekker zacht, deze wil ik!’. Dat was dus snel beslist. Ik vind het roségouden kleurtje trouwens ook geweldig leuk en het staat bij zo’n beetje alles.

Woensdagavond ging ik weer naar de cursus van Weight Watchers. Daarvoor aten we dit heerlijke gerecht. Echt een maaltje dat mij op het lijf geschreven is. Verse tagliatelle, een lading knoflookgarnalen, een uitje, tomaat en courgette. Smullen, en dat voor relatief weinig punten!

Donderdagochtend bracht M Lise naar de peuterspeelzaal. Ik haalde haar op en toen we thuiskwamen was het tijd om te lunchen. Het was heerlijk weer, dus we dekten buiten de tafel en aten daar onze boterhammetjes. Fijn hoor!

Vrijdag moest ik extreem vroeg mijn bed uit voor een training voor mijn afstuderen in Leiden. Die was behoorlijk intensief en heeft me behalve een aantal goede inzichten ook wat twijfels opgeleverd over het onderwerp dat ik graag wil onderzoeken. Ik moet er de komende weken nog eens even flink mee aan de slag. Over 6 weken is er weer een training en heb ik hopelijk een beter beeld van wat ik precies kan gaan doen!

Vrijdagavond had ik koorrepetitie en zaterdagochtend moest ik opnieuw die kant op om rond half vijf ’s middags pas weer thuis te zijn. Half juni geven wij namelijk een concert ter ere van het 50-jarig bestaan van het koor. En dat betekent véél oefenen! Het is maar goed dat ik zingen zo leuk vind 🙂

De komende dagen zijn wat relaxter. Ondanks dat ik dus wel aan de slag wil met de studie, zal er dit Pinksterweekend ook genoeg tijd zijn voor de nodige ontspanning. Hopelijk trekt het weer nog een beetje bij, want de voorspellingen zijn wat minder dan de afgelopen week. Wat zijn jouw plannen dit extra lange weekend?

1 reactie

  • Reply Nicole 4 juni 2017 at 07:42

    Stiekem ben ik wel blij met de weersvoorspelling 🙈 Mooie tijd om te bevallen hahaha.. Leuke sandalen trouwens voor Lise!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.