PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #35

14 mei 2017

De week begon met het tweede deel van ons weekendje weg, waarin we genoten van een hoop waterpret! De rest van de week was redelijk druk, waardoor ik niet elke dag foto’s maakte. Gelukkig stond er aan het eind van de week nog een leuk uitje op de planning!

We gingen dus zwemmen in de Aqua Mundo op het park en dat was zo fijn! We hadden de gele band van Quinn ook meegenomen en hij vond het heerlijk in het water. Met Lise ging ik van de allerhoogste glijbaan en ik verbaasde me erover hoe goed ze al zelf in het diepe kan drijven (nooit zonder toezicht en mét zwemvleugeltjes uiteraard).

Het enige wat ik minder leuk vind aan het zwembad is het omkleden, douchen en het gedoe dat daarbij komt kijken. Zeker met kinderen 😉 Hier was het ook nog eens heel erg warm in de kleedruimtes, dus we waren blij als we daar klaar waren. Na afloop was ik met Lise alvast gaan douchen en omkleden en konden we daarna Quinn aanpakken. Aan zijn wangen is goed te zien hoe warm hij het had, haha!

Zwemmen maakt hongerig en wat is er leuker dan na afloop uit eten gaan? We kozen voor makkelijk en snel en liepen nog voor vijven de naast het zwembad gelegen pizzaria in. Lise at haar pizza tot de laatste kruimel op!

Samen met haar vriendinnetje maakte ze ook nog een mooie kleurplaat. Ze houdt het potloodje al steeds vaker op de goede manier vast. Knap he?

En na het zwemmen was het helaas tijd om weer naar huis te rijden. We laadden de auto vol en nog voor we het park af waren lag Lise te slapen. Thuis hebben we haar half slapend omgekleed en konden we haar meteen in bed leggen. Ze was gesloopt, maar had de tijd van haar leven.

Maandag was niet zo’n bijzondere dag. Ik ben druk bezig geweest met het opruimen van de vakantiespullen en het draaien van wasjes. Ook moest ik me weer richten op mijn studie en had ik flink wat werk aan het bijwerken van mijn mail. ’s Avonds was dit mijn toetje. Luchtige vanillevla met framboosjes. Zo lekker!

Dinsdag gingen Lise en Quinn samen naar de gastouder. Vooral Lise had daar na de vakantie weer veel zin in. Ondertussen was ik thuis bezig met mijn afstudeeropdracht, waarvoor ik informatie verzamelde en boeken leende bij de bibliotheek. Een productief dagje zonder foto’s helaas.

Woensdagochtend ging ik met Lise naar de muziek- & spelles. Quinn mocht bij opa en oma blijven en opa wilde hem graag zijn fruithapje geven. Daar smult hij enorm van!

Donderdagochtend ging Lise naar de peuterspeelzaal en had ik een afspraak voor mijn studie. Toen we ’s middags weer thuis waren kreeg ik het idee om even naar de dierentuin te rijden waar we een abonnement hebben. Mijn moeder bood aan mee te gaan en omdat ik nog een coupon voor 50% korting had liggen kon dat ook nog eens voordelig.

Ik haalde het zitje voor de kinderwagen van zolder zodat Quinn ook wat van de dieren zou kunnen zien. Volgens mij vond hij het wel interessant in zijn nieuwe zitje. Alleen het slapen ging wat lastiger, omdat het licht nogal fel in zijn ogen scheen en ik de Dooky vergeten was mee te nemen.

Lise had het ook prima naar haar zin. Zo leuk om te zien hoe ze de dierentuin elke keer weer op een andere manier beleeft. Ze probeerde dit keer vaak contact te maken met de dieren.

Deze beer was ook wel nieuwsgierig, maar toen Lise hem een beetje begon uit te dagen sloeg hij ineens met zijn poot tegen het raam. Dat was schrikken! Maar onze stoere dame schrok volgens mij minder erg dan ikzelf 😉

Vrijdagochtend moesten er wat boodschapjes worden gedaan. Met de kinderen wandelde ik naar Lidl. Veel gezonde dingen zoals je ziet! Sinds ik met Weight Watchers beter ben maak ik echt al veel vaker gezonde keuzes. En ik vind het nog lekker ook!

Op de terugweg naar huis stopten we even bij het speeltuintje. Waar Lise even mocht spelen omdat ze in de winkel goed geluisterd had. Ze is momenteel erg fan van de wip!

Ondertussen deed Quinn een welverdiend dutje. Kijk nou dat handje onder zijn hoofdje! De trui die hij aanheeft was misschien een beetje warm voor het weer die dag, maar zo hoefde hij geen jas aan. Ook handig!

We lunchten thuis, speelden wat en Quinn deed een middagdutje. Aan het eind van de middag hees ik hem in de Tula en liep ik met Lise nog even naar het speeltuintje achter ons huis. Het was weer zo fijn om te dragen. Dat moet ik echt veel vaker doen!

Vrijdagavond liep ik mee met de sponsoractie van ons koor. We halen jaarlijks lege statiegeldflessen op. Met het geld dat we daarmee binnenhalen kunnen we de rest van het jaar dan weer alles bekostigen. De voorraad op deze foto is van één adres. Dat tikt lekker aan!

Zaterdagochtend stond ik op de weegschaal en zag ik iets waar ik al heel lang naar uit kijk. Eindelijk was het getalletje gezakt tot onder de 70 kilo! Later die ochtend maakten we wat foto’s zodat ik in de komende update van Weight Watchers een voor/na-vergelijking kan plaatsen. Het verschil is niet mega groot vind ik zelf hoor, maar je ziet het weldegelijk en daar gaat het om 🙂

Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne Moederdag en alvast een goede nieuwe week!

2 Comments

  • Reply Janske 14 mei 2017 at 21:42

    Wat een leuke foto’s allemaal! Een topweek zo te zien 🙂 Ik krijg helemaal zin in onze vakantie bij het zien van jullie weekendje weg foto’s!

  • Reply Anouk 16 mei 2017 at 16:25

    Leuke foto’s en wat een mooi resultaat bij de WW. Je mag trots zijn op je doorzettingsvermogen.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.