PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #298

15 mei 2023

Opeens is niet alleen de meivakantie voorbij, maar zitten we ook alweer een dikke week in het ‘normale leven’. Time flies! Nu heb je nog wel een uitgebreid verslag van een te gek lang weekend Ameland van me tegoed, maar dat volgt binnenkort. In dit normale weekoverzicht blik ik terug op de andere dingen die we die laatste vakantieweek deden en hoe we het normale werk- en schoolleven na de vakantie weer oppakten.

Het weer liet zich van z’n goede kant zien de tweede week van de meivakantie. Perfecte timing, want ik hoefde die week maar één dag te werken en kon dus uitgebreid genieten van de zon en de kids die de hele week gezellig bij mij waren. Quinn had een speeldate met een vriendinnetje van school en ze gingen lekker buiten zitten tekenen, zo lief. Daarna vond ik het wel tijd voor een verfrissend ijsje, want in de zon was het best warm!

We gingen ook een dagje naar het preHistorisch Dorp met Charlotte en haar meiden. Wat hadden we het fijn en gezellig! De kinderen hadden zich nog veel langer kunnen vermaken, zoveel leuks was er te doen.

Het boogschieten was voor Quinn nog wat lastig, maar gelukkig werd hij er goed bij geholpen. Ik weet zeker dat het een volgende keer al beter gaat!

Een dag later laadden we de auto vol en reden we helemaal naar het noordelijkste puntje van Friesland, om daar op de boot naar Ameland te stappen. Zoals ik hierboven al schreef komt daar nog een uitgebreide blog over online. Je moet het voor nu dus nog even met deze ene foto doen. Maar wat hadden we een fantastische tijd daar. Maximaal genieten!

Het was weer tijd voor nieuwe schoenen en Lise koos deze stoere sneakers die ik, als ze mijn maat zouden zijn, ook zo aan zou kunnen trekken. Ik vind ze zo gaaf!

De school- en werkweek vlogen voorbij en voor ik het wist was het vrijdagmiddag. Na school gingen we nog even naar een verjaardagsfeestje in een speeltuin middenin het bos. Na een lange dag school voor hen en een ochtend werken voor mij was dat een heel fijn uitstapje. Toen we uitgespeeld waren bracht ik de kinderen naar papa en ging ik na het eten naar mijn broertje en schoonzus om, voor het eerst, op mijn kleine nichtje te passen 🙂

1 reactie

  • Reply Saskia 18 mei 2023 at 14:27

    Leuke foto met dat ijsje! <3

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.