PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #309

23 oktober 2023

Twee weken geleden is het alweer dat we ons jaarlijkse familie-uitstapje naar de Efteling maakten. De dag stond eigenlijk op een eerdere datum gepland, maar vanwege voorspeld slecht weer hadden we het verplaatst. En achteraf gezien was dat zo’n goede zet, want we hadden een prachtige dag!

Met mijn grote dochter bij de fontein 🙂

Terwijl de kinderen met opa en oma in de oldtimers gingen, maakte ik snel een ritje in de Python en de Baron. Dat blijft toch zó leuk…

En ja, die traditionele #carrouselfie mocht natuurlijk niet ontbreken. Ondanks de drukte was dit een van de attracties die we meerdere keren achter elkaar konden doen. Dat was leuk!

Het lijkt inmiddels al veel meer herfst dan het een week of twee geleden was. Toen greep ik nog iedere kans aan om in het zonnetje te zitten. Kom maar op met die vitamine D. Zoveel mogelijk en zo lang mogelijk van genieten dus.

Quinn nam uit school een vriendinnetje mee naar huis en we gingen even naar de bakker. Zij op de step, ik wandelend erachteraan. En nog altijd dat zonnetje. Lekker hoor.

Zo wordt er jaren niet mee gespeeld en ineens komt het tevoorschijn. Hebben jullie dat ook weleens? Hier werden de strijkkralen laatst opeens uit de kast getoverd. Ze zaten er vervolgens een flinke tijd heerlijk mee te spelen.

Er kwam een vriendje spelen en op de een of andere manier belandde er een knuffel in de dakgoot. Gelukkig was Lise zo vindingrijk om hem met een bezem naar beneden te halen.

Aan een paar dagen zonder kids ben ik inmiddels wel gewend, maar om ze zoals nu meer dan een week te missen is toch wel andere koek. De donderdag voor de herfstvakantie bracht ik ze naar school en pas de laatste zaterdagochtend van de vakantie (9 dagen later dus) zag ik ze weer. Vaak maak ik dan van tevoren even een foto van ons drietjes waar ik even naar kan kijken als ik ze mis.

Als de kindjes van huis zijn… is er tijd voor koffie met mijn moeder. Eindelijk spraken we weer eens in de stad af, want de laatste tijd kan ik er maar moeilijk de tijd voor vinden. Toch maar eens wat vaker doen, want het is zo fijn en gezellig om af en toe eens echt goed bij te kunnen kletsen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.