PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #308

2 oktober 2023

Het was de laatste week van september en dat betekent hier in Eindhoven dat de Lichtjesroute weer is begonnen. Als kind reed ik de route al met mijn ouders en broertje en sinds ik zelf kinderen heb maken we ieder jaar toch wel een rondje. Zolang ze het leuk vinden natuurlijk en gelukkig vinden ze dat nog! We gingen dinsdag direct na Lise’s korfbaltraining en zoals je ziet was dat net te vroeg, want het was in het begin nog licht buiten. Later op de route was het wel donker en dan komen de lichtjes toch net wat meer tot hun recht. Het was leuk, maar de kinderen lagen wel net wat te laat in bed voor een doordeweekse dinsdag…

Het weekend begon voor mij met wat werk en daarna mochten de kinderen kiezen wat we gingen doen. Omdat het niet zo’n geweldig weer was werd er unaniem voor Monkey Town gekozen. Ik was zo slim om mijn noise cancelling koptelefoon mee te nemen. Daarmee was het net te doen 😉 De kinderen hadden ondertussen een hele fijne middag.

Op zondag kwam het zonnetje weer tevoorschijn en gingen wij naar Heksia, een evenement bij het preHistorisch Dorp. Lise keek er al weken naar uit en ging als Hermelien. Zo leuk! We hebben een hele fijne middag gehad.

Het zonnetje was ook echt zo’n cadeautje. Lekker genoten in de buitenlucht dus, wel even wat anders dan de binnenspeeltuin 🙂

Quinn had een afspraak bij de GGD. Hij is helemaal goedgekeurd. Hij vond vooral de gehoortest erg leuk en interessant. Zo trots op ‘m!

Die middag ging Lise spelen bij een vriendje en besloot ik met Quinn spontaan een terrasje op te zoeken voor een tosti en wat te drinken om te vieren dat de afspraak die morgen zo goed was gegaan. Sinds kort heb ik weer een woensdagmiddag met de kinderen en dat is zo’n fijne qualitytime. Helemaal als het nazomerzonnetje dan lekker schijnt natuurlijk.

Er moest ook weer gesport worden natuurlijk. Het was een fijne workout, maar na afloop was ik wel echt gesloopt. Gelukkig kon ik de rest van de avond op de bank doorbrengen. Ik probeer de laatste tijd weer wat vroeger naar bed te gaan en dat lijkt steeds beter te lukken. Het helpt ook wel dat het weer wat vroeger donker wordt en niet meer zo warm is. Dan slaap ik automatisch beter.

Als afsluiter nog een fotootje van Quinn tijdens Lise’s kortbaltraining. Hij had zijn hele Legodoos meegenomen en was daar zo heerlijk mee aan het spelen. Fijn als ze zich goed kunnen vermaken.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.