PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #273

4 juli 2022

Yes! Ik heb weer een serie leuke nieuwe foto’s. De aanleiding van de shoot was dat ik foto’s nodig had voor een campagne, maar het komt dan altijd wel heel goed uit als er veel leuke plaatjes bij zitten die ik ook voor andere dingen kan gebruiken. Gelukkig is mijn lieve vriendin Charlotte nooit te beroerd om foto’s te maken. Vaak maak ik dan ook meteen foto’s van haar zodat we beide weer even vooruit kunnen. Deze fotoserie schoten we in de Berenkuil hier in Eindhoven. Echt een toffe plek vol mooie graffiti-kunst! Het is inmiddels alweer maandag, maar ik blik graag nog even terug op de vorige week.

Vorig weekend was het eindelijk tijd voor mijn ultieme me-time-momentje: een afspraak bij de kapper. Echt, je kunt mij niet blijer maken. Nu ga ik ook naar een kapper die je écht in de watten legt met lekkere koffie en thee, een hoofdmassage tijdens het wassen en omdat ik altijd een afspraak maak bij dezelfde kapper is het ook elke keer gezellig om even bij te kunnen kletsen. Ik plande de afspraak dit keer op een perfect moment, namelijk de ochtend voor het vrijgezellenfeestje van een goede vriendin. Zo kon ik natuurlijk helemaal tip top op het feest verschijnen!

We hadden met een grote club meiden een ontzettend gezellige middag, avond en nacht. Ja, het ging door tot in de late uurtjes. We begonnen wat rustiger, met een workshop bloemenkrans maken, gevolgd door piemels kleien. Je begrijpt, er is heel wat gelachen. Daarna met z’n allen uit eten en de echte die hards gingen daarna nog de stad in voor karaoke en een dansje. Ik vermoed dat het door de goede bodem kwam, maar ik had de volgende dag nergens last van terwijl ik toch best wat drankjes had gedronken. Top idee dus, om voor het stappen uitgebreid uit eten te gaan.

Ik at vorige week ook bij deze leuke plek: ‘de oude telefooncentrale’ op Strijp-S. Een vriendin tipte me hierover en mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Het is echt lekker eten tegen vriendelijke prijzen en er hangt een fijne sfeer. Ik gok zo dat ik hier nog wel vaker zal komen.

Als je zoon je gemist heeft laat je alles vallen en ga je gewoon lekker knuffelen op de bank 🙂

Het oubollige gordijntje voor mijn voordeur deed ik weken geleden al weg, maar nu kon iedereen zo naar binnen kijken. Dat was niet fijn en dus besloot ik een raamsticker te bestellen. Ik nam zorgvuldig de maten op en vulde ze in op de website, maar blijkbaar ging er toch iets mis want de sticker die ik ontving was iets kleiner dan de bedoeling was. Oeps! Ik rekende verkeerd om van millimeters naar centimeters. Tja, er is een reden waarom ik niets met cijfers doe… Inmiddels is de fout hersteld, is er een nieuwe sticker geleverd en past ‘ie perfect. Geen inkijk meer dus.

Ik hou van deze tijd van het jaar. Dat je rond tien uur ’s avonds nog zonder jas naar de stad kunt fietsen voor een biertje bijvoorbeeld. Deze dronk ik bij de Stadsbrouwerij, nog steeds een van mijn favoriete plekjes hier in Eindhoven. Ik dacht trouwens dat ik dit biertje nog nooit had gehad en dat ik het dus kon toevoegen op Untappd, maar ik bleek ‘m toch al een keer geproefd te hebben. Jammer! Gelukkig was hij wel heel lekker 🙂

‘Mama, ik heb geen boekjes meer om te lezen’, zei Lise vorige week. Tijd voor nieuw leesvoer dus! We brachten alle gelezen boekjes terug en allebei kozen ze nieuwe uit. Quinn vond dat hij ook al wel toe was aan de boekjes om zelf te lezen. Mijn hart brak een beetje, want ik vind het nog steeds zó leuk om prentenboeken voor te lezen. Maar dit is natuurlijk alleen maar een heel goede ontwikkeling. En we hebben ook nog een prentenboek gekozen om uit voor te lezen, dus we zijn allebei blij.

Het was benauwd en er zou regen komen, maar tot die tijd ging de korfbaltraining gewoon door. Hoewel ze hier even aan het stoepranden waren. Een kwartier later kwam het met bakken uit de hemel en moest iedereen van het veld af.

Er werd binnen lekker door gespeeld, dus ik had geen haast om naar huis te gaan. Ze waren zo lief en geconcentreerd bezig 🙂

We hebben inmiddels alweer een vol weekend achter de rug. Een leuk vol weekend hoor, dat wel. Met nog maar drie weken tot de zomervakantie hier begint heb ik nog heel wat to do’s af te vinken. Ik hoop dat ik deze week al een heel eind kom. Er lijkt deze laatste weken opeens van alles georganiseerd te worden, dus daarin probeer ik zo flexibel mogelijk te zijn. Gaat lukken!

Fijne week!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.