PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #278

25 september 2022

Vlak voor het einde van het weekend dan toch nog mijn weekoverzicht online. Wat was het een fijne week en een lekker ontspannen weekend. Wel wat dingetjes gepland, maar ook veel vrij. Zo heb ik het eigenlijk het liefst. Hierboven waren we de bank op gedoken met een film nadat we het weekend hadden ingeluid met frietjes. Zo gezellig! Hoewel ik de zomer best mis, vind ik het knusse van de herfst toch ook wel weer erg fijn.

Met de komst van het koudere en nattere weer merk ik ook dat ik extra goed voor mezelf moet zorgen. Wat extra vitamientjes dus bij de lunch.

Ik wilde het nieuwste boek van Lianne Keemink, Je kan het (doen!), al tijden lezen maar om de een of andere reden kwam ik er maar niet toe het te bestellen. Tot deze week dus. Ik ben er meteen in begonnen en vind het nu al een topboek.

Quinn zwom de laatste zwemles van de eerste periode. Hij blijft nog een ronde in badje 1, maar kreeg wel net als alle andere kinderen een certificaat omdat hij het zo goed doet. Ik zal binnenkort eens een aparte blog schrijven over hoe het tot nu toe gaat met zijn zwemlessen.

Ik was helemaal happy want ik ging kijken bij een nieuw koor! Ook wel spannend hoor, na acht jaar bij mijn oude vertrouwde jongerenkoor is het best gek om opeens binnen te stappen bij een groep wildvreemden. Maar het was leuk! Over twee weken ga ik weer en gaan we kijken of er een goede match is 🙂

Vorge week sportte ik drie keer, deze week lukte het maar twee keer. Komende week heb ik weer drie lessen ingepland. Ik merk dat ik me daar tocht het allerfijnst bij voel, alleen moet het tijds-technisch ook kunnen natuurlijk.

Wat een cadeautje, dat zonnetje deze week! Ik wilde eigenlijk de kussens van mijn tuinset al naar binnen halen, maar was daar nog niet aan toe gekomen. Dat kwam dus wel goed uit, want zo had ik er nog even plezier van. Inmiddels liggen ze wel op zolder trouwens en als ik zo naar het weerbericht van de komende week kijk, liggen ze daar prima…

Ik had nog shoptegoed liggen van De Bijenkorf en kocht er een oplaadbaar warmtekussen van. Met mijn voornemen om de verwarming zo lang mogelijk uit te laten leek me dat wel ideaal. As we speak zit ik tegen het lekker warme kussen aan en ik moet zeggen… het is heerlijk!

Op vrijdag heeft Lise een uur naschoolse gym. Samen met Quinn ga ik dan altijd even de stad in of, zoals vrijdag, naar de bibliotheek. Even wat lekkers drinken, een boekje lezen en een spelletje doen op de iPad en dan is het alweer tijd om terug naar school te fietsen.

Zoals ik bij de eerste foto al schreef aten we frietjes om de schoolweek af te sluiten. Meestal maak ik ze zelf in de Airfryer, maar de kinderen wilden ze heel graag eens bij ons in de straat gaan halen en dat deden we.

Toen de frietjes waren gezakt en het buiten begon te schemeren, stapten we de auto in voor de jaarlijkse Lichtjesroute. Dat is voor ons echt traditie en deed ik als kind al met mijn eigen ouders. Pure nostalgie dus 🙂 Het was gelukkig veel minder druk dan waar ik bang voor was en in een uur hadden we bijna de hele route afgelegd. De kinderen gingen mee in pyjama zodat ze bij thuiskomst meteen naar bed konden. Een fijn begin van het weekend.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.