PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Lise kan staan

14 september 2014

Het is weer zondag en zoals je inmiddels zult weten blik ik dan terug op de afgelopen week en maak er een mooi foto-overzichtje bij. Kijk snel mee!

Zaterdag was de eerste dag thuis na onze vakantie. Ik vind dat altijd behoorlijk wennen. We draaiden een hoop wasjes en waren aan het eind van de middag uitgenodigd bij een barbecue met de familie van M. Lise vermaakte zich daar prima met een te gekke mini-piano.

Zondagochtend deden we rustig aan en ’s middags had ik dienst bij de Kindertelefoon. Helaas zat ik helemaal in m’n uppie en dat is natuurlijk niet zo gezellig. Toen ik thuiskwam was het etenstijd en omdat het zulk lekker weer was, besloten we lekker buiten te eten. Lise kreeg weer eens een Rapley-bordje en vond vooral de worteltjes heerlijk!

Maandag was normale leven weer helemaal begonnen en besteedde ik de ochtend vooral aan studie en blog. Verder was het huis ook wel weer aan een goede poetsbeurt toe. Lise speelde in de box toen ik aan het poetsen was en opeens zag ik haar zitten met haar beentjes buiten de box. Zo’n grappig gezicht!

Dinsdagochtend had ik moderatiedienst voor het forum van de Kindertelefoon. ’s Middags had ik zin om de deur uit te gaan. Anders dan anders pakte ik dit keer de auto en reed ik met Lise naar de Action, kringloop en AH. We hadden een fijn middagje en ik scoorde bij de kringloop twee leuke boeken. ’s Avonds was het tijd voor mijn wekelijkse uurtje XCO.

Woensdag was wederom een studie- en blogdagje thuis. Toen ik Lise uit bed haalde, merkte ik dat ze op haar knietjes op me zat te wachten, met haar hoofdje boven de rand van het bed uit. Gelukkig had ik mijn telefoon bij me, dus kon ik snel een foto maken. ’s Avonds had ik een workshop met de meiden met wie ik het forum modereer bij onze Kindertelefoonlocatie. Het was vooral een gezellig avondje en leuk om elkaar weer eens te zien.

Donderdag ging Lise nog een stapje verder. Ze zat lekker te spelen in de box en ik zat aan tafel te werken. Toen ik achterom keek, zag ik dat ze druk bezig was zichzelf aan de spijlen omhoog te trekken en opeens stond ze op haar voetjes! Ik was zo ontzettend trots! Die middag was ze een beetje van slag en na een kort slaapje werd ze huilend wakker. In bedje slapen zat er niet meer in, dus besloot ik haar in de draagdoek te doen en een wandelingetje te maken. Helaas viel ze toen ook niet in slaap, haha maar fijn was het wel.

Vrijdag ging Lise voor het eerst een hele dag naar de gastouder. Daar verschijnt binnenkort nog een artikel over op mijn blog. Ik verklap alvast dat ze het super heeft gedaan! Ondertussen had ik behoorlijk wat me-time, dus besloot ik even lekker naar de kapper te gaan.

Zaterdag was het jaarlijkse uitje van de Kindertelefoon. Goh, wel veel Kindertelefoon deze week merk ik! We gingen naar een mooi huis met atelier en een enorme tuin voor een middagje beeldhouwen! Ik had het nog nooit gedaan, dus betwijfelde of het iets zou gaan worden maar ben uiteindelijk niet ontevreden met het resultaat: moeder en kind!

Dit was mijn drukke maar leuke week. Hopelijk heb jij ook een leuke week gehad? Geniet nog van je zondag!

8 Comments

 • Reply Joyce 14 september 2014 at 09:21

  Wat heerlijk zo’n dagje voor jezelf terwijl Lise bij de gastouder was 🙂 En wat goed dat ze staat 😀 Kleintjes worden zo snel groot, pfff.

  En idd veel kindertelefoon, maar wel leuk als ik het zo lees 🙂 Fijn weekoverzicht zo 🙂

 • Reply Joyce 14 september 2014 at 10:52

  Klinkt als een heerlijke week! Leuk 😀

  • Reply Monique 15 september 2014 at 16:27

   Dat was het zeker 🙂

 • Reply Mama van Vesper 14 september 2014 at 11:26

  ooh wat goed zeg!

 • Reply Sandra 14 september 2014 at 17:30

  Ooooh zo leuk dat ze kan staan :D, weer een stapje verder in haar ontwikkeling!

  • Reply Monique 15 september 2014 at 16:25

   Ja ik was zo trots toen ik het voor het eerst zag! Ze laat het nog niet heel vaak zien, dus het is steeds weer speciaal als het gebeurt.

 • Reply Maike 14 september 2014 at 20:36

  Wow, wat goed dat ze kan staan! Leuk he, die mijlpalen! Ik wacht hier op het voor het eerst zitten en kruipen ;).

  • Reply Monique 15 september 2014 at 16:26

   Super leuk inderdaad. Zitten en kruipen zijn ook van die mooie mijlpalen, leuk dat jij die nog mee gaat maken!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.