PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #282

7 november 2022

Het was een vermoeiend weekje en terwijl ik de foto’s voor dit weekoverzicht verzamelde, snap ik waarom. De week begon namelijk met de terugreis vanuit Schiermonnikoog, waar ik met alle leden van mijn vorige koor een midweek doorbracht. Veel lol, heel weinig slaap. Gelukkig had ik eenmaal thuis een heel weekend voor mezelf, dus ik heb flink bij kunnen slapen (en kunnen wassen, haha). Maar ik heb de hele week nog wel de naweeën van dat reisje gevoeld. Ik ben duidelijk geen 18 meer zullen we maar zeggen.

Deze foto maakte ik vlak voor we aan boord gingen van de veerboot die ons weer naar het vaste land zou brengen. De rust en ruimte op het eiland waren heerlijk, maar ik zou er toch niet permanent kunnen wonen denk ik.

Hoera! Quinn was maandag jarig en werd 6 jaar! Op school mocht hij trakteren en thuis vierden we meteen na school een klein feestje met familie.

Het was een heerlijke middag en nu heb ik dus officieel geen kleuter meer in huis. Zo raar!

Na taart en friet was het dinsdag weer hoog tijd voor een bezoekje aan de sportschool. Weer even wennen met een week vakantie achter de rug, maar eigenlijk ging het best lekker.

’s Middags was het weer tijd voor de zwemles. Lise bleef dit keer bij opa en oma dus nam ik een boek mee. Ouders mogen niet blijven kijken, dus met een koffie ga ik dan meestal in de kantine van het sportcentrum zitten. Of buiten, maar dat was nu helaas echt te fris.

Dit mannetje sliep wat onrustig deze week en belandde soms bij mij in bed. Soms breng ik hem dan na een tijdje alsnog naar zijn eigen bed, maar dit keer besloot ik hem lekker te laten liggen en werden we gezellig samen wakker 🙂

Lise sprak af met haar bestie en ze vonden het wel een goed idee als hij ook bleef eten. Vond ik prima, alleen had ik nog geen eten in huis. De plannen om gezond te eten schoof ik door naar de volgende dag en ik haalde snel de spullen om pannenkoeken te bakken. Als voorafje aten we een kommetje erwtensoep, zodat ze toch nog iets van groenten binnenkregen. Die pannenkoeken konden ze al prima zelf bakken trouwens. Volgens mij heb ik meer moeite met mijn nieuwe kookplaat dan zij 😉

Vrijdag moest ik vroeg uit de veren, want ik ging naar Rotterdam voor een Style Experience. Ik ga daar nog een uitgebreide blog over schrijven, dus die kan je binnenkort verwachten.

Het ov werkte gelukkig mee en ik had marge ingebouwd, dus ik was lekker op tijd in Rotterdam. Gelukkig was het lekker weer en was de Erasmusbrug vlakbij. Mooi moment om daar even naartoe te lopen voor ik naar mijn afspraak ging.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.