PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #296

24 april 2023

Afgelopen week was de laatste week voor de meivakantie en dat merkte je aan alles. Veel dingen waren net even anders dan anders en ik moest ook snel nog wat dingen regelen, waardoor het allemaal wat hectisch verliep. Donderdagmiddag spande de kroon, want toen moesten we eerst naar het gemeentehuis voor nieuwe ID’s, daarna kreeg Lise haar HPV-prik, kreeg Quinn nog een vriendinnetje op bezoek en na het eten moest Lise naar korfbaltraining. Maar het is allemaal goed gekomen en afgelopen weekend was dan weer wel heel relaxed. Zo gingen we toch op een fijne manier de vakantie in.

In de weekenden dat de kinderen niet bij mij zijn probeer ik op zaterdagochtend altijd een lesje Bodypump mee te pakken. Het valt niet altijd mee om er m’n bed voor uit te komen zeg ik heel eerlijk, maar altijd als ik dan geweest ben voelt dat heel goed. Top dus dat ik vorig weekend weer ben geweest.

Zomaar een tafereeltje in het preHistorisch Dorp tijdens mijn werkdag. Ik ging de afgelopen week op pad in het museum want er moesten foto’s worden gemaakt. Een fijne afwisseling in mijn werkdag en bovendien heel leerzaam en leuk om zo ook echt eens te zien en te doen in plaats van er alleen over te schrijven 🙂

Er kwam leuke post binnen! Het nieuwe spel Setup mogen wij gaan uitproberen. Binnenkort kan je daar dus een uitgebreide review van verwachten. Lise en ik hebben dit weekend al een eerste potje gespeeld en hoewel we even moesten uitvogelen hoe het precies moest, vonden we het meteen leuk. Da’s een goed teken!

Op woensdag werk ik een halve dag op kantoor en de middag werk ik thuis verder voor mijn eigen tekstbureau. Maar niet zonder eerst even te lunchen natuurlijk. Afgelopen woensdag kon dat lekker buiten in de zon! Laat dat de komende tijd alsjeblieft vaker zo zijn, want hier laad ik dus echt van op. Heerlijk!

Ik had die dag ook nog een werkafspraak buiten de deur. Maar die kon, zoals je ziet, ook lekker buiten!

Als ik alleen voor mezelf moet koken vind ik dat vaak maar lastig. Vaak zorg ik dat ik een restje kan eten van de dag ervoor, maar vorige week maakte ik dit eenpansgerecht met kikkererwten uit het kookboek van Lekker & Simpel.

Vrijdag mocht Lise met haar klas meedoen aan de Koningsspelen. Voor haar de allereerste keer dat ze echt met de officiële Koningsspelen mee mocht doen, dus dat was best bijzonder. Ze heeft het enorm naar haar zin gehad. Dat was wel te zien aan de foto’s die even later in de schoolapp verschenen.

Lise wilde graag naar Action om wat van haar zakgeld te kopen. Quinn, die sinds kort ook zakgeld kreeg, zag dat ook wel zitten. Hij kocht een speelset die we jaren geleden ook al eens hebben gehad, maar dat was prima. Hij mag met zijn eigen geld zelf weten wat hij doet. Hij zat in de winkel precies uit te tellen of hij genoeg geld had en of er dan misschien nog iets bij kon. De robot dino op links was helaas te duur om er nog bij te doen, maar daar kan hij nog voor sparen.

En terwijl de kinderen deze week vakantie vieren met papa, ga ik hard aan het werk. Volgende week is het mijn beurt om vakantie te vieren (ik werk dan maar één dag) en dan gaan we ook lekker een paar daagjes samen weg!

Fijne vakantie voor wie nu vakantie heeft en anders gewoon een fijne week gewenst 🙂

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.