PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #289

30 januari 2023

Ik kan er zo van genieten als de kinderen lekker zitten te tekenen en knutselen aan tafel. Ze kunnen er helemaal in opgaan. Dit was net nadat ik met Quinn terugkwam van ons nachtje weg samen, twee weken geleden. Even lekker thuis aanrommelen tot het bedtijd is. Steeds vaker heb ik dan zelf ook even mijn handen vrij. Ik moet alleen nog even leren om dan ook iets leuks te gaan doen, in plaats van altijd iets nuttigs. Wordt aan gewerkt…

Nog een fotootje van toen we samen op pad waren in Uden. Het regende de hele dag en het was koud, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik moest voor een campagne wat foto’s en video’s maken en de kinderen hebben me daar supergoed bij geholpen. Hier hadden we vooral veel lol met een lichtsnoer 😉

In het Parktheater was een middag lang van alles te doen rondom het thema ‘nieuwe maan’ waarin kinderen werden uitgedaagd om na te denken over de toekomst. De kinderen volgden workshops van Mad Science en de Ontdekfabriek en hebben zich urenlang heerlijk vermaakt. Echt zo leuk!

Dinsdag is altijd een nogal hectische dag en mede daardoor een waarop ik niet altijd zin heb om ’s avonds nog naar de sportschool te gaan. Maar ik deed het en het was heerlijk! Ik moet altijd even de drempel over, maar als ik er ben en voorál als ik geweest ben voelt het zo goed. Alleen dat is eigenlijk al genoeg reden om gewoon te gaan natuurlijk.

Het had gesneeuwd en toen ik langs het Stadswandelpark fietste moest ik gewoon even stoppen voor een foto. Wat is zo’n winters landschap toch prachtig.

De sneeuw lag er nog steeds toen ik een dag later met een vriendin naar de stad wandelde. Koud, maar gezellig! En hoe heerlijk dat we allebei op loopafstand van het centrum wonen.

Heerlijk bijgekletst en genoten van de hapjes en drankjes. Gewoon op onze sneeuwschoenen, maar die zie je toch niet als je aan tafel zit, zo redeneerden we 😉

Dat weekend zocht ik nog een vriendin op. Zij woont in Nijmegen en dus spreken we soms halverwege af, in Den Bosch. Heerlijke stad om doorheen te slenteren en ideaal als we elkaar even willen zien. De volgende keer wordt weer een logeerpartijtje in Nijmegen of Eindhoven, want dat is ook altijd heel gezellig en dan hebben we net iets meer tijd.

Ik heb de complete serie al meerdere keren gezien, maar ben er gewoon nóg een keer aan begonnen. De vorige keer is echt jaren geleden dus de afleveringen zitten niet vers meer in mijn geheugen. Prima bingewatch-materiaal dus!

De zakken met oude kinderkleding en zelfs zwangerschapskleding van mijzelf stonden al maanden klaar om weggebracht te worden, maar om de een of andere reden kwam het er steeds niet van. Tot vorige week. Ik reed naar de kledinbank en bracht twee vuilniszakken en een doos vol kleding weg. Er komt binnenkort nog een lading aan vrees ik, want ik heb nog een krat met kleding staan dat uitgezocht moet worden. Maar dit is alvast weg. Opgeruimd staat netjes! Fijn dat het via de kledingbank een goede nieuwe bestemming krijgt.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.