PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #316

11 maart 2024

Wat een gezellige feestweek heb ik achter de rug! Dinsdag was ik jarig, maar omdat ik die dag de hele dag op kantoor zou zijn aten wij gewoon maandagmiddag na school al een tompouce. Die hadden we sowieso wel verdiend vond ik, want het was een hectisch dagje met werk/school, een tien-minutengesprek met de juf van Lise en een ritje naar het gemeentehuis. Ik was blij dat alles gelukt was en we niet meer thuis weg hoefden. Normaal heeft Quinn altijd zwemles op maandag, maar omdat hij last had van zijn oren, sloegen we die over.

Mijn werk was er lekker op tijd bij. Zaterdag al viel er een verjaardagskaartje op de mat van mijn leidinggevende. Zo attent en leuk dat ze dit doen 🙂

Al maanden ben ik op zoek naar een fijne stoel voor de zithoek. Ik had er een besteld maar die bleek opeens toch niet leverbaar. Uiteindelijk liep ik bij IKEA tegen deze fauteuil aan. Het is wel typisch een stoel waar je niet meer zo makkelijk uit opstaat, maar hij zit heerlijk. Ik ben nog op zoek naar een poefje zodat ik ook met de beentjes omhoog kan en dan ga ik heel veel fijne uren in deze stoel doorberengen. Dat weet ik zeker. De kinderen vinden ‘m trouwens ook erg fijn en passen er zelfs samen op 🙂

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en daar word ik zo blij van! Ik probeer zoveel mogelijk momentjes te pakken om even buiten op te laden als het zonnetje schijnt. Ook als ik druk aan het werk ben.

Vorig weekend maakte ik Lise’s bed helemaal af. De vier lades moesten namelijk nog in elkaar worden gezet. Dat was gelukkig zo gepiept en toen ik haar deze foto appte reageerde ze heel blij. Ze vindt het een topbed en slaapt er ‘als een roosje’ op. Daar ben ik blij om!

Ik bakte blondies om te trakteren op mijn werk. Bakken is niet iets dat ik wekelijks doe dus ik vond het best een beetje spannend of het wel zou gaan lukken, maar ze kwamen mooi goudbruin uit de oven en de volgende dag bleek ook de smaak prima te zijn.

De ochtend van mijn verjaardag verrasten de kindjes mij met mooie knutselwerkjes en een cadeautje. Zo lief!

Daarna dus naar kantoor, waar het helemaal versierd was en ik zelfs op een speciaal versierde stoel mocht plaatsnemen. Toen er ook nog voor me werd gezongen, was het feest compleet.

Over feest gesproken… ik liep al de hele dag op deze feestsokken rond. ‘ s Avonds was het tijd om ze uit te trekken. Mijn verjaardag zat erop, al moest het feestje nog komen.

Na die lekkere feesttraktaties was dit ook weer hoognodig: een lekkere workout bij (Sportief met) Nick! Helaas lukt het me op het moment maar één keer per week om te gaan, maar daar probeer ik dan meteen wel alles uit te halen. En dat voelt goed!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.