PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #272

27 juni 2022

Wat een weer was het de afgelopen week hè? Ik moet toegeven, ik heb wel wat gezucht en gesteund en ook mijn productiviteit had er een beetje onder te lijden. Maar ik klaag echt niet want we hebben er ook heerlijk van kunnen genieten. Zo gingen we vorig weekend lekker spelen en afkoelen bij een zwemplas in de buurt.

Quinn had die middag eigenlijk een kinderfeestje. Hier ging hij er nog vol goede moed op af, maar eenmaal daar vond hij het toch niet zo’n goed idee dat Lise en ik weer zouden gaan. Omdat ik Lise al beloofd had te gaan zwemmen, was daar blijven geen optie. Quinn is dus uiteindelijk lekker met ons mee gegaan. Zijn cadeautje heeft hij wel gegeven en we zijn nog even gebleven voor het zingen en het eten van een brownie. Volgende keer beter!

Die ochtend gingen Lise en Quinn allebei naar de kapper. Lekker een frisse coupe voor de zomer én voor de schoolfoto, want die stond ook voor deze week gepland.

De lang verwachte programmagids van het Parktheater kwam binnen. Deze editie is voor mij een speciale, want ik heb – als opdracht vanuit mijn tekstbureau – de beschrijving van alle voorstellingen geschreven. De gids kwam binnen met een lief bedank-kaartje van mijn contactpersoon bij het theater. Erg lief en leuk!

In het weekend spelen we graag spelletjes. Quinn vindt Keer op Keer Kids nog steeds erg leuk. Lise wilde ook meedoen en dat ging helaas iets minder soepel. Soms vind ik het lastig dat ik mezelf niet in tweeën kan splitsen om het ze allebei naar de zin te maken. Aan de andere kant, ze moeten ook maar leren zich af en toe te schikken naar de behoeften van de ander. Zolang het maar een beetje gelijk verdeeld is 🙂

De laatste weken waren vol en hectisch waardoor het sporten even op een lager pitje stond. Gelukkig lukte het me deze week weer om ‘gewoon’ twee keer te gaan. Voor komende week is dat ook het plan!

De grote dag was daar: onze cavia Guus werd 1 jaar en dat moest natuurlijk gevierd! Goede (cavia)moeder als ik ben bestelde ik online een knaagdiertaartje, maar dat was helaas niet op tijd binnen voor het feest. En dus knutselde ik met wat groente zelf maar een ’taart’ in elkaar. Het werd met smaak opgepeuzeld. Cavia Teddy was ook uitgenodigd en zelfs mijn moeder en tante kwamen even langs op het feestje en brachten een cadeautje mee.

Quinn had weer zwemles en Lise ging gezellig mee. Het was geen kijkles en dus speelden we in de tussentijd spelletjes in de kantine.

Dinsdagavond ging ik in het Parktheater naar de voorstelling van Veldhuis & Kemper. Het was een ontzettend leuke avond, maar daar ga je meer over lezen in een aparte blog!

Tijdens de korfbaltraining van Lise neemt Quinn vaak een doosje Lego mee. Zo ook dit keer. Het was erg warm, maar in de schaduw redelijk te doen. Heerlijk om hem zo geconcentreerd bezig te zien.

Als we uit school komen kijken de kinderen vaak meteen door het raam naar het hok van de cavia’s. Vooral Lise heeft ze, zeker als ze tussendoor nog bij papa zijn geweest, echt gemist. Er wordt dan bij thuiskomst meteen uitgebreid met ze geknuffeld.

Nog een paar weken tot de zomervakantie. Ik merk dat ze er wel aan toe zijn en ik vind het zelf ook wel een lekker vooruitzicht om straks even de vaste school-/werkstructuur los te kunnen laten. Maar tot het zover is bikkelen we nog even door.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.