PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #279

2 oktober 2022

Het is alweer het einde van een leuke, drukke week. Een lekker afwisselend weekje ook. Met werk, afspraken buiten de deur, een bezoekje aan de kapper én een avondje uit met een vriendin. Ook de kindjes hebben een fijne week achter de rug. Nu het wat frisser wordt merk ik wel dat we in de ochtend allemaal wat meer moeite hebben met wakker worden. Dat is soms wel een uitdaging. Ik ben benieuwd hoe dat gaat als het over een paar weken ’s ochtends nog donker is…

Lise en ik gingen er vorig weekend even met z’n tweetjes op uit, terwijl Quinn bij opa en oma bleef. Ze wilde graag een keer alleen met mij de stad in. Voor we dat deden gingen we even langs bij een buurtfestival dat mede georganiseerd werd door Uit de Buurtfabriek, een van de bedrijven waar ik vanuit mijn tekstbureau mee samenwerk. Lise kon een sleutelhanger verdienen als het haar lukte met een hamer een lange spijker in een houten balk te slaan.

We hebben nieuwe herfstkleding gekocht voor dit almaar groter groeiende kind en sloten af met lekkers bij HEMA. De tompouce-donut was lekker maar toch wel erg machtig en kreeg ze dus niet helemaal op 🙂

Zondag gingen we naar het verjaardagsfeestje van het dochtertje van een vriendin. Lise en Quinn speelden met de andere kinderen en we mochten ook nog blijven eten. Supergezellig!

Ik vind het altijd wel lekker om de nieuwe werkweek met een spotles te beginnen. Dat lukte deze week gelukkig weer eens.

En hoewel we veel regen en herfstige toestanden moesten doorstaan deze week, scheen ook het zonnetje. Daar ben ik nu nog een beetje extra dankbaar voor, want op die manier warmt het binnen toch vrij snel een beetje op. Ik heb de verwarming nog steeds niet aan gehad en hoop dat eigenlijk nog even zo te houden. Met dekentjes op de bank en af en toe een extra trui of vest lukt dat tot nu toe best goed.

Ik had een afspraak bij het Parktheater om onze samenwerking voor dit nieuwe theaterseizoen te bespreken. Er komt veel leuks aan en ik heb veel zin om dat met jullie te gaan delen!

Door naar de volgende afspraak… de kapper! Ik ga maar eens in de drie maanden en dan is het ook wel echt hard nodig…

Twee uurtjes me-time en dan zo naar buiten lopen. Heerlijk! Ik heb er de avond van tevoren voor door moeten werken, maar het was het meer dan waard.

Ik werk weer samen met Hellofresh en dat betekent dat we twee weken lang nieuwe recepten proberen. Lise wilde me dolgraag helpen met koken en daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Het kwam ook wel goed uit, want ik was met de aardappelpuree bezig en ondertussen kon zij de tomaat klein snijden. Leuk ook dat ze inmiddels zelf het recept kan lezen, dus als ze het even niet meer weet zoekt ze het zelf op 🙂

Tijd voor Guus in de Effenaar! Na het stadionconcert in juni was dit een veel kleinere setting, maar ik vind beide z’n charme hebben. Het was een heerlijke avond en alle bekende én een paar wat minder bekende liedjes kwamen voorbij.

‘The morning after’ was even zwaar, maar daar had ik me vooraf natuurlijk al op ingesteld.

Vrijdagmiddag luidde ik samen met Quinn het weekend in, terwijl Lise bij een vriendje was. Hij wilde graag samen met mij op zijn kamer spelen, met een muziekje erbij. Zo gezellig!

En deze dame had het ook enorm naar haar zin. Twee moeders hadden een heus griezelfeestje georganiseerd. Met spelletjes, pizza en als klap op de vuurpijl een spooktocht in het bos!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.