PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #285

4 december 2022

Het was topdrukte hier de afgelopen week. Ik weet dat ik wel vaker schrijf dat we een (leuke maar) drukke week hebben gehad, maar deze week sloeg echt alles. We werkten hard aan Lise’s surprise, vierden haar kinderfeestje, er stond een avondje uit op de planning en er moest natuurlijk ook nog gewoon gewerkt worden. Die surprise is trouwens helemaal klaar inmiddels en ik vind hem top geworden. Ze is er zelf ook helemaal trots op en kan niet wachten tot maandag, als ze hem mag gaan geven.

Ik keek vorig weekend deze film: Alles is Liefde. Eigenlijk al sinds die film uitkwam in 2007 is hij vaste prik deze tijd van het jaar. Ik kan sommige scenes bijna letterlijk meepraten, haha.

Quinn had ook nog zwemles deze week en had daar heel veel zin in! Het gaat echt goed en dat is mede te danken aan de geweldige zwemjuf die hij nu heeft en die hij fantastisch vindt. Het heeft even geduurd maar hij is eindelijk watervrij. Ik zal er binnenkort eens een aparte blog over schrijven.

Stilte voor de storm woensdag, toen Lise’s kinderfeestje op de planning stond. Het werd een drukke bedoeling, maar Lise had een geweldige middag en dat is waar het om gaat natuurlijk. We begonnen met wafels versieren, gingen toen naar een kinder escaperoom en sloten af met frietjes.

Na een drukke donderdag met werk, kids en korfbal, ging ik ’s avonds met Charlotte naar het Parktheater voor de voorstelling van de Sekszusjes. Het was een hele leuke avond en echt even fijn om even uit de regelmodus te kunnen stappen.

Deze ovenschotel maakte ik vrijdag en was echt heerlijk. Niet veel ingrediënten nodig, makkelijk te maken en toch erg lekker. Daar hou ik van! Mocht je benieuwd zijn, dit is het recept.

Dit weekend doe ik, terwijl ik op Instagram al allerlei pakjesmiddagen en -avonden voorbij zie komen, de laatste Sintvoorbereidingen voor onze eigen viering op 5 december. Ik heb er zo’n zin in!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.