PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #28

26 maart 2017

Een beetje later dan gepland, want ik was zó moe dat ik vanmiddag even een dutje heb gedaan in de zon. Moet kunnen op mijn vrije zondag, toch? Inmiddels voel ik me weer wat fitter en helemaal klaar om terug te blikken op de afgelopen week. De week waarin het officieel lente werd, we weer eens sushi aten en ik als blogger te gast was op een event.

Vorige week zondag moest ik eerst zingen met mijn koor. Daarna deed ik in mijn eentje de weekboodschappen. En daar genoot ik echt van. Ik hoefde nergens op te letten, kon op mijn gemak alles bij elkaar zoeken en reed daarna op m’n gemakje weer naar huis. De rest van de zondag was heerlijk rustig. Als het tijd is voor Quinn zijn laatste fles, gaat M hem meestal halen en geven we hem beneden zijn voeding. Hij is dan altijd zo lekker knuffelig en vrolijk. Fijne genietmomentjes zijn dat!

Maandagochtend moest er weer gewerkt worden. M vertrok op tijd naar kantoor en ik maakte een ontbijtje voor Quinn en mezelf. Lise had samen met M al een boterham gegeten. De maandagochtend probeer ik altijd wat in het huishouden te doen en verder vooral Lise de nodige aandacht te geven. ’s Middags gaat zij naar de peuterspeelzaal en duik ik de boeken in.

En dat doe ik op dinsdag ook. Lise is dan naar de gastouder. Omdat het zonnetje zo lekker scheen pakte ik de Tula en haalde ik haar aan het eind van de middag samen met Quinn op. Komende week gaat ze er voor de laatste keer alleen naartoe, want vanaf volgende week gaat Quinn op dinsdag met zijn grote zus mee. Ik heb dan de hele dag om me te focussen op de studie en alle andere zaken die moeten gebeuren, bijvoorbeeld voor de blog.

Woensdag waren we al vroeg onderweg. Quinn ging naar mijn ouders en met Lise ging ik naar onze wekelijkse muziekles. Ze stond erop dat haar trommel mee moest en dat was natuurlijk prima. Ze liet hem trots aan alle andere kindjes zien en mocht ook even laten horen hoe hij klinkt. Ik vind het trouwens zo leuk dat Lise haar zonnebril nog steeds graag op wil. Als ik haar kom ophalen van de peuterspeelzaal en ik neem hem mee zodat ze hem kan opzetten op de terugweg is ze helemaal blij!

Toen M thuiskwam uit zijn werk fietste ik naar de stad, waar ik had afgesproken met een vriendin om naar de film ‘Demain tout commence’ te gaan en aansluitend een hapje te eten. De film was prachtig (en ook een behoorlijke tranentrekker, al wist ik me in te houden) en het etentje heel gezellig. Fijn dat ik na een drukke dag met de kinderen even tijd voor mezelf kan nemen.

Ook wat pakjes betreft was het een goede week. Er komen weer een hoop leuke samenwerkingen voor de blog aan!

Vrijdagochtend reed ik met de kinderen naar een vriendin. We gingen haar oudste ophalen van de peuterspeelzaal en op de terugweg mocht er even lekker buitengespeeld worden. We aten gezellig een boterhammetje mee en daarna was het tijd om weer terug naar huis te rijden. Inmiddels staat mijn volgende examen geboekt op 5 april, dus als ik ergens een vrij momentje vind moet ik echt aan de bak met leren. Hopelijk krijg ik daar komende week weer voldoende gelegenheid voor!

M mocht kiezen wat we die dag zouden eten en koos voor sushi. Mmm! Bij onze Albert Heijn XL wordt de sushi vers bereid en ik vind die persoonlijk echt heel erg lekker. Een fijn maaltje om het weekend mee in te gaan dus. Zoals elke vrijdagavond ging ik na het eten naar koorrepetitie.

Ook Quinn mocht lekker happen en Lise wilde hem graag helpen. Zo lief! Wortel viel zoals verwacht goed in de smaak. Hij begint al echt te snappen hoe hij het van de lepel moet happen en door moet slikken. Klein smulpaapje.

