PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #302

16 juli 2023

De laatste week voor de zomervakantie begon met een rustig maar erg warm weekend. Eigenlijk was het overal te warm voor, behalve voor naar de supermarkt gaan en aan het water liggen. Dus dat deed ik allebei. Het strandje op de foto is het E3-strand in Eersel. Voor mij niet naast de deur, maar dichtbij waren er geen opties en ik was stiekem ook wel benieuwd naar dit strandje. Het is goed bevallen dus ik ga er zeker nog eens terug.

’s Avonds deed ik gezellig een drankje bij een vriendin op het balkon. Ze had nog een fles Aperol staan van een verjaardag die natuurlijk nodig op moest… Heerlijk avondje was dat!

Toen begon de werkweek weer en die was drukker dan deze foto doet vermoeden. Op maandagmiddag liep ik met een collega een rondje door het museum en omdat het lekker rustig was besloten we even te gaan boogschieten. Niet alleen leuk om eens te doen, maar het ging ook nog eens boven verwachting goed. Twee van de drie pijlen in het doelwit. Hoppa!

Het was ook weer tijd voor zwemles. De laatste voor de zomervakantie. Nu kun je er wel voor kiezen om in de vakantie door te zwemmen, maar omdat Quinn met z’n papa én met mij op vakantie gaat blijven er nog maar een paar weken over waarin hij zou kunnen. We gaan dus maar gewoon na de vakantie weer verder en ondertussen lekker oefenen tijdens vrij zwemmen.

Woensdag werkte ik de hele dag vanuit huis. Veel werk verzet, maar ook ontdekt dat ik nog veel af wil hebben voor ik straks zelf vakantie heb. Dat wordt dus even flink doorwerken de komende weken.

We hadden woensdagavond generale repetitie voor een optreden op vrijdagavond. Lekker gezongen weer, maar wel wat te lang blijven hangen. Ik ben het inmiddels wel gewend van mezelf, maar deze week had ik echt beter iets eerder naar huis kunnen gaan. Iets teveel nachten van ongeveer zes uur slaap de laatste tijd beginnen me een beetje op te breken. De komende tijd ga ik proberen toch weer richting die acht uur te gaan, maar voor een avondmens als ik blijft dat een uitdaging 🙂

Altijd fijn als ze er weer zijn!

Omdat de zomervakantie naderde stelde ik de kinderen de vraag of ze het leuker vonden om op donderdagavond uit eten te gaan, of vrijdagmiddag na school uit lunchen. Ze kozen unaniem voor optie 1 en dus zaten wij donderdagavond gezellig te smullen bij de Mexicaan. Hoewel ze nog een ochtend naar school moesten vrijdag, voelde het toch eigenlijk al alsof de vakantie was begonnen. Dit was in elk geval een goed begin!

Ik lees Lise nog steeds bijna iedere avond voor. De prentenboeken hebben inmiddels plaatsgemaakt voor leesboeken en ik geniet er zelf stiekem net zo erg van als zij. Fijn momentje zo met z’n tweetjes vlak voor het slapengaan. Ik hoop dat het er nog lang in blijft.

Vrijdagochtend was het dan zover: de laatste ochtend school. Traditiegetrouw maakten we vlak voor vertrek een foto. Wat zijn ze weer gegroeid ten op zichte van de eerste dag van dit schooljaar!

Om twaalf uur werd er op het schoolplein afgeteld tot de vakantie. Het hele plein staat dan vol kinderen en ouders, dus we gaan altijd lekker overprikkeld de vakantie in, haha.

Wij ontprikkelden die middag in het Philips Museum. Dat ligt vlakbij school en leek me wel een leuke activiteit nu we een extra lange vrijdagmiddag hadden. We hebben nu ook eindelijk onze Museumkaarten kunnen gebruiken. Het Philips Museum is trouwens erg leuk en interessant. Veel informatie, maar ook veel interactieve elementen en voor de kinderen een leuke lampjes-speurtocht. We hebben ons er prima vermaakt.

Vrijdagavond was het showtime voor mijn zanggroep en de band. Dit was zangtechnisch de afsluiter van het seizoen, want komende woensdag hebben we alleen nog een gezellige activiteit om de vakantie in te luiden. Geen school, geen zwemles, geen korfbal en dus ook geen koorrrepetitie in de zomervakantie. En hoewel ik het zingen supergraag doe en iedere week met plezier ga, is het ook wel fijn om een paar weken niet die verplichting te hebben.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.