PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #305

10 september 2023

Twee weken geleden alweer, dat ik mijn vorige weekoverzicht plaatste. Het was een hectische periode zullen we maar zeggen. Ik heb wat foto’s verzameld van de afgelopen twee weken. Zo sprak ik met een vriendin en haar kids af bij de klimbim, een speeltuin in het bos. Dat is voor ons een half uur fietsen, maar was beter te doen dan ik vooraf had verwacht. Op de terugweg fietsten we een prachtige route langs bos en de heide, die heel mooi in bloei stond. Even gestopt voor een fotootje dus.

Datzelfde weekend was er een middeleeuwse jaarmarkt in het preHistorisch Dorp. Ik had mijn ouders nog helemaal niet meegenomen dus gingen we deze dag gezellig met z’n allen. De weersvoorspelling was niet al te best, maar gelukkig was het de hele tijd dat we er waren droog. De kinderen genoten enorm en Quinn kon eindelijk weer brood bakken, daar had hij zo naar uit gekeken.

Zie deze stoere strijders eens in de Adellijke Hoeve 🙂

En toen zat de zomervakantie er toch echt op! Die sloten we af waar we hem zes weken geleden hadden ingeluid: bij Tortilla’s. Ik houd echt enorm van de Mexicaanse keuken en de kindergerechten zijn er echt goed. Twee dikke duimen dus, voor zowel het etentje als de zomervakantie die we deze dag afsloten.

Ik geniet zo van Lise’s knutsel- en tekenkunstwerken. Ze begint echt heel mooi gedetailleerd te werken. Mooi om die ontwikkeling te zien.

Na een eerste drukke en toch ook wel heftige schoolweek had ik in het weekend een heel leuk feestje. Charlotte wordt dit jaar samen met al haar gezinsleden 100 jaar en dat moest gevierd! Ik gaf ze dit ’thuisbioscoop-pakketje’ cadeau. Het was een hele gezellige avond!

Toen we begin vorige week thuiskwamen zagen we dat deze hibiscus in bloei stond. En dat is me toch een enorme bloem! Echt wow… Omdat je op foto’s nooit zo goed perspectief kunt zien vroeg ik of de kinderen er even naast wilden gaan zitten. Je ziet het: de bloem is gewoon groter dan Lise’s gezicht 🙂

Van hot naar her, naar sportschool. Tja, de dinsdag is altijd zo hectisch dat ik me er vaak echt toe moet zetten om dan ’s avonds nog naar de sportschool te gaan. Vanaf komende week verandert ons schema en kan ik op dinsdagavond niet zo makkelijk meer weg. Even een nieuw ritme zien te vinden dus. Maar dit sportavondje was achteraf gezien dus echt heel fijn.

Na een half jaar drinken uit mokken met namen van (oud)collega’s, kreeg ik afgelopen week mijn eigen exemplaar!

Quinn was ziek. De oorpijn en hoofdpijn kwam met vlagen. Hier had hij even een goed moment en vroeg of ik vanuit zijn werkkamer naar hem wilde zwaaien terwijl hij buiten in z’n eentje een spelletje zat te doen. Zo schattig.

Met deze dame deed ik een drankje bij Mc Donalds omdat we zoveel dorst hadden en toch even een uurtje moesten overbruggen in de stad.

Deze jongen kreeg daar lucht van en wilde dat eigenlijk ook wel… Toen Lise vrijdag bij haar beste vriend ging spelen en logeren zag ik een kans om ook met hem nog even de grote gele M te sponsoren. Nu is het weer even klaar 😉

Na wederom een drukke week vond ik het vrijdagavond tijd voor een ijskoud wit wijntje. De perfecte manier om een fijn zomers weekend met de kindjes in te luiden.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.