Zaterdag was ik de hele dag aanwezig op het Feel good & Shop Event in Veghel. Samen met Janske en haar zusje heb ik heerlijk geshopt en ook gekletst met de vele webshopeigenaars die ik er tegenkwam.

Ook Nicole en dochtertje Fay waren van de partij. Uiteraard werd er even tijd gemaakt voor een fotomomentje 😉

Eenmaal thuis was ik extreem moe, maar met de benen omhoog de bank op kon helaas niet. Ik had namelijk nog een verjaardag ’s avonds. Eentje waarvoor ik die dag op het event een cadeautje had gekocht. Eenmaal daar was ik de moeheid gelukkig weer grotendeels verdwenen en was het erg gezellig. Toen ik me realiseerde dat de klok die nacht een uur vooruit zou gaan heb ik geprobeerd niet al te laat terug naar huis te rijden, maar ik lag er alsnog vrij laat in. Wat mijn moeheid van vandaag natuurlijk verklaarde, aangezien de kinderen gewoon vroeg wakker waren.

Maar vandaag was wel een heel fijn dagje. Lise is met M even bij zijn oma op bezoek geweest en ik bleef thuis zodat ik tijdens Quinn’s slaapje wat kon studeren. En toen zij weer thuis een appeltaart gingen bakken, deed ik dus dat dutje in de zon. Voor aankomende week staat o.a. een afspraak met een mogelijk afstudeerbedrijf op de planning. Duimen jullie voor me? Ook hopen we voor het eerst dit jaar te gaan barbecuen en ga ik met lieve vriendinnetjes naar Racoon!

Wat zijn jullie komende week allemaal van plan?

12 Comments

 • Reply Lieke 27 maart 2017 at 00:54

  Zozo wat een hoop pakketjes. Ik ben erg benieuwd wat er in zit.

 • Reply Christin@ 27 maart 2017 at 01:29

  Anders ik wel , haha …

 • Reply Tineke 27 maart 2017 at 08:40

  Die zonnebril staat haar wel heel schattig! Wat heb je trouwens een leuk jasje aan op die ene foto.
  Liefs

  • Reply Monique 27 maart 2017 at 21:37

   Ze zet hem ook vaak (zoals op de foto) verkeerd om op, zo grappig. Dankjewel! Heb er al best veel complimentjes over gekregen. Hij is van Esprit 🙂

 • Reply Essma 27 maart 2017 at 09:16

  Quinn is echt om op te eten! 😄 Ik hoop voor je dat het doorgaat bij dat afstudeerbedrijf. Weer een zorg minder! Succes! Spannend al die samenwerkingen die op de planning staan! Ben benieuwd! Mijn zus komt deze week uit NL, dus ik heb niets anders meer te wensen 🙌🏻😃

  • Reply Monique 27 maart 2017 at 21:36

   Ja hoop ik ook, best een beetje zenuwachtig voor morgenochtend hoor. Dank je! Veel plezier met de quality time met je zus, super dat ze die kant op komt 🙂

   • Reply Essma 27 maart 2017 at 22:06

    Ja, kijk er echt naar uit. Dan kunnen de meisjes ook weer samen spelen! Succes morgen, meid!

 • Reply Jodi - liefthuis 27 maart 2017 at 18:12

  Wij hebben vandeweek, doordat ik door jou zin had in sushi, bij de Japanse Kyoto, vlakbij psv stadion sushi gehaald. MEGA lekker

  • Reply Monique 27 maart 2017 at 21:35

   Haha, eh… sorry! Of graag gedaan, het is maar hoe je het bekijkt he 😉 Overigens heb ik nog nooit sushi van Kyoto gehad. Maar dat is dus wel een aanrader?

   • Reply jodi - liefthuis 27 maart 2017 at 21:56

    Jaaa wel best prijzig, maar ook echt mega lekker. De dragon roll hadden we vandeweek en de ebi tempura, mmmmm ik wil nu weer.

 • Reply Vlijtig Liesje 28 maart 2017 at 11:43

  Een dutje kan wonderen doen. Fijn dat je je daarna weer fitter voelde!

  • Reply Monique 28 maart 2017 at 22:52

   Ja ik doe het veel te weinig, omdat ik er nooit de tijd voor neem. Maar het was heerlijk!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.