PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #34

8 mei 2017

Ik weet dat het vandaag maandag is, maar toch heb ik vandaag pas mijn wekelijkse Snapshot Sunday klaarstaan. Reden? Samen met M, Lise en Quinn én vrienden hield ik afgelopen weekend een korte vakantie. Die ik grotendeels offline doorbracht. Aan het eind van dit weekoverzicht kun je er al een klein stukje van zien. 

Maar we beginnen bij vorige week zondag, toen Quinn precies een half jaar oud was. Dat moest natuurlijk even op de gevoelige plaat worden vastgelegd en gelukkig had hij daar ook wel zin in. Ongelooflijk wat voor mannetje het al is. Zo lief, vrolijk en knuffelbaar. In een baby update kon je vorige week meer lezen over Quinn’s ontwikkeling.

Ik legde zondag ook de laatste hand aan mijn pakket voor de Instaswap 2017 Spring Edition. Echt heel leuk om te doen! Het was de bedoeling dat alle pakketten die maandag verzonden zouden worden, dus ik zorgde ervoor dat ik alle cadeautjes op zondag ingepakt had.

Maandag. Het begin van een nieuwe week. Het was natuurlijk nog meivakantie en daarom geen peuterspeelzaal voor Lise. We zijn samen even naar het postkantoor geweest om het pakket te laten verzenden en ’s avonds mocht Lise samen met Quinn in het grote bad! Dat was echt super gezellig. Als hij over een tijdje echt goed zelfstandig kan zitten wordt het alleen maar leuker.

Dinsdag bracht ik de kinderen naar mijn ouders. Ik moest aan de slag voor mijn studie en fietste ook even naar de stad om wat dingetjes te kopen. Ik spotte deze trui bij Mango. Zo leuk! Helaas is het niet echt mijn kleur, maar ik vind ‘m eigenlijk wel erg tof… Vooralsnog heb ik hem laten hangen maar ik sluit niet uit dat ik nog eens terugga om hem alsnog te kopen.

Een iets minder leuk aankoopje was dit doosje ibuprofen. Sinds zondagavond had ik last gekregen van een ontstoken verstandskies en dat werd erger en erger. Van de vorige keer wist ik nog dat ik het kon behandelen met waterstofperoxide. De eerste paar dagen had ik echt een pijnstiller nodig. Zeker slapen was anders echt niet te doen. Inmiddels is de ontsteking gelukkig bijna helemaal over!

Aan het eind van de dag kwam de pakketjesmeneer een fijne verrassing bezorgen: mijn swap! Netjes op tijd verstuurd en bezorgd dus. Na het eten heb ik hem samen met Lise uitgepakt. Ik ben super verwend! Lise en Quinn ook trouwens.

Woensdagochtend had ik een afspraak in Vught bij een mogelijk afstudeerbedrijf. Ik besloot de trein te nemen. Wat een prachtig dorp is Vught en wat zijn de inwoners vriendelijk! Bijna iedereen die ik tegenkwam in het kwartiertje dat ik naar het bedrijf wandelde wenste me een goedemorgen 🙂 Het gesprek verliep trouwens ook goed en er is een kans dat dit het bedrijf gaat worden waar ik mijn afstudeeronderzoek ga doen. Wordt vervolgd!

’s Middags besloot ik eindelijk de foto te maken van Quinn en de kaarten die hij ontving ter ere van zijn geboorte. Ik dacht dat ik er extreem laat mee was, maar grappig genoeg kreeg ik een dag later een throwback op Facebook te zien van Lise. Bij haar waren we maar 3 weken eerder met het maken van deze foto. Het valt allemaal nog reuze mee dus. En kijk dat blije koppie van Quinn nou… Om op te vreten toch?

Woensdagavond was het natuurlijk weer tijd voor de cursus van Weight Watchers. Ik was lichtelijk gespannen voor het weegmoment, maar dat was achteraf gezien nergens voor nodig. Ik kreeg de hartjessleutelhanger mee naar huis om mijn successen mee te vieren en mijn doel altijd voor ogen te houden.

Donderdagochtend hadden we een afspraak op het consultatiebureau voor Quinn. M kon gelukkig even mee en ook Lise was van de partij. Meneertje is alweer 71 cm lang en 8280 gram. Daarmee zit hij nog altijd bijna een lijn boven het gemiddelde, maar hij is prima in verhouding dus dat is helemaal prima. En zoals altijd wond hij de arts meteen om zijn vingertje met zijn lieve lach en grote blauwe ogen.

En vrijdagmiddag was het dan eindelijk zover. We gingen met vrienden een weekend naar Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Aangezien we in ons kleine autootje lang niet alles mee konden krijgen, was mijn vader zo lief om mee die kant op te rijden. Een uur na aankomst lag ik al samen met Lise, mijn vriendin en haar dochtertje in het zwembad! Daarna aten we op het park en mochten de meisjes nog heel even in het speeltuintje bij het meer spelen voor het tijd was om naar bed te gaan.

We sliepen niet heel goed die eerste nacht, maar gingen zaterdag met z’n allen naar Toverland! De kaartjes waren bij het verblijf op het park inbegrepen, dus dat was een fijne deal. Wij waren nog nooit in Toverland geweest, dus we wisten niet precies wat ons te wachten stond. Maar wat is het een prachtig park! Lise vond het ook geweldig en kon er geen genoeg van krijgen.

Over het weer mochten we natuurlijk ook niet klagen. 20 graden en een zonnetje, wat wil je nog meer… Ondanks dat veel attracties zich binnen bevinden, hebben we toch ook best veel tijd buiten doorgebracht. Gelukkig dacht ik er op het laatste moment aan Quinn zijn petje mee te nemen. Die hadden we wel nodig!

Dit was toch wel het meest hilarische babyschommeltje dat ik ooit heb gezien. Een klok! Ik maakte er ook een filmpje van en heb dat stiekem al heel vaak bekeken, zo grappig vind ik het. Quinn vond het trouwens ook helemaal leuk om in dat stoeltje te zitten en heen en weer te schommelen.

Na een heerlijke ochtend en middag aten we buiten aan een grote picknicktafel een hamburger en frietjes en daarna was het toch echt tijd om weer naar het huisje te gaan. Alle kindjes waren moe maar zeer voldaan 🙂

En wat we gisteren, zondag dus, deden komt volgende week in het overzicht voorbij.

Vandaag staat vooral in het teken van opruimen en wasjes draaien. En volop nagenieten van de fijne minivakantie natuurlijk. Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

3 Comments

 • Reply Tineke 8 mei 2017 at 10:58

  Haha, die schommel is echt geweldig! Zoiets heb ik nog nooit gezien!
  Liefs

 • Reply Jenny 8 mei 2017 at 14:48

  Leuk geschreven en die schommel is inderdaad geweldig.

 • Reply Essma 8 mei 2017 at 19:59

  Leuk 😂 …die Quinn! Ik heb afgelopen weekend Charlotte Dematons ontmoet hier in Frankfurt! Was super leuk! Ze deed een tekenworkshop met de kinderen en Ophelia vond het ook heel spannend en leuk! We hebben ook de boeken ‘Nederland’ en ‘Sinterklaas’ gekocht! Echt een aanrader! Lise gaat het hele leuke (zoek)boeken vinden! 😉 Ook zeer geschikt voor papa en mama hoor! 😄

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.