PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #312

5 februari 2024

Het is alweer maandag. Hoog tijd dus om terug te blikken op de vorige week. Een fijne week die we aftrapten met een heel gezellig weekend met z’n drietjes . Ik kocht deze week ook eindelijk een nieuwe afstandsbediening voor mijn tv op de slaapkamer, waardoor ik nu eindelijk weer vanuit bed mijn tv kan bedienen (haha, klinkt stom maar wat heerlijk om niet meer uit bed te hoeven stappen om het ding uit te zetten als ik wil gaan slapen!). Om te vieren dat die binnen was ben ik woensdagmiddag lekker even met Lise in bed gedoken om iets leuks te kijken samen.

Splash! En dit maal honderd, want ze konden er geen genoeg van krijgen. We gingen – eindelijk, volgens de kinderen – weer eens zwemmen. Ik zocht een kleinschalig binnenbad waar ik ze goed in de gaten kon houden en dat niet de hoofdpijs kostte. Bij toeval kwam ik uit bij het zwembad op Vakantiepark Dierenbos, in Vinkel (NB). Daar kun je, buiten de schoolvakanties, ook een dagje komen zwemmen als je niet op het park vakantie viert. Het was een stukje rijden helemaal waard. Het zwembad is weliswaar klein, maar biedt genoeg vermaak voor een hele middag. Die glijbaan was echt een topattractie. Ik ben er zelf ook vanaf geweest en hij is inderdaad leuk!

Toen we terugreden werd het al donker en bedacht ik me dat ik nog moest koken voordat we aan tafel zouden kunnen. Omdat ik niet zoveel snacks mee naar het zwembad had genomen, hadden we ondertussen erge honger gekregen. Toen we een bordje ‘Pannenkoekenhuis’ voorbij reden, twijfelde ik dus geen moment. ‘Hebben jullie zin in een pannenkoek?’ ‘Ja!’, klonk het vanaf de achterbank in koor. En zo geschiedde. In onesie (zij) en in joggingbroek en zonder make-up (ik), maar dat kon ons niets schelen. De pannenkoeken smaakten heerlijk en eenmaal thuis konden er twee bijna direct hun bedje in.

Carnaval staat voor de deur en daarom doken wij alvast een carnavalswinkel in. Dit jaar wil ook Lise graag als piraat ten tonele verschijnen, dus daar moesten we nog wat accessoires voor inslaan. De outfit zelf komt binnenkort binnen via Vinted, dus ik hoop dat het allemaal past en ze er blij mee is.

Omdat ik op Instagram regelmatig goedgevulde Too Good To Go-boxen langs zie komen, besloot ik er ook maar weer eens eentje op te halen. Helaas was dat een deceptie. Er zaten veel harde broodjes in die eigenlijk het lekkerst zijn op de dag zelf, maar het was natuurlijk einde dag. Ook zat er een gebakje in, dat dan wel weer lekker was maar niet per se wat ik nodig had en een zak krentenbollen, die wel altijd handig is om in de vriezer te hebben liggen. Broden zitten er hier bijna nooit in, dus ik denk dat dit de laatste keer is geweest dat ik bij deze bakker zo’n box heb opgehaald. Toch een beetje jammer.

Poeh, ik heb weer twee keer gesport deze week en hoe! Het circuit van Nick was dit keer extra zwaar en dat is op zich prima, maar ik heb wel wat afgezien hoor. De voldoening na afloop was wel extra groot natuurlijk, dus eigenlijk ben ik er ook wel blij mee. Ik ben benieuwd wat het deze week gaat worden. Donderdagavond nog een laatste training voor ik de carnaval in ga. Nog even extra m’n best doen dus!

Weekend! Daar hoort soms ook een lekker wijntje bij. Onder het genot van dit wijntje heb ik lekker Wie is de Mol gekeken. Ik heb alleen nog geen idee wie dat dit seizoen moet zijn…

Hij lag al een tijdje op de eettafel, maar hangt nu te shinen aan de muur: de Ixxi die ik bestelde van de foto die we vorig jaar tijdens ons weekend op Ameland maakten. Ik ben er zo blij mee! Hij hangt wat lager dan ik eigenlijk zou willen omdat precies op die plak een stopcontact zit dat ik graag wilde afdekken. Ach, so be it. Ik vind het een plaatje. Maakt die witte muur toch net wat minder wit 🙂

Op naar een fijne, nieuwe week!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.