PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #3

18 september 2016

snap

Het is zondag en tijd om terug te kijken op de afgelopen week. Misschien wel de laatste echte zomerse week van het jaar! Wij profiteerden er nog even flink van en gingen onder andere naar de Efteling én een dagje naar zee! 

snap1

Zondag was het bewolkt en wat koeler. Niet zo lang geleden kregen we kaartjes voor de Efteling en hoewel ze nog tot maart volgend jaar geldig waren, wilde M toch graag eerder gaan. Dan maar zo snel mogelijk was mijn idee en daarom liepen we er dus zondag al rond. Lise had het enorm naar haar zin en wij genoten met haar mee. Na afloop schreef ik een artikel over een dagje Efteling in je derde trimester.

snap2

Holle Bolle Gijs moest natuurlijk even wat prulletjes eten. Hilarisch vond ze het!

snap3

En na een fijne maar vermoeiende dag aten we buiten nog lekker een pannenkoek. Dat snoetje van Lise spreekt boekdelen!

snap4

Maandagmorgen fietste ik met Lise even naar de stad. Bij Xenos zag ik mooie steigerhouten letters, maar helaas hadden ze lang niet alles meer hangen. Van de kartonnen variant op de foto waren ze er nog wel bijna allemaal. Uiteindelijk heb ik één van de steigerhouten letters mee naar huis genomen. Welke dat is hou ik nog even voor mezelf…

snap5

Dinsdag ging ik thuis aan de slag met de studie en een hoop kleine klusjes. Ondertussen had Lise een leuke dag bij de gastouder. Warm was het wel, dus ’s middags heb ik weinig anders kunnen doen dan op de bank liggen met de ventilator aan.

snap6

Dinsdagavond gingen we meteen door naar IKEA om daar een hapje te eten en een kastje te kopen voor op Lise’s nieuwe kamer. Het was er trouwens heerlijk koel binnen, dus echt een verademing! Natuurlijk wilde Lise wel even helpen met het scannen van alle spulletjes. Caissière in de dop!

snap7

Woensdag beloofde alweer zo’n zonnige, warme dag te worden. Mijn broertje was onverwacht vrij en samen met mijn moeder besloten we een dagje naar Vlissingen te gaan. Ik kon onder een parasol op een ligbedje liggen, dus had niets te klagen. Lise speelde ondertussen lekker in het zand, sprong in de golven en zocht schelpjes.

snap8

Genieten dit hoor! We waren trouwens lang niet de enige met dit idee. Het was behoorlijk druk op het strand bij de boulevard.

snap9

We aten nog wat bij een beachclub, het lekkerste vispotje dat ik ooit heb gegeten, en reden daarna weer terug naar huis.

snap10

Woensdag had de pakketbezorger voor niets aan de deur gestaan met het babynestje dat ik had besteld voor onze baby boy. Gelukkig kwam hij donderdag nogmaals langs en was ik toen wel thuis. Lise wilde het uiteraard aan een eerste test onderwerpen. Aangezien ze op dat moment geen luier aan had moest ze er van mij wel snel weer uit. Ik zag het al helemaal misgaan 😉

hemarkt1

Vrijdag was Lise bij mijn ouders en shopte ik bij HEMA en HEMARKT (de HEMA outlet). Ik slaagde zowel voor de baby als voor Lise en mezelf. In deze shoplog zie je wat ik allemaal kocht.

snap11

Zaterdag was M gezellig thuis en ging hij in de ochtend samen met Lise op pad. Vliegtuigen kijken op Eindhoven Airport! Dat had ze nog nooit gedaan, maar vond ze erg leuk. Ze pikten mij thuis op en samen reden we naar de Philips Fruittuin, waar de appelplukdagen plaatsvinden. Heel toevallig kwamen we daar Lise’s achterbuurmeisje en vriendinnetje tegen. Die twee zijn zo leuk samen!

snap12

Voordat we appels gingen plukken aten we een broodje (en Lise een pannenkoek). Uiteindelijk gingen we met een tas vol appels weer terug naar huis. We hadden dit nooit eerder gedaan, maar ik vond het zo leuk dat ik zeker van plan ben volgend jaar weer te gaan.

Dat was ‘m weer! Vandaag hebben we opnieuw een vol programma, want ik heb een optreden met mijn koor en M gaat in de slag in de babykamer. Spannend… Ik wens je een fijne zondag en alvast een mooie nieuwe week!

4 Comments

 • Reply MetMirjam 18 september 2016 at 08:26

  Zo te zien hebben jullie inderdaad nog even genoten van de nazomerweek :). Heerlijk hoor, zo’n dag onder de parasol op het strand, dan is het voor jou ook nog een beetje vol te houden!

 • Reply Jessica 18 september 2016 at 12:43

  Wat een fijne week. Leuk om appels te plukken, vroeger heb ik het wel eens gedaan bij een pluktuin hier in de buurt, maar eigenlijk nu nooit meer. Ga ik toch maar weer eens doen!

 • Reply Jodi - liefthuis 18 september 2016 at 14:54

  Wat is dat gestreepte jurkje leuk. En die appelpluk dagen lijken me heel leuk, misschien komend weekend maar eens kijken of we er heen gaan.

 • Reply C. Kraam 19 september 2016 at 14:57

  Wat zo te zien een erg geslaagde week, ook mooie foto’s zijn er gemaakt! Succes verder xx

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.