PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #277

18 september 2022

Wat was het vorige week zondag nog zomers als je het vergelijkt met vandaag hè? Maar hoewel ik echt fan ben van zon, vind ik zo’n regenachtige zondag stiekem ook heerlijk. Kaarsjes en muziekje aan, een beetje rommelen in huis en vooral niet naar buiten hoeven. Dat deden we vorig weekend dus wel, want Lise en ik trainden voor de Eindhovense Marathon. Eigenlijk wilde ze wel voor de 5 km gaan, maar tijdens het trainen bleek al snel dat dat een beetje te optimistisch was. En dus lopen we lekker de mini marathon van 1,6 km. Dit jaar doet Quinn voor het eerst ook mee en vormen we twee teams: mijn broertje loopt met Quinn en ik loop met Lise. We hebben er zin in!

Ik sportte de afgelopen week maar liefst drie keer. Dat is eigenlijk elke week mijn doel, maar het lukt me (lang) niet altijd. Komende week zal het weer neerkomen op twee keer en dat is ook oké. Ik heb het gevoel dat ik weer ‘back on track’ ben na de vakantie wat sporten betreft en dat voelt goed.

Ik pikte een Too good to go-box op bij Getir, dat is zo’n boodschappen flitsservice. Ik was in eerste instantie niet mega-enthousiast over de inhoud maar de vegan vleesvervangers van Beyond Meat zijn echt goed! En voor 5 euro is dit achteraf gezien toch best oké.

Well hello… 🙂 Ik bestelde voor mijn bedrijf eindelijk wat ik al zo lang wilde hebben: een iMac voor op kantoor. Aangezien dat toch mijn vaste werkplek is vind ik het wel prettig om daar op een groter scherm te kunnen werken. Mijn laptop gaat mee naar afspraken en kan ik nu vooral beneden gebruiken, of in bed als ik daar eens zou willen werken. Ik fikste trouwens ook eindelijk een probleem met mijn wifi-netwerk. Ik heb van die superwifi-punten maar mijn verbinding was al weken enorm traag, ondanks die dingen. Toen ontdekte ik dat die dus een eigen netwerknaam hebben en ik op het netwerk van het modem zat… Het heeft heel wat tijd gekost om daarachter te komen, maar nu is de verbinding top en kan ik dus ook weer gewoon boven deelnemen aan videomeetings.

Tijdens de korfbaltraining van Lise was daar ineens een regenboog. ‘Maak er een foto van, mama!’, riep Quinn. U vraagt, wij draaien. Wel jammer dat ‘ie maar voor een klein deel goed te zien was.

Quinn heeft het enorm naar zijn zin in groep 3. Daar ben ik zo blij om! Hij is een jonge leerling en wordt eind oktober pas 6, dus ik was een beetje bang dat hij de overgang van de kleuters naar groep 3 nogal heftig zou vinden. Maar hij gaat iedere dag met plezier naar school en heeft ontzettend veel plezier met alle werkjes die hij mag doen. Dat maakt me echt trots.

Lise ging vrijdag bij haar beste vriend logeren en dus hadden Quinn en ik de middag samen. Omdat ik hem aan het eind van de middag naar papa zou brengen, bleven we na school in de stad. Eerst kochten we nieuwe schoenen voor hem, daarna gingen we bij de bieb wat drinken en daarna doken we nog heel even de stad in.

Meneer is namelijk flink gegroeid de laatste maanden. Dat vraagt om nieuwe lange broeken en truien. Het eerste setje is in ieder geval binnen. Hij vindt winkelen trouwens erg leuk dus dat maakt het een gezellige activiteit. We gaan binnenkort nog eens!

Ik besloot vrijdagavond nog ‘even’ wat administratie te doen onder het avondeten. Daarna kon het weekend beginnen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.