PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #280

9 oktober 2022

Vorige week was de laatste week dat we een keuken hadden. Ja, er komt een nieuwe, maar de komende week is het even behelpen geblazen. Ik ben nu al benieuwd hoe mijn volgende weekoverzicht eruit zal zien, haha. Deze foto maakte ik afgelopen vrijdagavond, toen Quinn en ik samen thuis waren. Lise was logeren bij haar beste vriend, dus wij aten samen spaghetti en speelden daarna met de Lego tot het bedtijd was (voor hem dan). Zo gezellig!

Even terugspoelen naar vorig weekend, toen ik met een vriendin ging winkelen hier in Eindhoven. Dat was echt lang geleden, dus daarom extra leuk. Shoppen kan niet op een lege maag en dus begonnen we met een lekkere lunch bij stadsrestaurant Welp op de Kleine Berg. Ik was er nog nooit geweest, zij wel. Het was heerlijk, dus ik wil zeker nog eens terug, ook om het diner een keer uit te proberen.

Wanneer je thuis je rekenboek namaakt, heb je het wel naar je zin op school volgens mij 🙂

Mijn broertje werkte een dag thuis en vroeg of ik zin had om samen te lunchen. Met het vooruitzicht dat ik binnenkort geen keuken mee zou hebben en nog wel twee Hellofresh maaltijden in de koelkast, stelde ik voor om er eentje voor de lunch te maken. Het was even wat meer werk dan een broodje smeren, maar heel lekker!

Op dierendag wilde Quinn even op de foto met Teddy, een van onze cavia’s 🙂

Ik had een leuke werkafspraak buiten de deur en werd daar verwend met een lekkere cappuccino.

Twee keer zat ik langs het korfbalveld. Gelukkig was het lekker weer en dus nog lekker buiten. Ik ben benieuwd hoe dat over een paar weken is…

Vandaag (zondag) lopen we de Mini Marathon tijdens de Eindhovense Marathon. Dit keer loop ik niet alleen met Lise maar doet Quinn ook mee! Hij is al helemaal trots op het startnummer met zijn eigen naam. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat. Het belooft in ieder geval lekker weer te worden, dus dat is alvast mooi meegenomen.

Vrijdagmiddag was het zulk heerlijk weer dat ik met een vriendin een terrasje opzocht terwijl we wachtten op onze kinderen die nog een uur naschoolse gym hadden. Quinn was al wel uit school en ging dus gezellig met ons mee. Hij genoot van de volledige aandacht van twee(!) moeders én een lekker ijsje. Wat wil je nog meer?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.