PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #291

12 maart 2023

En toen was er zomaar een maand voorbij sinds het laatste weekoverzicht… oeps! We hebben in de tussentijd niet stil gezeten en misschien is dat ook meteen een van de redenen dat het me even niet lukte om het bij te houden. Daarom hierbij de afgelopen vier weken in vogelvlucht. De foto hierboven maakte ik toen we gingen wandelen en spelen in een heel leuk speelbos: Het Zandbos in Deurne. Hoewel de foto er zonnig uitziet was het heel koud! Maar ondanks dat hadden we een topmiddag daar.

Er moest natuurlijk ook gewerkt worden. Hier ging ik op weg naar een nieuwe klant. Ik heb sowieso heel veel afspraken gehad de afgelopen weken. Erg leuk, maar ik merk dat het me wel veel tijd kost. Tijd die ik ook hard nodig heb om aan opdrachten te werken. De juiste balans blijft dus belangrijk. Maar deze nieuwe klant is wel weer een hele leuke, dus ik ben blij!

Kijk mijn mooie Hermelien eens. Carnaval lijkt alweer zo lang geleden, maar in werkelijkheid is het maar drie weken. De kinderen hebben echt volop genoten van carnaval op school en in de stad.

Dit piraatje moest er even in komen, maar heeft ook heerlijk mee gefeest. Fijn om ze dat mee te kunnen geven en ook te merken dat ze het ook leuk vinden.

Ik ging ook nog zelf met vrienden op pad. Inmiddels zijn we er ook wel achter waar we wel en waar we echt niet meer moeten zijn in Eindhoven. Waar ik vroeger nog de hele Carnaval in de tent op de Markt stond, vind ik het daar nu net een tienertent. Confronterend? Ja. Erg? Nee hoor, we hebben een prima alternatief gevonden waar het echt heel leuk is.

Op de dinsdagmiddag van Carnaval gingen we naar Nuenen voor het kindercarnaval in de tent. En dat was zo leuk dat we hebben besloten daar voortaan ieder jaar heen te gaan. Ik was zelf als Ariël en nam mijn twee Pikachu’s mee.

Dat mijn Nuenense vriendengroep ook daar is helpt natuurlijk mee in de feestvreugde. Helaas moesten ze na deze foto vrij snel weer door, want zij vormen als raad het gevolg van de prins.

Gelukkig stonden er na carnaval nog genoeg leuke dingen op de planning. Zo ging ik met Quinn naar het Parktheater voor de voorstelling ‘De onzichtbare man‘. We vonden het allebei geweldig!

Als we een frisse neus hebben gehaald in een bos zoeken we meestal een gezellig plekje op voor iets lekkers. Vind dat echt een van de leukste dingen om te doen in het weekend. Helemaal als het straks weer wat warmer weer wordt en we buiten op het terras kunnen zitten.

Lise en ik gingen een potje Glowgolfen in de vakantie. We hadden het al eens eerder gedaan op vakantie in Zeeland, maar nog nooit hier in Eindhoven. Het was een leuk actief uitje!

Lise was weer eens een bofkont, want naar aanleiding van een persbericht ontvingen wij een pakket waarmee ze miniatuur lekkernijen kan maken. Ze gaat er zelf nog een uitgebreide review over schrijven, dus ik verklap nog even niets maar dit speelgoed is haar echt op het lijf geschreven. Zo leuk!

Vlak voor mijn verjaardag had ik een afspraak bij de kapper. Ik keek er zo naar uit! Voor het eerst ooit had ik een afspraak in de avond en dat was eigenlijk zo relaxed. Meestal moet ik namelijk of weer aan het werk of de kinderen uit school halen als ik naar de kapper geweest ben. Nu kon ik zonder op de klok te kijken lekker ontspannen en genieten. Samen met mijn vaste kapster dronk ik ook nog gezellig een wijntje. Zo voelde het bijna als een avondje uit!

Met een fris nieuw kapsel en een opgeruimd huis was ik helemaal klaar voor mijn verjaardag! Op de dag zelf kwamen er wat vrienden langs. De kinderen waren dat weekend helaas niet bij mij, maar kwamen vlak voor het avondeten gelukkig zodat ze er toch nog even bij konden zijn. Maandagmiddag deden we het nog eens dunnetjes over met de familie.

Na een ontzettend drukke week had ik het vrijdag, nadat ik die dag drie keer compleet was natgeregend, helemaal gehad. Er was nog geen eten in huis en zin om te koken had ik ook niet. Voor het eerst bestelde ik daarom boodschappen via zo’n boodschappenservice. Dat is stiekem toch wel heel handig en zo hoefde ik niet door de sneeuw naar de winkel. Het werd trouwens erwtensoep die avond met wat Turks brood en smeersels. Prima maaltje!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.