PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #307

24 september 2023

Toen mijn vriendin me de link van een dansfeestje doorstuurde, was ik direct enthousiast. Vorig weekend gingen we eropaf en nou ja, laat ik zeggen, het was niet helemaal wat we ervan verwacht hadden. Vooral qua publiek, want de gemiddelde leeftijd lag toch wel echt een stuk hoger dan de onze. Ach, eigenlijk is het ook weleens leuk om je weer eens de jongste te voelen. En vermaakt hebben we ons prima, tot twaalf uur want toen was het feestje afgelopen. We lagen dus ook nog eens lekker op tijd in bed.

Het is me vorig weekend ook eindelijk gelukt om nieuwe eetkamerstoelen te vinden die helemaal naar mijn smaak zijn. Zo fijn! Ik bestelde ze in deze combinatie, dus twee keer beige, twee keer grijs en twee keer roze. Ik vind ze zo leuk en denk dat ze perfect in mijn interieur passen. Half oktober gaan we het zien, want dan komen ze binnen.

Het weekend kan niet alleen maar bestaan uit leuke dingen natuurlijk. Er moest hoognodig gepoetst worden en dus nam ik de badkamer en de rest van de boven- en benedenverdieping eens flink onder handen. Ik heb er vooraf nooit zin in, maar als ik eenmaak bezig ben krijg ik vaak de smaak wel te pakken en er is toch niets fijners dan na zo’n poetssessie genieten van je opgeruimde en schone huis?

Het nazomerzonnetje scheen lekker maandag, dus ik greep m’n kans en dook ’s middags lekker de tuin in met een boek.

Dinsdag ging Lise op kamp. Heel vroeg in het jaar omdat ze in een klas zit die is samengesteld uit kleine groepjes van andere klassen. Op deze manier leren de kinderen elkaar snel wat beter kennen. Heel slim, vind ik! Ze had er in elk geval veel zin in.

Die middag ging ik met deze kleine man naar zwemles. De laatste les van het blok en we kregen te horen dat hij door mag naar badje 3! Hij is er zelf ook heel trots op en blij mee, dat zie je wel op deze foto 🙂

Woensdagochtend bracht ik eerst Quinn naar school en daarna reed ik naar de kamplocatie van Lise om een ochtend te komen helpen. Echt leuk om die kids zo bezig te zien. Ik mocht meteen aanschuiven voor een spelletje Weerwolven en daarna gingen we lekker naar buiten.

Samen met een boel andere ouders leidden we een spel in het bos. Gelukkig hoefde ik niet te rennen, want met al die boomstronken, takken en kuilen was dat zeker fout gegaan.

Donderdag was er een jarige en dus gebak op kantoor. Altijd lekker!

Gebak eten is leuk, maar er moet ook gesport worden. Ik startte deze week bij Nick van Sportief met Nick en ga een half jaar zijn lessen volgen. Een stuk kleinschaliger dan de sportschool die ik al jaren bezoek, dus ik ben erg benieuwd hoe het me bevalt en wat het met mijn lijf en kracht doet.

De twee lessen die ik tot nu toe heb gevolgd waren in elk geval heerlijk. Lekker uitdagend en precies aan te passen op je niveau, waarbij je ook echt wel uitgedaagd wordt en Nick erop toe ziet dat je alles goed uitvoert en niet inkakt. Dat ben ik niet gewend dus is zeker even wennen, maar eigenlijk ook ook wel heel prettig!

Als ik de kinderen uit school haal kan Lise mij altijd al zien aan komen lopen. Ze zit in het meest linkse lokaal bovenaan en als je goed kijkt zie je haar koppie onder het zonnescherm uit komen. Vond het zo schattig dat ze daar stiekem naar me zat te zwaaien.

Vrijdagmiddag was het heerlijk weer en dus bedacht ik dat dit wel een leuke outfit was voor de avond…

Samen met een vriendin ging ik naar de try-out van de theatertour van Guus Meeuwis in de Tilburgse schouwburg. Mijn kledingkeuze bleek niet heel passend meer, want inmiddels was het buiten enorm hard gaan regenen en eigenlijk ook best fris. Gelukkig was het in het theater wel lekker warm 🙂 Het was een geweldige show en we hadden topplekken, dus dat was genieten geblazen.

Na afloop stond Guus zijn nieuwe album te signeren en ik had er zowaar aan gedacht om het mijne, dat ik al in huis had, mee te nemen. Een fotootje was toen ook snel gemaakt. Eindelijk een goed gelukte, ondanks mijn wat uit de toon vallende kleding, haha.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.