PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #317

26 mei 2024

Zo, dat was even geleden en dat heeft meerdere redenen, maar het leek me leuk weer eens een weekoverzicht te maken. Met dit als resultaat! Wat is het toch fijn dat de natuur weer volop in bloei staat en dat alles – ook dankzij de vele regen van de afgelopen tijd – zo fris groen is. Kan ik echt van genieten. Deze bloem staat trouwens gewoon in mijn tuin, waar ik elke dag weer allerlei mooie bloemen zie verschijnen. Nodigt zeker uit om vaak de tuin in te gaan.

Vorig weekend waren we een middagje bij Vikingfest in het preHistorisch Dorp. Het was gezellig druk, maar gelukkig niet zo druk dat de kinderen niet mee konden doen met de activiteiten. We hebben ons goed vermaakt.

Gelukkig waren er genoeg rustige plekjes om foto’s te maken. En belangrijker: het was droog! Ik had Quinn voor de zekerheid zijn laarzen aan laten doen, maar dat bleek achteraf helemaal niet nodig.

Dat was dinsdagavond helaas wel anders. Lise had korfbaltraining en ik ging met Quinn een rondje wandelen door de wijk. Toen we terug waren in de kantine begon het pas echt hard te regenen. Maar Lise trainde gewoon dapper door. Ze was trouwens gewoon met haar hele team hoor, maar is hier even een-op-een met een van de trainers aan het oefenen.

Na een paar keer kijken in de winkel, nam ik vorige week een aantal (PVC-)vloerstalen mee naar huis zodat ik kon kijken wat ik het mooist en best vindt passen bij mijn huis en inrichting. Maar het is nog best een lastige keuze, dus ik ben er nog niet helemaal uit. Hopelijk vind ik komende week nog een momentje om nog eens te gaan kijken in de winkel (de stalen zijn inmiddels weer terug) en kan ik daarna mijn definitieve keuze maken.

Zoals iedere week werkte ik ook deze week weer lekker twee daagjes op kantoor. Dat is ook veel fijner nu het weer mooier weer is geworden trouwens. Denk aan lekker buiten lunchen met collega’s en een rondje kunnen lopen door een zonnig en levendig museum.

Warmer weer betekent ook een warmere groepslesruimte bij Sportief met Nick. En dat levert dan weer dit rode hoofd op na een intensieve workout. Maar lekker was het wel!

Koken als ik alleen thuis ben vind ik dus echt niks aan. Meestal wordt het een wokje zoals hier of een pasta, maar het makkelijkst vind ik om wat extra te koken als ik met de kinderen eet en die ‘restjes’ dan op te warmen op dagen dat ik alleen moet eten. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar dat lukt natuurlijk niet altijd.

Het was weer even geleden dat ik naar een feestje was geweest, maar vrijdag stond er eentje gepland. Een week eerder werd ik door vrienden spontaan mee gevraagd. Omdat uitgaan geen wekelijkse (of zelfs maandelijkse) kost meer voor me is, had ik qua outfit wel wat twijfels. Ik heb gewoonweg niet meer zoveel ‘feestkleding’ in mijn kast. Ik bestelde een aantal tops online en deze groene met glitter won het uiteindelijk. De broek had ik al.

Het was een topavond. Eerst naar Vroeg Pieken-feestje en daarna met bijna de hele groep nog even naar het Stratumseind voor een silent disco. Ik heb er een halve dag van bij moeten komen, maar het was het helemaal waard.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.