PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #306

18 september 2023

Wat was vorig weekend in alle opzichten een cadeautje! Het was prachtig en warm zomerweer en dus gingen we zaterdag naar Billybird om lekker te zwemmen en te spelen. Charlotte en haar meisjes kwamen ook en samen hadden we een heerlijke dag. De kinderen vermaakten zich zowel in het speelgedeelte buiten als bij het strandbad. Ze gingen grotendeels hun eigen gang en af en toe gingen we natuurlijk gezellig mee zwemmen om lekker af te koelen of moesten we even op komen draven om de draaimolentjes te duwen en Quinn wilde graag met mij een ritje maken in de helicoptertjes.

Die avond schoven we aan bij mijn broertje, schoonzus en nichtje voor een heerlijke barbecue. Mijn ouders waren er ook en zo genoten we maximaal van het mooie weer die dag. Het was ook wel heel lekker dat we gewoon rechtstreeks vanuit Billybird naar hen konden rijden, zo hoefde ik dus ook niet meer na te denken over het eten. De ultieme relaxdag dus 🙂

Over relaxen gesproken… Ik was eigenlijk van plan de zondag gewoon thuis te blijven, maar het werd opnieuw een hele warme dag en de sfeer werd er binnen niet beter op. Daarom pakte ik opnieuw de zwemspullen en reden we naar het strandbad in Nuenen. Sinds een paar jaar is dat gratis toegankelijk, maar er is ook geen toezicht meer. Het was er erg druk, maar het was zo fijn om lekker af te kunnen koelen in het water en het boek te lezen dat ik had meegenomen. Ik was heel blij dat ik de keuze had gemaakt om die kant op te gaan.

De kids genoten ook enorm. Ze wisselden zwemmen af met lekker spelen in het zand. Heerlijk om ze zo bezig te zien.

Zou het de laatste keer dit jaar zijn geweest dat we buiten aten? Ik hou er zo enorm van, dus dat ga ik de komende maanden zeker missen. Maar de avondjes binnenshuis, met kaarslicht, die we ervoor terug krijgen zijn ook heel fijn en gezellig natuurlijk.

Het was weer een dolle dinsdag met werk/school, zwemles en korfbal. Als ik dan langs het korfbalveld zit kan ik eindelijk even uitpuffen.

Woensdagmiddag hadden we een fotoshoot bij het preHistorisch Dorp. Speciaal voor de shoot waren er extra vrijwilligers aan het werk en activiteiten te doen, dus de kinderen hadden een geweldige middag. Ik ben heel benieuwd naar de foto’s en video’s die er gemaakt zijn.

Na afloop wilden de kids ook wel even zien waar mama dan precies werkt en vroeg Quinn of hij even op mijn ‘draaistoel’ mocht zitten. Leuk om ze dit te kunnen laten zien en zij nu weten waar ik het over heb als ik zeg dat ik naar kantoor ga.

Donderdag hadden we een gezellige borrel met het marketingteam van het museum, dat naast mij en mijn collega uit een boel vrijwilligers bestaat. Zonder hen zouden we het allemaal niet kunnen doen. Leuk om ze nu allemaal bij elkaar te zien en te kunnen spreken. Ik werk zelf maar twee dagen en zie daarom niet iedereen even vaak.

Daarna ging ik door naar een vriendin voor een gezellige bijkletsavond. We hadden allebei nog niet gegeten, dus lieten we sushi komen en maakten we gin-tonics. We zien elkaar niet zo vaak omdat we allebei een drukke agenda hebben, maar als we afspreken is het altijd goed. En dat is wat echte vriendschap volgens mij is 🙂

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.